Şimdi Ara

İLBERORTAYLI Nikini kullanmak suçmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alp Er Timur isimli üye beni İLBERORTAYLI- nikini kullandığım için BTK'ya şikayet etmiş bu niki kullanmak suçmudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Batarang- -- 22 Mart 2015; 21:02:17 >

• Belki senin adında ilberortaylı veya öyle kullanmak istedin ne alaka anlamadım gitti.
  • Yalan ya geçende biri bana hakkınızda dava açıldı diye pm atmıştı pek iplememek lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da açarlarsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alp Er Tunga + Timur = Alp Er Timur

Sende İlber Ortaylı + Ahmet Çakar = İlber Çakar falan yapsaydın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Na, Spas

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İLBERORTAYLI-

Alp Er Timur isimli üye beni İLBERORTAYLI- nikini kullandığım için BTK'ya şikayet etmiş bu niki kullanmak suçmudur

Eğer gerçek bir şahıs adı kullanıyorsan imzana "Bu hesabın gerçek kişi ve kurumlar ile alakası yoktur" yazmalısın.

Twitter'da "Bu hesap geyik amaçlı açılmıştır gerçek kişi ve kurumlarla ilgisi yoktur" yazısını görürsün.

Bunun sebebi herhangi bir hukuki sıkıntıda belayı başından atabilmek için kullanabileceğin kanıt olmasıdır.

Eğer İlber Ortaylı "Benim adım kullanılarak Donanım Haber'de karalama yapılıyor" diye şikayet etmezse birşey olmaz.

Alp Er Timur isimli bilgisiz arkadaşımıza da mention atalım dedikodu olmasın, o da bilgilensin.

Not: Hocam sen de profiline İlber Ortaylı olduğunu iddia edercesine tüm bilgilerini döşemişsin bu durumda sıkıntı çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 22 Mart 2015; 19:20:19 >

• Hadi beni de şikayet edin. Ayrıca şu şikayet eden arkadaş şuraya bir mesaj atsın bloklayalım bi. İşleri güçleri yok uğraştıkları şeye bak. Acun Ilıcalı dikkat et sende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.S.E -- 22 Mart 2015; 19:26:44 >
  • Bu hesap Jordan Henderson tarafından kullanılmamaktadır.

• Dunyada bi tanemi ilber ortayli var

• "Yaw he he" tam böyle durumlara uygun bir replik. Kullanmanı şiddetle tavsiye ederim
  • cahilsen evet suç
  • Suç mu değil mi yakında anlarsın. Gerçek adın bile İlber ortaylı hatta mesleğin bile tarih profu. Ve hocayı itibarsizlastiracak mesajlar atiuorsun. Bu gerçek ilber ortayliyi gerçek hayatta zorlayabilir. Ben üstüme düşen görevi yaptım. İsteyen güler isteyen izler. Bir kaç haftaya sonucu ÖĞRENİRSİN zaten.

• Yorumlarını okuyan birisi anlar zaten nasıl biri olduğunu. Yazdığı şeyleri cühela adam yazmaz, İlber hocanın tam zıttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İLBERORTAYLI-

Alp Er Timur isimli üye beni İLBERORTAYLI- nikini kullandığım için BTK'ya şikayet etmiş bu niki kullanmak suçmudur

İsmini mesleğini ve yaşını değiştirmiş sin iste korku adamı boyle maymun eder. Ama degistirmen birşey btk bulur

• İyi olmuş sana.Verdiğin cevaplar bile kaliteni gösteriyor.İşin komiği bir tarafın tutuşmuş gelmiş buradan yardım istiyorsun.Azıcık insan olsaydın en başında konuşarak çözerdin olayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.