Şimdi Ara

İlandakilerden Hangisi Alınabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bende lacetti bakıyorum f/p olarak en uygun gozume gonlume hoş gelen arkasında hıc degılse opel var dıgerlerı 20.000 tl para verıpte bana gore alıncak arabalar degıl haketmıyorlar yanı ha 10-15 bin tl bandında olurlar o zaman dusunulur bak gerçek değerleri o cunku bence yıl olmuş 2015 2000 model arabalara 20.25 bin tl gibi komik abuk sabuk fıyat cekenler var ben anlamıyorum bu mılleti
  • Lacetti alıp hayattan mı soğumak istiyosunuz anlamıyorum arkasında opel varmış arkasında daewoo var başka da bi halt yok
    yok tutuş yok güvenlik yok ekipman yok motor yok neyi var bu arabaların anlamıyorım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    geldi yine bi armasını sevdigimin renocusu :) arkadaşım bende lacetti bakıyorum ve emin ol saydıklarınn hepside gayet olumlu başarılı direk kullanıcılar tarafından soylenen yazılan şey bugun bmw auidi merco gibi arabalar hakkındada atılp tutuluyo internetten cımbızlayarak ordan burdan duyarak bır araba ne kotulenır nede yuceltılır seçenekler butce ele alındıgında ben naçizane fıkrımı soyledım şimdi renodan atıp tutmaya başlarsam duramazsın yediremezsin kendinde bilirsin kabullenemezsin bak hiç o yuzden bilgi sahibi olmadan fikrini belirtme hayatında 1 kez olsun içine bindinmi 5 km yol yaptınmı yada test ettinmi kullandınmıda böyle oturdugun yerden yok daewoo yok şu bu dıye kotuluyosun 20.000 tl ye ne alalım bmw 5.20d mi yoksa 20 yaşında 96 model efsane kasa diye kakalanan corolla mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

geldi yine bi armasını sevdigimin renocusu :) arkadaşım bende lacetti bakıyorum ve emin ol saydıklarınn hepside gayet olumlu başarılı direk kullanıcılar tarafından soylenen yazılan şey bugun bmw auidi merco gibi arabalar hakkındada atılp tutuluyo internetten cımbızlayarak ordan burdan duyarak bır araba ne kotulenır nede yuceltılır seçenekler butce ele alındıgında ben naçizane fıkrımı soyledım şimdi renodan atıp tutmaya başlarsam duramazsın yediremezsin kendinde bilirsin kabullenemezsin bak hiç o yuzden bilgi sahibi olmadan fikrini belirtme hayatında 1 kez olsun içine bindinmi 5 km yol yaptınmı yada test ettinmi kullandınmıda böyle oturdugun yerden yok daewoo yok şu bu dıye kotuluyosun 20.000 tl ye ne alalım bmw 5.20d mi yoksa 20 yaşında 96 model efsane kasa diye kakalanan corolla mı ?

Kardeşim ben renocu falan değilim bu 1
    20bine efsane kasa vorolla alırım marea alırım ama bu daewoo çöplerini almam arkasında opel varmışmış opel önce kendi totosunu kurtarsın
    sen arabadan 1gr anlıyosan allah benim belamı versin burda gelip lacetti övüyosun.

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    tipik türk kafası işte benim daha birşey soylememe gerek yok 20.000 tl ye 20 yaşındaki corolla ya alan bu zihniyet yuzunden diğer tum arabalar çöp gozuyle bakıldıgı ıcın bızım ulkemizde dunyanın hıcbır yerınde olmayan fahiş fiyatlarla araba piyasası oluyor ayrıca birde lacetti ovuyorsun demişsin ben butceye gore konusuyorum yazdıgım seylerı iyi okursan biraz kimin anlayıp anlamadıgı cıkar ortaya yani sen diyorsnki 1996 model 250.000k daki corollaya 20.000 tl veririm 2008 model 80.000k daki lacettiye vermem ve arabadan anlamayan ben oluyorum hayır burda yazmaya tartışmaya seni kaile bile almaya değmez inanki bu eski kafa amca baba dede zihniyeti değişmediği sürece biz daha çok aptal yerine konuluruz.neyse hiç tartışmaya kavga edip yorulmaya niyetim yok herkes ne alıyorsa alsın allah sana akıl fikir versin bence bela anlama kendi kendine.
  • Bence lacetti. Hemde yeni ve ucuz bi arac. Digerlerine bakinca polo cok eskidi hem ufak. Marea iyi ama cok yakar. Toyotada eski. Geriye lacetti kaliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araçlardan hangisi alınır ?
    13 yıl önce açıldı
    Hangisi Alınır
    4 ay önce açıldı
    hangisi alınmalı
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burdaki arabaların hiç birini almazdım açıkçası
  • hocam bütçe 20bin demişsin ama bende kendi ilanımı göndereyim bi bak bütün kusurları belirttim 23.000 e bırakacağım...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2006-grande-punto-1.3-multijet-209446598/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrblt26

hocam bütçe 20bin demişsin ama bende kendi ilanımı göndereyim bi bak bütün kusurları belirttim 23.000 e bırakacağım...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2006-grande-punto-1.3-multijet-209446598/detay/

hocam valla ustune 500 tl bile ekleyecek durumum yok.
    hayirliyla satarsiniz insallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Bunu al

İlandakilerden Hangisi Alınabilir?

Bu oyuncak dimi

• Tabikide toyota

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.