Şimdi Ara

İlandaki kadjar alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malum sitede çok takılıp,birkaç fotoğraf ile her şeyi anlayabilen arkadaşlar,yardımlarınıza ihtiyacım var.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-renault-boyasiz-ozel-renk-ekstrali-icon-kadjar-pluscam-tavan-plus19-jant-715796423/detay

    İlandaki araç sizce nasıl? bu fiyatlara tucson düşünüyordum ancak yakıt kafamı kurcaladı.İlandaki araç benimle aynı ilde ve bu büyük bir avantaj.Size göre duruşu ve açıklama tatmin edici mi? araca bakmaya değer mi? Yarın araç sahibi ile görüşmeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • tucson'un kasası biraz fazla ağır olduğu için benzinlisi çok yakıyor doğrudur, dizeli yakın zamanda geldiği için onu tam bilmiyorum.

    fb grubundan bu aracı takip ediyorum 9-10 aydır, genel olarak düşüncem dizel motorlusu parasının arabası ve gerçekten az yakıyor diğer suv'lara göre ancak kuzeni qashqai olduğu için (aynı platformun araçları) ondan gelen küçük eksikleri var ilk versiyonda. mesela 4 cam otomatik tek tıkla açılıp-kapanmıyor, torpidoda ve cam düğmelerinde ışıklandırma yok, renonun kartlı sistemi megane clio vs.de uzaklaşınca kapıları otomatik kilitlerken bunda kilitlenmiyor. (sanırım bu sorunlar 2017 ikinci yarı üretimde düzeltilmiş)

    önemli sorunlara bakacak olursak; edc otomatik şanzıman biraz sorun çıkarmaya gebedir (çok elzem değilse manuel tavsiyemdir), stop-start sistemi aküyü çabuk öldürüyor birçok kişi aküden sorun yaşamıştı fb grupta.

    açıklamalara bakarak biraz uzak durulması gerektiğini anlıyor insan, nitekim 75000km demiş ve 4000km önce serviste önemli şeyler değişmiş garanti kapsamında. yani benim anladığım her 70bin km'de şanzıman kavramasımı değişecek ki bu otomatik viteste çok masraflıdır eğer garantiniz yoksa ve ayrıca aküde daha 3 senelik 70bin km olan bir araçta yenilenmesi biraz sorun olduğunu gösterir. satan arkadaş eminim ilerde garanti bitince çıkacak olan büyük masraflardan dolayı (özellikle şanzımandan kaynaklı) elden çıkarmaya çalışıyor aracı.

    illa bu araç tercih edilecekse dizel - manuel vites olan ve bu sene gelen makyajlı kasa tercih edilmeli. makyajlı kasada birçok şikayet edilen sorunları gidermişler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 20 Eylül 2019; 21:11:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • "4000 km önce şanzıman kavraması, ön takım kontrolü, aküsü , sunroof perdesi.. vs gibi ileride masraf çıkarma ihtimali olabilecek donanımları serviste garantiden sıfırlanmıştır"

    Diye yazmış açıklamaya...

    Kimsenin günahını almak istemem ama millet servislerde garantiden iş yaptıracağım diye yada Bi takım fabrikasyon hataları garantiye dahil edecem diye Bi yerlerini yırtıp uğraşırken bu arkadaş "sorun çıkartma ihtimali olan" şeyleri garantiden sıfırlamış... (bide akü)

    Yaptiysa helal olsun der şapka çıkartırım. Yok eğer salladiysa araba fıstık gibi olsada uzak dururum...

    Bu sizin neye inandığınız ile alakalı bir durum...

    Ben tercihlerimde sona bırakırdım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıklama kısmındaki işlemleri y.servis faturası ile de desteklerse neden olmasın, araç görülmeye değer...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında talisman ile test sürüşü yapmıştım. Aracı çok beğenmiştim. Sonra kadjarı gördüm. Malzeme kalitesi, sürüş, vs... talismandan sonra çok kötü geldi. Clionun biraz yükselmiş biraz gemişlemiş hali gibiydi. Bunu net hissettim.

    Bu paraya 3008, tiguan düz vites daha iyi seçenek.

    İlandaki araca bu parayı veremem ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4000 km önce şanzıman kavraması, ön takım kontrolü, aküsü , sunroof perdesi.. vs gibi ileride masraf çıkarma ihtimali olabilecek donanımları serviste garantiden sıfırlanmıştır

    bana pek inandırıcı gelmedi. servis hiç bir şeyi garantiden kolay kolay değiştirmez. üstelik masraf çıkartma ihtimali yüzünden değiştirtmiş yav he he...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.