Şimdi Ara

İlandaki Bmw 1.18i'yi almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi bu ilandaki aracı almayı düşünüyorum fakat araçta 21 bin tl lik hasar kaydı var deniyor ama bu kadar ufak bir kazanın böyle bir hasar kaydı tutarı çıkması beni şaşırttı yorum bekliyorum.

Linki

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-118i-sportline-162341502/detay/
    Teşekkürler

Edit : Yönlendirme linkinden art niyet arayanlar olduğu için uzun linki koydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dix1 -- 23 Haziran 2014; 23:33:06 >

• parça fiyatı pahalı olabilir
  • Kaza fotografindan birsey anlamadim.

Plakayi da vermedigine gore tek hasar kaydi bu olmayabilir.

Sizin yerinizde olsam o fiyatlara 116i alirdim.Aralarindaki tek fark intercooler.Motor ve turbo gibi parcalar birebir ayni.Yani yazilim yapip 170 hp ile sorunsuz gezebilirsiniz.

Eger 170 hp de yetmezse intercooler degistirip 200+ guclerde gezersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dix1 kullanıcısına yanıt
    Fark ettiyseniz sitedeki en ucuz 1.18i Sport. İster istemez şüphe uyandırıyor direk. Zaten 5 tane var ama. Hasar fotoğrafları belli belirsiz. Ama kaskodan yapılan hasarlar sonuçta çıkıyor. Aklıma gelen şey bir kısmının kaskoda yapılıp bir kısmının dışarıdan yapılabilme durumu. Bu durumda plakadan çıkmıyor. Bu yöntemi yeni geliştirmişler o yüzden dikkatli olun.
  • dix1 kullanıcısına yanıt
    fotodaki hasar bu araca mı ait belli değil, öyle olsa bile bu hasar 21 bin TL tutmaz,muhtemelen başka kazası çıkar
  • Dostum araç boş.Bu araç yerine daha donanımlı 116i bulun.Yazılım ile 186hp güç alınıyor.Birde aracın durumu pek iyi durmuyor.
  • 116i alacak paran var hala yonlendirme linkinden para koparmaya mi calisiyosun yalanci herif

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu araba pert. 21 bin bile vermem.
  • buralarda bir laf vardır ilk sahibi bmwye bmwde ikinci sahibine biner diye hele ki hasarlı bir bmw bile bile lades olur
  • plaka kapalı pert
  • aracın extrası varmış hız sabitleyici
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan5656

70000 ona verene kadar şu araca 75-76 ver daha iyidir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-kazasiz-boyasiz-full-118i-sportline-167971251/detay

Bu araba alinir iste. Sirf profnav 7000€.Birde neredeyse f20lerde yok denilecek kadar azdir 10.1'

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

aracın extrası varmış hız sabitleyici

Bu araclarda hiz sabitleyici 2000tlyi geciyor

• GrandLotus kullanıcısına yanıt
    berbat bi durum ya bu borusan ilginç bi firma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

berbat bi durum ya bu borusan ilginç bi firma

Yapacak birsey yok malesef. Dikkat edin e90larda ve f30lardada cc azdir.Cok sacma ama boyle. Durumda boyle olunca insanlar belirtiyor cc var diye.

• Valla kafam karıştı 1,16 da almak istemiyorum, almışken 1,18 olsun düşüncem var. Fiyatta uygun geldi 68-69 bin gibi bir rakama alınabilir gibime geliyor.
  • Dediğiniz gibi uygun bir araç olsa 1 aydır ilanda durmaz,satılırdı zaten...

Bu araçtansa yukarıdakı kırmızı kazasız boyasızı zorlamanız daha mantıklı olur 3-5 yukarı çıkıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_daniel's -- 24 Haziran 2014; 14:50:29 >
  • 60 bin km üstü araçta almak istemiyorum, şu an aracım 52 bin de zaten yoksa o kırmızı 118 de güzel.
  • 21 bin tl hasar kayitli olacagina,varsin 60 bin km uzeri olsun bana gore.sizin tercihiniz.60 bin nedir ki ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.