Şimdi Ara

İlan hakkındaki yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ve abilerim. babamın annemin de kullanacağı bir otomatik vites araba almak için C-max i satmak istiyoruz. ilanı açtım ama gerek mpv tarzı araçların cok fazla kullanıcı kitlesinin olmamasını düşündüğüm için 7-8 tane teklif geldi tekliflerde pek iç açıcı değil. aracın fiyatı hakkındaki düşünceleriniz. (cok fazla oldugunu düsünmüyorum sitede diger araçların fiyatlarına baktım ona göre yazdım ancak görüşleriniz önemli) ve ilanda değiştirmem gereken şeyleri paylaşırsanız sevirinirim. teşekkürler

ilan linki :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-c-max-1.6-tdci-titanium-x-full-11350-km-156746873/detay/

• Konuya hakim birini çağıralım...
  • konu ilgili bölüme taşındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: medusa96

merhaba arkadaslar ve abilerim. babamın annemin de kullanacağı bir otomatik vites araba almak için C-max i satmak istiyoruz. ilanı açtım ama gerek mpv tarzı araçların cok fazla kullanıcı kitlesinin olmamasını düşündüğüm için 7-8 tane teklif geldi tekliflerde pek iç açıcı değil. aracın fiyatı hakkındaki düşünceleriniz. (cok fazla oldugunu düsünmüyorum sitede diger araçların fiyatlarına baktım ona göre yazdım ancak görüşleriniz önemli) ve ilanda değiştirmem gereken şeyleri paylaşırsanız sevirinirim. teşekkürler

ilan linki :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-c-max-1.6-tdci-titanium-x-full-11350-km-156746873/detay/

Biraz pahallı buldum açıkçası. 2012'de park sistemi ile birlikte bayiler sıfırını 53 bin liraya veriyordu.

• loutrec_ kullanıcısına yanıt
    titanium x paketlisini o fiyata verdiklerini sanmıyorum biz 63 bin tl ye almıstık.
  • quote:

merhaba arkadaslar ve abilerim. babamın annemin de kullanacağı bir otomatik vites araba almak için C-max i satmak istiyoruz. ilanı açtım ama gerek mpv tarzı araçların cok fazla kullanıcı kitlesinin olmamasını düşündüğüm için 7-8 tane teklif geldi tekliflerde pek iç açıcı değil. aracın fiyatı hakkındaki düşünceleriniz. (cok fazla oldugunu düsünmüyorum sitede diger araçların fiyatlarına baktım ona göre yazdım ancak görüşleriniz önemli) ve ilanda değiştirmem gereken şeyleri paylaşırsanız sevirinirim. teşekkürler

aracınız temizmiş benim aracın aynısı benimde km 8 binde şu an ben 1 ay önce 67 500 e anlaştım ancak alacak araba bulamadım vazgeçtim yazdığınız fiyat fazla biraz 65.500 yazın 64 e bırakın tahminimce sizde 60 binden yukarı bir fiyata almamışsınızdır birde sitedeki fiyatlara aldanmayın derim çoğu şişirme fiyat 71 bine 350 km olan sıfır araç var birde 75 bine 6 bin km de olan araç var dikkat etmek lazım inşallah dilediğiniz fiyata satarsınız

haberdar etmesen görmezdim teşekkür ederim inşallah yardımcı olabilmişizdir arkadaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensnksr -- 21 Mart 2014; 16:12:47 >

• ensnksr kullanıcısına yanıt
    Rica ederim abi arkadaşımız tecrübeden bilgi alsın istedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ensnksr kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için çok teşekkürler ilanı güncelliyorum insallah bir an önce satılır. :)
  • quote:

yorumunuz için çok teşekkürler ilanı güncelliyorum insallah bir an önce satılır. :)

inşallah siz iyi niyetli olduktan sonra satılır aracınız sizin için hayırlısı olur inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.