Şimdi Ara

ilan hakkında yorum (astra h)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arabamı satılığa çıkardım. İlan ve fiyat hakkında yorum yapabilirmisiniz. Piyasaya göre fiyatı nasıl yamışım ve kaça bırakmalıyım.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-asiri-temiz-98622053/detay/

yeni ilan:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-masrafsiz-servis-bakimli-cok-temiz-araba-istyorsaniz-bakin-100157994/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zanos -- 23 Eylül 2012; 18:27:25 >

• aracınız güzel rahat satarsınız bence kolay gelsin..
  • Merhaba,

Sizce nekadara vermeliyim. Ben 25 den aşağı vermemeyi düşünüyorum.

Saygılar
  • Arkadaşlar 24 verenler oluyor sizce düşük değil mi? Ben düşük olarak düşünüyorum hatalı mı düşünüyorum.
  • usta fazla düşünme kafandaki fiyata müşteri çıktımı ver gitsin.ilan durdukça insanlar yanlış anlıyor bu ilan uzun süredir var kesin bir iş var kafasındalar.kafandaki rakam 25,000 se ver 25,000 e zaten alacak adam telefonda pazarlık yapmaz gelir arabayı görür araba başında fiyatta anlaşır.hayırlı müşteriler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadillaccts -- 21 Eylül 2012; 9:20:17 >
  • Hocam birkaç gün içinde aracınızın ne fiyata gideceğini anlıyorsunuz zaten çokta beklememek lazım gerçek alıcı bulunduğunda.
  • bir ölücü tayfası var arayıp saçma sapan fiyat teklif edip küfür yiyorlar. Alıcılar için ise az önce birisi 24 verdi. Ama 24 de hiç istediğim bir rakam değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 25 den aşağı gitsin istemiyorum. Sizce çok mu diyorum.
  • arkadaşlar yokmu bir fikir verecek olan
  • Araba satarken 300-500 e takılmamak lazım. 25 istersin biri gerçekten çok beğenir, binicidir 24 e verirsin
    Fikir olması açısından söylüyorum: Ortağımda sizin aracın elegance donanımlısı var, 2005 model, otomatik araç 52000 km de. 27.000 tl istiyordu satamadı kaldırdı ilanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sienaumut -- 21 Eylül 2012; 14:14:44 >
  • 25,400 yazmışsın bu ilanı görenler 24,000 24,500 verir bu adam arabayı diyebilir eğer istediğin son rakam 25,000 ise 25,800 falan fiyat yaz.
  • teşekkür ederim arkadaşlar

sienaumut verdiğin fiyat bilgisi benim için iyi oldu. Az önce 2 arkadaşı aradım. Biri renault servisi diğeri araba boyacısı. Renault servisi olan 24 e verme diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atartutar

teşekkür ederim arkadaşlar

sienaumut verdiğin fiyat bilgisi benim için iyi oldu. Az önce 2 arkadaşı aradım. Biri renault servisi diğeri araba boyacısı. Renault servisi olan 24 e verme diyor.

24 e verme diyen servis o aracı 24 alırmı acaba ?..
  • arabanın sıfırını 33000 tl oldugunu hatırlatırım...
  • Bilgi çok az.Bence fazla sade bir ilan.
    Orjinal araba lafı her ilanda geçiyor zaten.Ne kadarı orjinal,hiç mi boyası vs. yok bunlar hakkında bilgi verilebilir.
    Dıştan da birkaç detaylı fotoğraf daha eklenebilir.
    Fiyat konusu normal sayılır,25 olmayabilir düzgün alıcı çıkar 200-300 daha aşağısı yukarısına bakmayın verin geçin..
  • Merhaba,

lazminator, kendisi alım satım yapmıyor. bir akrabasında 2004 elegance varmış ona 27 verdiler diyerek verme dedi.

sapultra,haklı olabilirsiniz. çok yazınca da okunmuyor diye kısa yazdım açıkcası.

Saygılar
  • 2 gün sonra 24 verenleri geri aramaya başlarsın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshizmir

arabanın sıfırını 33000 tl oldugunu hatırlatırım...

+1
  • inşallah geri aramak zorunda kalmam :) Ama 24 veren çok çıkıyor. Öyle 1-2 kişi değil.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.