Şimdi Ara

ilahi adalet :p bu olsa gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabahleyin adamın biri +7 md 250 milyon diye yazıyordu shuttan msj atayım dedim oyunun bırakan arkadas bana dark vane vermişti :p
    dedim dark vane ile takas olurmu what mı ne dedi bende trade dark vane=md diye msj attım ok dedi human ine cagırdı
    zaten ordaydım adam geldi tam trade yapıcaz cancel dedi cıktı normalde yemem ama acayip uyku sersemiyim bayadırda tradele felan alakam yok dalgınlıkya adam cıktı 2. ye +1 poison basılı md koymus hemen ok dedi bende o uyku sersemliğiyle bakmadan ok dedim bi baktım +1 mirage dagger poison basılı önce adamı tebrik ettim tbrkler yazılı bi pm attım sonra mdyi aldım anvile gittim 6 tane bus aldım +7 oldu belkide bi daha bassasydım +8 olacaktı ya neyse ilahi adaletide fazla zorlamamak gerekir

bu arada server beramus adamın nick:__gh0st__ siz dikkatli olun

ekliyeyim mdyi bastıktan sonra adama pm attım +7 oldu diye

sonra ardreama gittim 1-2 party felan girdim
    partinin birinde ne göreyim adamla aynı partideyim yuh dedim bu kadarınada beni dolandıran adamla aynı partiye girmişim olcak işmi
    beraber np mizide kastık :p

• ahaha film gibi
  • kardes bende beradayım orc san pm leselım bırılerı gıbı olmayalım dh kardeslığını surudurelım (bırısı:beckham12)
  • humanım ardreamda bulusalım nick willieamhood
  • hocam hakkaten film gibi olmus ne diyelim tebrikler
  • healel sana yapmışsın haaa...
  • Ne diyelim Güzel bi olay!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU CENGCİLERE NE OLACAK
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • türk filmlerine benzemiş..
  • cok güsel bi olaymıs
  • dark vane'nin helal dark vane'miş
  • dark vane beş para etmez +0 ı + basılamadığı için kuruş vermem ona iyi bari ballıymışsın walla +7 md basmışsın ben seni gördüm sanki cz de orcum ben RetrayTRoguE nick im sende o korkak humanlardan değilsindir inşallah 1 vs 1 e çok az kişi gelebilyor yimiyor herhalde ben orc olduğum için humanları göüyorum orclardada vardır mutlaka böyleleri
  • oyunun başlarında da bi adam bana sb de aynısını yaptı :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.