Şimdi Ara

İlacın reçetesiz alınabileceğini nasıl anlarım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir ilacın reçetesiz satın alınabileceğini nasıl anlarım? ilaçrehberi vb. sitelerde reçetesiz alabildiğim ilaçta normal reçeteli ilaçtır yazıyor.

• her zaman ilaç aldığın eczaneyi telefonla arayarak sorabilirsin, yardımcı olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyDrama

her zaman ilaç aldığın eczaneyi telefonla arayarak sorabilirsin, yardımcı olurlar
    Öyle bir eczane yok ki, internet üzerinden öğrenilmiyor o zaman anladığım kadarıyla
  • internetten öğrenemezsiniz ilaçların nasıl verilebileceğini satılabileceğini sgk sık sık değiştirebilir, antibiyotikler, kırmızı yeşil reçeteli ilaçlar, kodein psöefedrin içeren ağrı kesici ve soğuk algınlığı ilaçları , antipsikotikler antidepresanlar, rahatlatıcı özellikteki diğer bazı ilaçlar ücretiyle satılmaz , illa hekim reçetesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyDrama

internetten öğrenemezsiniz ilaçların nasıl verilebileceğini satılabileceğini sgk sık sık değiştirebilir, antibiyotikler, kırmızı yeşil reçeteli ilaçlar, kodein psöefedrin içeren ağrı kesici ve soğuk algınlığı ilaçları , antipsikotikler antidepresanlar, rahatlatıcı özellikteki diğer bazı ilaçlar ücretiyle satılmaz , illa hekim reçetesi gerekir.
    Anladım hocam, ben eczacıların sitesi falan vardır zannediyordum. Teşekkürler cevap için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E8240D3D -- 17 Ağustos 2019; 22:41:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sustanon nasıl bir ilaç
    8 yıl önce açıldı
    Doktor bu ilacı yazar mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.