Bildirim
İKÜ.OKAN.BEYKENT.MALTEPE.IŞIK.FSM.AYDIN ÜNİVERSİTELERİ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Okan ve aydindan uzak dur kultur burs konusunda iyi burs konusunda sorun cikarmaz
Fatih sultan mehmet uni cok ufak bi universite kaliteli degil bence beykenttin cok iyi olmadigini duydum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aydin ve beykentten uzak dur
Kulturu ben de yazsam mi yazmasam mi diye dusunuyorum
Takip
IŞIK ÜNİVERSİTESİ İÇİN İYİ ŞEYLER DÜŞÜNÜLÜYOR AMA KAMPÜSÜ ŞİLEDEYMİŞ SİZCE SORUN OLURMU -
okan köt7 bir universite mi iyi diye duymustum ?
Baya kötülemiyor okan
Okandan uzak dur. Beykent yine bı nebze ıyı. Işıgın eğitimi güzel ama kampüsü cok uzak şilede bende orayı yazıcam
ışık veya kültür idare eder, diğerleri çöp
Okan uni berke bolumu xd
Aydin Üniversitesinden neden uzak durulması gerekiyor, bende elektronik mühendisliğini tercih etmeyi düşünüyordum
quote:
Orijinalden alıntı: virtuemox
Aydin Üniversitesinden neden uzak durulması gerekiyor, bende elektronik mühendisliğini tercih etmeyi düşünüyordum
bende psikoloji dusunuyorum da kafam karıstı -
Internette aydın üniversite icin bir tane düzgün yorum yok giden arkadaş varsa bilgilendirebilir mi?
Okan çok uzakta uaşım sıkıntılı.. Aydın kötü derler ama elektronik Müh okunur neden okunmasın.. Ama alternatifin varsa okuma tabi diğerleri daha iyi deniyor.. -
FSM ÜNiye ulaşım vs. kolaydır.
Hocaları çok iyidir
Binaları iyidir.
Ama yeni bir üniversite olduğu için eksikleri var tabi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X