Şimdi Ara

İktisat Veya İşletme Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene ya dandik bi yerde mühendislik veya istanbul eskişehir bursa kocaeli gibi yerlerde iktisat veya işletme okuyıcam sizce işletme veya iktisat okuyup iş bulabilirmiyim ?

• ben de işletme veya iktisat okumayı dusunuyorum ama mezun olduktan sonra iş bulamamaktan cok korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saw_

bu sene ya dandik bi yerde mühendislik veya istanbul eskişehir bursa kocaeli gibi yerlerde iktisat veya işletme okuyıcam sizce işletme veya iktisat okuyup iş bulabilirmiyim ?

açıköğretim öğrencilerinin yarısından fazlası işletme yada iktisat hiç bulaşma bence ortalık zaten işletmeci kaynıyor bende işletme okuyorum bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARES.

ben de işletme veya iktisat okumayı dusunuyorum ama mezun olduktan sonra iş bulamamaktan cok korkuyorum.

bende korkuyorum yarında polislik mülakatım görüşlerimden dolayı hiç olmak istemiyorum elenicem büyük ihitmalle ama babam polis olmamı istiyo bende onu dinlemeyip polis olmaz 4 sene okuyup iş bulamazsam babam beni red eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz90

quote:

Orijinalden alıntı: Saw_

bu sene ya dandik bi yerde mühendislik veya istanbul eskişehir bursa kocaeli gibi yerlerde iktisat veya işletme okuyıcam sizce işletme veya iktisat okuyup iş bulabilirmiyim ?

açıköğretim öğrencilerinin yarısından fazlası işletme yada iktisat hiç bulaşma bence ortalık zaten işletmeci kaynıyor bende işletme okuyorum bu arada

Ben eşit agırlık ogrencısıyım hukuk dısında tavsiye edecegin bir meslek var mı?
  • işletme okucaksan yuksek lisans şart yoksa köftecı açarsın o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği [SHUİ]

Bir araştır derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp vs boğaziçi işletme
    2 yıl önce açıldı
    Yurtdışında hukuk okumak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

işletme okucaksan yuksek lisans şart yoksa köftecı açarsın o kadar

Yüksek lisans yapmış rent a carcı mükellefimiz var
  • işsiz kalırsın boş tabela üniversitelerinde boş bölümlerde okuyup zamanını boşa harcama . 300.000 İİBF mezunu işsiz .
  • en sonunda okumıyıcam şarapçı olucam sanırım en rahatı
  • ytü de iktisat okuyorum. pişman mıyım bir yandan evet, ne olacağın belli değil resmen hersey olabilirsin. bir yandan da iyi diyorum çünkü ailede çok iktisatçı var :D
  • Benim Trakya üniversitesinde kamu yönetimi okudu puanları aynı zaten diğer bölümlerle ingilizce ve çince biliyordu mezun olunca hemen işe başladı şuan alman şirketinde çalışıyor işletme-iktisat-kamu yönetimi bu bölümler kendini geliştirmeye bakar.
  • bugun polislik mülakatını geçtim ama sınavında bilerek elenicem iktisat a devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.