Şimdi Ara

İktisat üniversite tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dokuz eylül marmara yıldız teknik sizce hangisinde okunur?

• Üçü arasından kesinlikle Marmara.

• Bunlar arasından marmara ama top üniler gelmiyorsa iibf yazmak çok mantıklı değil
  • Hocam istanbulda yaşıyorum marmarayı o yüzden düşünüyorum. Ybs nasıldır peki işsizlik açısından. Ankara medipol, bandırma vs vs okunur mu ?

• Tm’de eğer top okullarda iktisat vb. olmazsa hukuka yönel. Ybs alanında pek bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım.
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt

Hocam hukuk gelmiyor netlere. Ybs yada iktisat yazacağım muhtemelen.

• ybs iktisatı açık ara tokatlar.

• yufkaa Y kullanıcısına yanıt

Yildizin geldiği siralamaya kibristaki hukuklar da geliyor aslinda. Eğitimleri nasıldır bilmiyorum ama dusunulebilir belki

• thevictorious kullanıcısına yanıt

Hocam neye dayanarak soyluyorsunuz? ybs olarak bandırma akdeniz ankara medipol falan iyi midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: yufkaa

Hocam neye dayanarak soyluyorsunuz? ybs olarak bandırma akdeniz ankara medipol falan iyi midir?

hocam ybsde boun 1 numara ona diyecek bişey yok, onun haricinde marmara almancası köklü ve ekol, dokuz eylül mezunları memnun, bir de sakarya çok övülüyor. buralara odaklanın.

neye dayanarak söylüyorum, sadece iktisat bilen adamdan çok fazlaları var da o yüzden.

• İktisatta bilgi derim LSE anlaşması var ben de bilgideyim ama ekonomi sevmiyom her bölümden kişiler girebiliyor kişi sınırı da yok girmesi o kadar zor değil 3 küsür mü ne ortalama istiyolar bir de mülakat sürecinden sonra hayırlı olsun lse öğrencisisn dünyanın alanında en iyi okulu

ama sayısala kafam basmıyor yoksa türkiyede en underrated fp bölüm bilgi ekonomi olabilir :D ah keşke ekonomiden nefret etmeseydim c+ ile zor geçtim
  • İktisatta bilgi derim LSE anlaşması var ben de bilgideyim ama ekonomi sevmiyom her bölümden kişiler girebiliyor kişi sınırı da yok girmesi o kadar zor değil 3 küsür mü ne ortalama istiyolar bir de mülakat sürecinden sonra hayırlı olsun lse öğrencisisn dünyanın alanında en iyi okulu

ama sayısala kafam basmıyor yoksa türkiyede en underrated fp bölüm bilgi ekonomi olabilir :D ah keşke ekonomiden nefret etmeseydim c+ ile zor geçtim
  • Sağolun dostlar

• hocam iyi güzel diyorsunuz da lse çok para değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

hocam iyi güzel diyorsunuz da lse çok para değil mi

Evet,

ama Bilgi sanırım %80e varan oranlarda burs verebiliyor LSE için

yüzdeleri hatırlamıyorum online sunum yaptılar katılmıştım belirli bir yüzdeyi 30 mu 50 mi ne not ortalaması belirlirli bir şeyin üstünde olan herkese bilgi direkt veriyor

yine karşılayamayanlar için %80e kadar verildiğini duydum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.