Şimdi Ara

İktisada Giriş-I'in cevap anahtarında en az 7 soru yanlış (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
3.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorularda yanlışlık varsa çözümünde bir belirsizlik gibi o zaman doğru saymak zorundular hatalı soruları ama şu anda olan yanlışlık cevap anahtarı yanlışlığı gibi cevap anahtarını düzeltip değerlendirilir herkesin sınavı .
    soru hatalı arkadaşlar
  • Yav söver misin sayar mısın. Hazırlık sınıfından beri başıma bela oldu nalet olası ders. Hazırlıkta 49 la kalmıştım 3 yıldır daha da yanına yaklaşamadım. Geçen sene tüm çıkmış soruları yaladım yuttum bu sefer de şansıma çıkmış soru sormamışlardı. Bu sene de bu olaylar desek, anlaşılan bu iktisat kabusum olmaya devam edecek. :)
  • Büyük ihtimal ikdisatdan herkes iyi puan alacak çünkü farkli cevap anahtarları değişmeyeceğine göre herkese puan eklenecek. her hatalı soru 5 puandir. cevap anahtarını değiştiremezler çünkü sınavdan önce sisteme geçirmeleri lazim. sınavdan sonra cevap anahtarlarını çikarmaz bunlar daha önce teslim etmiştir. hatalı sorulara puan eklerler. cevap anahtarı hazir olduğundan. bilgisayarda eklenir puanlar.

Orijinalden alıntı: livelercem84

ayrica komisyon toplanip karar vermeleri gerekir bu sıralarda örgünlerde sınavda . sınav sonuçlri geç açiklanabilir çünkü hatalı soru çok var. komisyonlar toplanmsa iptal ederler yanliş sorulari.

iptal edilirse herkesin doğru olarakmı sayılır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorular iptal olursa doğru oluyordu geçmiş yıllarda. yanlizca şu anda örgünler sınavlarda bunlrda başlaalrı gerek en yakın zaman sınav kağitlarını optikten geçirmeye. komisyon toplanip karar veriyo hatalı soruları senatoyla beraber. şu andada örgün eğitimin sınavlari.var şu anda anca kitapçikları cevap kağitlarını ayıklıyorlardir. eğer komisyon toplanamıyorsa onlaarda hatalı soruları doğru kaul edecek herkesin . yanlizca 5 puan olup olmadiği her soru orası mechul? artık nasıl olacak göreceğiz.
  • arkadaşlar cevapların yanlış verildiği kesinlikle doğru. hepimiz mağduruz. bu mağduriyetin giderilmesi için herkes aofbilgi@anadolu.edu.tr adresine (hemen hemen aynı sorular üzerine mutabıkız) yanlış olduğunu düşündüğü soruları mail atsın. ben hergün atıyorum. 444 10 26 arayın yüklenin. mail ve telefon yağmuruyla onlar bizden çeksin, biz onlardan değil. birde bunları nereye şikayet edebiliriz, ben bir dilekçe ile yanlış soruları resmi yazı ile göndermeyi düşünüyorum. bunların üst kurumu hangisi?
    Cevap şıklarında bir sorunun birden fazla doğru cevabı varsa soru hatalıdır ve iptal edilir. O zaman ekstra puan olarak "5" puan veya diğer soruların puanları yükseltilmesi gibi bir durum olabilir.
    Ama
    "A" olması gereken cevap, cevap anahtarında "C" diye işaretlenmişse bu düzeltilecektir, iptal ve benzeri bir durum söz konusu olmaz. Sınav puanlarına da artı veya eksi olarak yansımaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustange

arkadaşlar cevapların yanlış verildiği kesinlikle doğru. hepimiz mağduruz. bu mağduriyetin giderilmesi için herkes aofbilgi@anadolu.edu.tr adresine (hemen hemen aynı sorular üzerine mutabıkız) yanlış olduğunu düşündüğü soruları mail atsın. ben hergün atıyorum. 444 10 26 arayın yüklenin. mail ve telefon yağmuruyla onlar bizden çeksin, biz onlardan değil. birde bunları nereye şikayet edebiliriz, ben bir dilekçe ile yanlış soruları resmi yazı ile göndermeyi düşünüyorum. bunların üst kurumu hangisi?

bunların üst kurumu yök'tür herhalde :)
    Üniversite içi üst kurul dekanlık veya rektörlüktür.

diğer önemli mail adresleri,
    dekanlık : aofdekanlik@anadolu.edu.tr
    merkez büro : mrkburo@anadolu.edu.tr

Resmi yazı yazmak güzel fikir ciddiyeti gösterir.

Yazışma adresleri : Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yunusemre Kampüsü Tepebaşı 26470 Eskişehir/Türkiye
    Fax : 0 (222) 320 07 58

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felipemassa -- 12 Ocak 2013; 20:46:19 >

• Kesinlikle yanlışlar var. 6 sorudan eminim. Mail gönderdim.
  • 2 ay gece gunduz calıstım ıptal olmasın. cevap anahtarlarını gözden gecırıp tekrar yayınlasınlar. ozaman sorun çözulecek sanırım. fakat bazı sorularda hata varmıs o konu hakkında ne ypıcaklar acaba. dun TVS dersne baktım 35 puan gelıyor moralım sfıra dustu tektek de bakamadım dogrumudur dıyee . keske eskı sıtem olsaydı ... sankı bu sıstemde ezber yapılmıyor sıstem otursun bak yıne ezber tatık son gece calısma ıle ders gecılcek .......

http://kpssrehber.com/kpsshaber-3176-aof-ara-sinavlarinda-fiyasko-.html
    http://kpssrehber.com/kpsshaber-3177-iste-aof-nin-hatali-soru-ve-cevaplari.html

• ARKADAŞ BAKTİKÇA CEVAP ANAHTARINA GÜLÜYORUM . SORULARDAN ANCA 5 TANESİ NORMAL GERİSİ HATA DOLU. İNŞALLAH BİRİ GEREKEN DERSİ VERİR. SORULAR ŞAÇMA GELELİM FİRSAT MALİYETİ AŞAĞİDAKİLERDEN HANGİSİDİR VAZGEÇİLEN HERHANGİ BİR ALTERNATİF OLMASI GEREK ÇEVAP YANLİŞ.

GELELİM KOMEDİYE AZALAN MARJİNAL FAYDA SORUSUNA ARKA ARKAYA BENZİN VE MÜZİK DİNLEMEK SORUNUN CEVAPLARİ MÜZİK DİNLEME SABİT KALDİĞİNDAN DA GEÇERLİ AZALAN FAYDA SABİT KALİR BENZİNDE ARKA ARKA BİR TÜKETİM OLUR CEVAP O VE AZALAN MARJİNAL FAYDA MÜZİK DİNLEMEYLEDE ALAKASI YOK SABİT HİÇ BİR FAYDA SAĞLAMAZ. MÜZİK DİNLEMEK İNSANA NE FAYDA SAĞLAR NEDE AZALAN VERİM YASASINLA NE ALAKASI VAR. 30 yaşinadyım onca sınava girdim bunun gibi bir sınav görmedim. böyle soru mu sorulur insan açiklama yapar ama nerde. skandal aslında bu kpss den daha beter bi facia. hem sorularda hem cevap anahtarlarında. BÖYLE REZALET ÜLKEMİZDE OLUR.

• Attığım mail'e gelen cevap:
    ---------------------------------------------------------------
    Sayın Öğrencimiz,

E-postanızda belirtmiş olduğunuz 2012-2013 öğretim yılı güz dönemi ara sınav sorusu ya da cevabı incelenmek üzere ilgili birime iletilecektir. Bu süreçte ilgili birim tarafından incelenen sınav sorusu ya da cevabının hatalı olup olmadığına ilişkin bilgi tarafınıza e-posta ile gönderilecektir.

Bilgilerinize rica eder, başarılar dileriz.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
    Açıköğretim Fakültesi - Öğrenci Bilgilendirme Merkezi
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.