Şimdi Ara

İKM.MLY.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/EVRENKIŞLASI --- EKİM 2020

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ekim için Evren Kışlasına gidecek varsa bu konu altında buluşalım.

• Selamlar, duyum var mı arkadaşlar nasıl bir yer? Ekim ayında sevk oluyorum ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tst-

Selamlar, duyum var mı arkadaşlar nasıl bir yer? Ekim ayında sevk oluyorum ben de.
    Benim eğitim birliğim orasıydı. 10 numara bir yer Türkiye de sayılı yerlerdendir.
    Sınıfın ikmalci veya maliyecidir. Bende 377. Dönem maliye astsubayıyım. Biz ekimde gidiyoruz yerimize de sizler geleceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekim 3 teslim tarihim benimde ama edevlette sevk işlemlerimi göremiyorum normalde en son baktığımda 17sinde kağıt alma başlangıcıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkyTolkyy55

Ekim 3 teslim tarihim benimde ama edevlette sevk işlemlerimi göremiyorum normalde en son baktığımda 17sinde kağıt alma başlangıcıydı
    Birebir aynı durumdayım, ne yapacağımı bilmiyorum. Bilen/tecrübe eden arkadaşların aydınlatmasını bekliyoruz.

• vidanj kullanıcısına yanıt
    Ben pazartesi günü şubeye gidip sorgulama yapıcam bilgilendirme yaparım, bilgisi olan da varsa aydınlatsın bizi 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 29 eylül 3 ekim evrak alma tarihleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • otherzn1 O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 😊

• Ben de Ekim’de sevk olacaktım ama sonrasında e devlette sistemi kapatmışlar 29 Eylül’de açılacakmış. Umarım açıldığında bir sürpriz olup farklı yere göndermezler.

• absolutizm A kullanıcısına yanıt
    30 eylülde covid anketi var e devlette doldurup toplum sağlık merkezine gitmemiz gerekiyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Benim eğitim birliğim orasıydı. 10 numara bir yer Türkiye de sayılı yerlerdendir.
    Sınıfın ikmalci veya maliyecidir. Bende 377. Dönem maliye astsubayıyım. Biz ekimde gidiyoruz yerimize de sizler geleceksiniz

Alıntıları Göster
    Hocam çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Bir kaç sorum var, özel mesaj atabilir miyim?
  • Bu arada, aralığı kısalttılar. 29 Eylül'de sevk için bilgi alıp, korona testi yaptıracaksınız ondan sonra alacaksınız belgeyi. Korkmayın yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tst-

Hocam çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Bir kaç sorum var, özel mesaj atabilir miyim?

Alıntıları Göster
    Tabi sorabilirsin

• e devletten covid anketinden bahsetmediler mi size
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetüldeş

e devletten covid anketinden bahsetmediler mi size
    Biliyorum hocam bilgim var.
  • Forumdan pek bizim kışlaya dönemde gelecek yok sanırım. Güncel diyelim, üste çıksın yine de.

• Ufak çaplı bir WP grubu kurduk. Katılmak isteyenler iletişime geçebilir. Pazartesi teslim oluyoruz inşallah.

• Herkese hayırlısı olsun arkadaşlar. Öğleden sonra teslim olacağım, dönünce yorumlarımı paylaşırım.

• Özelden no yolladım ekleme yaparsanız sevinirim 😊

Bu arada girişte 14 gün karantina var deniyor ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.