Şimdi Ara

İklimsa Klimaları hakkında -Sigma -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iklimsa olarak sizce su klima nasıl? dandik midir? sogutma reel kapasitesi yüksek diye cazip geldi...ne dersiniz? elektrik tüketimi nasıldır bunun?

http://www.iklimsa.com/TR.asp?iklims...aDetay&Uid=108

Perakende Satış Fiyatı: 1.764 YTL

Isıtma Kapasitesi: 26000 Btu/h
    Soğutma Kapasitesi: 24000 Btu/h
    Tutumlu ve çevre dostu yeni Sigma klimalar R410A soğutucu gaz özellikleriyle sadece İklimsa'larda.

SGM24DMA Duvar tipi Klima 24.000 btu/h soğutma kapasitesi ve 26.000 btu/h ısıtma kapasitesine sahip.

SORU1) linke tıklayarak bilgilere bakarsanız sogutma için B ENERJI SINIFI DEMİŞ.farkı ne kadardır a enerji sınıfına göre?
    SORU2) Arçelik Neo Plasma 24000 btu luklara göre dezavantajı var mıdır bu klimanın? yoksa avantajları nedir en önemli? mesela Sogutma enerji sarfiyatı acısından durumlar nedir?

bunlara göre seçimim sekillenecek.teşekkürler..

• SIGMA ALMA sharp,mitsubishi,daikin ya da electra al..
  • electra gibi tanınmadık marka alma diyor bizimkiler..

sigmanın 24bin küsür olan sogutma kapasitesi, electranın 22bin küsür sogutma kapasitesine denk mi peki?
  • bana göre sigma tanınmadık valla :D 1-2 k bence cok fazla bır fark ettırmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bistroman

electra gibi tanınmadık marka alma diyor bizimkiler..

sigmanın 24bin küsür olan sogutma kapasitesi, electranın 22bin küsür sogutma kapasitesine denk mi peki?

electranın avrupanın sayılı klima üreticilerinden biri olduğunu biliyorlarmı peki?
  • Merkezi Israil'de olan bir firmadır.

Elco is one of Israel's largest industrial groups, with a total global work force of over 12,600. Some 75% of consolidated Group sales will now originate from outside of Israel, with a strong presence in Europe and particularly France.
  • israil,electranın faaliyet gösterdiği ülkelerden biridir unpop merkezi değil....sen bunları ezberlemeyi bırak da bi klima al kendine...buharlaşırsın bak benden söylemesi!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır merkezidir. Zaten ana sitelerinin uzantısı da .il'dir. Sitelerine girip okuyabilirsin neresi merkezli olduklarını , tabi istersen ekşi sözlükte de aratabilirsin. Tabi Israil merkezli olması kötü klimadır anlamına gelmiyor, en büyüğü Çin'de olmak üzere dünyanın birkaç yerinde üretim tesisleri var.
  • verigin link icin tesekkulrer, o linktehttp://www.electra-consumer.com/Profile.asp?Position=1 kısmına bakarsan merkezin israel oldugunu gorebilirsin.

• İsrailse electrayı eledim gitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: istanbul37

İsrailse electrayı eledim gitti.

siz israil diye elektra gibi dünyanın en iyi klimasını eleyin,ama ülkemiz israile F16 uçaklarını modernize ettirsin,bunları artıkm ayırın,

ayrıca elektra gerçekte fransız malıdır,merkezi oraya kaydırsada kaydırmasada fransızdır vede çok iyi klimadır karda buda banamısın demez,10 yıldır kullanıyorum,ama begenmeyen almasın gitsin aynı paraya arçelik alsın kışında dibi donsun
  • YAHUDİLERİN BİLE KINADIĞI SİYONİST İDEOLOJİYLE ÇOCUK-KADIN-MASUM SİVİL DEMEDEN DEVLET TERÖRÜ UYGULAYAN, KENDİ IRKINDAN BASKA HİÇKİMSEYE İNSAN SIFATINI DAHİ YAKISTIRMAYAN BİR DEVLETİN ÜRÜNÜNÜ BİLE BİLE LADES DİYEREK(Kİ BİR SURU jAPON,V.B. KALİTELİ ALTERNATİF VARKEN ) ALIP YAHUDİLERİN DAHİ KARŞI ÇIKTIĞI BU TERÖR DEVLETİNİ DESTEKLEMEYELİM ARKADASLAR.
  • quote:

YAHUDİLERİN BİLE KINADIĞI SİYONİST İDEOLOJİYLE ÇOCUK-KADIN-MASUM SİVİL DEMEDEN DEVLET TERÖRÜ UYGULAYAN, KENDİ IRKINDAN BASKA HİÇKİMSEYE İNSAN SIFATINI DAHİ YAKISTIRMAYAN BİR DEVLETİN ÜRÜNÜNÜ BİLE BİLE LADES DİYEREK(Kİ BİR SURU jAPON,V.B. KALİTELİ ALTERNATİF VARKEN ) ALIP YAHUDİLERİN DAHİ KARŞI ÇIKTIĞI BU TERÖR DEVLETİNİ DESTEKLEMEYELİM ARKADASLAR.

Amerikalılarda dünyanın heryerinde katliam yapıyorlar (vietnamda napalm bombası atarak insanları diri yaktılar,korede binlerce insanı yok ettiler,japonyada dahalen sakat dogumlara neden olan atom bombasını kullandılar),bunlara bakarsak israil masumdur bile,
    ama biz bakıyorumda amerikan kaynaklı bilgisayarları,ekran kartlarını maşalah iyi kullanıyoruz,yanisi şuki işimize gelince öyle kıvırıyoruzki,elektra isteyen inanır istemeyen inanmaz ama fransız malıdır vede çokda iyi klimadır,her japonun iyi olamayacagı kadar,geçen sene hitachi alanların dondugunu anımsarsak

• hocam bana kışın değil yazın lazım..yani kişin karlara banamısın demesi beni pek ilgilendirmiyor.sogutma için hangisi ama sadece sogutma için kullanacağım? sogutma kapasitesi 22000 düşük değil mi gerçek 24000 sogutma kapasitesi olan arceliğe göre?
    B sınıfı enerjsii var.sitesinde yazıyor..bunu niye görmemezlikten geliyorsunuz elektranın*?

quote:

Orjinalden alıntı: Zaman-Mekan

quote:

İsrailse electrayı eledim gitti.

siz israil diye elektra gibi dünyanın en iyi klimasını eleyin,ama ülkemiz israile F16 uçaklarını modernize ettirsin,bunları artıkm ayırın,

ayrıca elektra gerçekte fransız malıdır,merkezi oraya kaydırsada kaydırmasada fransızdır vede çok iyi klimadır karda buda banamısın demez,10 yıldır kullanıyorum,ama begenmeyen almasın gitsin aynı paraya arçelik alsın kışında dibi donsun

• bende 22000 lik invertörlü var,şu an memnunum,1.800X6 taksit pazarlıkla aldım,piyasada bu fiyata invertörlü bulamazsın
  • hangi marka sizdeki? sigma klimalar nasıl? yakıt tüketimi?
  • Ben HITACHI den memnunum.2 eve 5 tane taktırdık,az yakıyor,performansı süper.
    Tabi çakma hitachiler var,veya 2. sınıf,uzak durmak lazım bunlardan.

SIGMA'dan da bir halt olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.