Şimdi Ara

İkizinizin olmasını ister miydiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

İkizinizin olmasını ister miydiniz?

(En Son Oy Tarihi: 19.6.2008)
Giriş
  • Soru gayet net ve açık beyler.Bir ikizinizin olmasını ister miydiniz?Yoksa istemez misiniz?Neden?

• asla istemezdim. değil ikiz normal kardeş bile istemezdim.
  • bi karikatür vardı, ikiz kardeş okula gidiyorlar, biri diğerine "keşke dördüz olsaydık, bir onlar giderdi bir biz" diyordu
  • Solo takılıorum yeterli benim için

Ne kardeş ne ikiz olmasını isterdim
  • istemezdim
  • The Prestige derim.
  • isterim ama karşı cins ikiz isterdim,kız yani.ne bileyim öyle daha güzel olur gibi geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırrrr
  • Oraya neden? sorusunu boşu boşuna koyduk galiba.
  • benim ikizim yok ama nasıl bi duygu olduğunu gayet iyi biliyorum ablamla aramızda bi yaş var zaten annem beni beklemedeyken kız olmamı istemiş ikiz gibi büyüteyim diye öylede büyüttü benim hoşuma gidiyordu aynı saç modeli aynı kıyafetler tabi insan büyüyünce ne bu ya kızılaydan çıkma gibi diyor gerçi ilk ablam istememişti ben aynı şeyleri giymem diye ozaman kızmıştım ama haklıymış
    şimdi bi ikizim olsun istemem benden bi tane daha fazla gelir bu aileye kaldırmaz bünyeleri
  • ya benim ikizim olsa okula tek kayıt yaptırırdım
    bir ben giderdim bir de o
  • konu ikizlerden açılmışken size basımdan gecen bir olayı anlatayım:D

o zman daha ilkokul 4 e gidiyorum. tuvaletteydim. cıktım elimi yıkıyorum.. tuvalete iri yarı ama harbi iri yarı öyle böyle deil. üflese ucucam derler ya o tarz bi hayvandı. geldi laga luga yaptı bende buna küfrettim kıçına bir uçan tekme sonra erkekligin 10 da 9 u...

neyse okul bitti çıkıyoruz eve gitcez. bu arada öglenciydik. aksam saatleri. bu nerden grdüyse beni görmüş(o kadar da kalabalıga karışmıştım).. neyse tuttu beni dövücek bu falan. dedim noluyo ya. dedi lan sen bana wcde söle böle yapmadın mı tuttu yakamdan falan.. yok bea dedim. benim bi tane ikiz kardeşim var çok şerefsiz o yapmıştır öyle bişi dedim. tamam o zaman kusra bakma dedi. ona da söle dedi bi daha öle bişi yaparsa affetmem falan..

ne kadar salakmış

• quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

konu ikizlerden açılmışken size basımdan gecen bir olayı anlatayım:D

o zman daha ilkokul 4 e gidiyorum. tuvaletteydim. cıktım elimi yıkıyorum.. tuvalete iri yarı ama harbi iri yarı öyle böyle deil. üflese ucucam derler ya o tarz bi hayvandı. geldi laga luga yaptı bende buna küfrettim kıçına bir uçan tekme sonra erkekligin 10 da 9 u...

neyse okul bitti çıkıyoruz eve gitcez. bu arada öglenciydik. aksam saatleri. bu nerden grdüyse beni görmüş(o kadar da kalabalıga karışmıştım).. neyse tuttu beni dövücek bu falan. dedim noluyo ya. dedi lan sen bana wcde söle böle yapmadın mı tuttu yakamdan falan.. yok bea dedim. benim bi tane ikiz kardeşim var çok şerefsiz o yapmıştır öyle bişi dedim. tamam o zaman kusra bakma dedi. ona da söle dedi bi daha öle bişi yaparsa affetmem falan..

ne kadar salakmış

süpermiş

ikizimin olmasını istemezdim bana katlanamazdım sanırım

• Dünya benden bir taneyi daha kaldıramaz

• Yok ya.. Bu dünya bir tane daha beni kaldıramaz
  • Her memlekete bi DiabloXT lazım yani seri üretim felan yapmak lazım benim gibi adamı.
  • yok be ne isticem karizmayı sıfırın altına indiren bi durum bu... yanında senden aynısı geziyo bitane mal... çok kötüüü
  • Benim ikizim var. Şuan istanbulda asker
  • benim var. bir kız bir erkek ayrı yummurta ikiziyiz. aynı cins istemezdim ama

bende anımı anlatıyım ikizle hiç benzemeyiz zaten cinsiyet farklı neyse lisedeyim bir gun alt sınıftan arkadaslar geldi kosa kosa ikizim oldugunu duymuslar. nese geldiler dedilerki biz senin ikizi gorduk dedim Allah Allah nasıl tanıdınızki hani? ya işte aynı sana benzyo gozluklu dediler o anda kop.gif bende o ara bazen lens takıyorum bazen gozluk. gozluk takanı ikizim sanmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzzz -- 4 Eylül 2007; 1:06:51 >
  • Güncel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.