dh halkı şimdi bize uçak kulelere çarptı çok büyük bir ısı ortaya çıktı sonra bu ısı kuleleri taşıyan demirleri eritti ve kuleler çöktü deniyor şimdi sizle bir resim paylaşmak istiyorum. resimde uçağın çarptığı yerde bir insan görülüyor. şimdi çok büyük bir ısı oluşmuşsa bu insan nasıl orda durabiliyor. üstelik sözde ısıdan etkilendiğine dair bir işaret yok. ![]() kadın ordan yardım amaçlı el sallıyor. alta videosunu da atacam. ![]() Edna Cintron was an employee for Marsh and McLennan, located on floors 93–100 of WTC1(North Tower).
Edna Cintron was born on October 14, 1954. She was 46 years old. She was born in Puerto Rico, and brought to New York by her mother when she was about five. They were poor. A clerical worker for the New York City board of education, mami used to take two boiled eggs to work so she didn't have to buy lunch. She gave Edna a weekly allowance of several cents. Edna had an older sister, Myrna, who now lives in New Jersey, and a long-estranged brother.
Edna worked at Manhattan's southern tip, first in the World Financial Centre (which was also damaged in Tuesday's attack) and two years ago before 9/11 took a job in the World Trade Centre with the computer support section of Marsh, a large insurance broker, where she was the billing administrator's assistant. It was a hectic job, and often tiring, but no harder than William's. https://www.youtube.com/watch?v=LI-NJ-dkO4Qşimdi merak ettiğim şeyleri size sormak istiyorum. çok büyük bir ısı açığa çıktıysa bu kadın orda nasıl durabiliyor ve videoda görüldüğü üzere neden hiç uçak parçası yok? |
İkiz Kulelere Uçak Çarpmamış Olabilir Mi?





-
-
O değil de, çelik kolonları uçak nasıl kesip geçti?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
orası işin başka kafa karıştıran kısmı
-
soruya dönelim: (koskoca binayı yıkacak ölçüde) çok büyük bir ısı açığa çıktıysa bu kadın orda nasıl durabiliyor?
cevap: binada cok büyük değil hiç bir ekstra ısı yok, normal hava sıcaklığında bina.
neden hiç uçak parçası yok?
cevap: çünkü uçak 800km hızla girdiği için tüm parçaları içeri doğru fırladı. fakat en arkadaki kuyruk kısmının falan dışardan görünmesi gerekirdi yine de.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Binanın altında nükleer silah patladıldığı iddialar bile var o kadar uçuyorlar.
Binada kullanılan çeliği eritmek için uçağın yakıt deposunun inflak ettiği ve kerosenin aşırı yüksek sıcaklıklarda yangın çıkarttığı düşünülüyor.
Belki içeriden binanın daha rahat çökmesi için kolonlara patlayıcı yerleştirilmişte olabilir fakat bazılarının dediği gibi nükleer silah kullanıldı yok efendim haarp kullanıldı bunlar boş muhabbetler.
Amerikada her binanın yıkılması için talimatlar devlete verilir bu durumda devletin hangi binayı nasıl kolay bir biçimde imha edebileceğine dair bilgiler olur. Binanın zayıf kısımlarına patlayıcı yerleştirilmiş olması ve uçak çarptıktan sonra patlatılması olası.
-
Binanın altı dediğiniz zemin kat mı? Bodrum katları mı, bodrum katlarının da altı mı?
Hem Amerika devletinin açıklamasına inanmayanların nükleer bomba (silah özellikle demedim) patlatıldı iddiasına boş muhabbet diyorsunuz sonra binanın zayıf kısımlarına patlayıcı yerleştirilmiş olması olası diyorsunuz. Binaya patlayıcıyı kim yerleştirdi, devlet mi, El-Kaide mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam orada ki olay tamamen Amerika birleşik devletlerini ortadoğuya sokup israilin güvenliğini sağlayıp Suriye ve Irakta olan petrol yataklarına çökmekti. Binanın zeminine nükleer bomba yerleştirilip patlatıldığı iddia ediliyorda, bu iddia boş bir iddia. Öyle olsaydı radyoaktiflik artar ve çevre binalarda zarar görürdü bu patlamalardan.
Binanın temelleri, çelik kolonların içine çoğu yere patlayıcıyı bizzat ABD gizli servisinin yerleştirildiğini düşünüyorum. Şimdi şöyle bir durum var. Amerika hava sahasına korsan birileri sızıyor ve hiçbir şekilde Amerika birleşik devletleri hava kuvvetleri müdahile etmiyor, daha komiği bush'ın kulağına fısıldayan danışmanı saldırı altındayız deyince bush gülümsüyor.
Yani aslında kendi planladıkları bir olay.
Usame bin ladin dediğiniz adam CIA tarafından yetiştirilmiş birisi. Yani çok uçuk komplo teorilerine inanmaya gerek yok. Uçak çarpmadı veya nükleer silah patlatıldı iddiaları anlamsızdır.
Benzer durum şimdi Ukrayna ve çevre ülkelerinde gerçekleşiyor fakat olay artık petrol değil lityum ve benzeri kıymetli madenlere çökmek.
Ek olarak uçaklarda kullanılan parçaların çoğu kompozit hafif malzemelerdir ve yüksek ısılı yangınlarda küle dönebilirler. Sadece titanyum veya benzeri ısıya mukavemetli dayanıklı metallerin parçaları bulunabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 1 Nisan 2025; 23:12:50 >
-
Hem "çok uçuk komplo teorilerine inanmaya gerek yok" diyorsun hem olayın CIA tarafından planlandığını ima ediyorsun. Fakat CIA planladı ise o da komplo teorisi cunku resmi açıklamadan sapan herşey komplo teorisi, tanım olarak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kast ettiğim nükleer bomba veya uçak çarpmadı tarzı teoriler.
Hatta bu işi mosad bile yapmış olabilir. Neticede kennedyi israilin öldürdüğü ortaya çıktı Trump resmi belgeleri yayınladı geçen.
CIA yapmasa bile bu işin sonucunun israile yaradığı çok bariz bellidir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rahmetli Kennedy Türkiye hayranı olduğu için katledildi.
S.S.C.B. işgal için bastırıyordu ama Kennedy izin vermedi, bunun garantisi olarak Dünya' da başka hiçbir ülkede bulunmayan Jüpiter füzelerini Türkiye' ye yerleştirdi.
Bu yüzden S.S.C.B.' nin Kennedy' den kurtulması lazımdı.
Rahmetliden sonra olanlara bakınca anlaşılıyor aslında, Birleşik Devletler Vietnam Savaşı' na sürüklendi ve kaybetti...
-
ikiz kuleler hiç inşaa edilmedi. hepsi düzmece. ABD'ye gittim orda kule yoktu hiçbir zaman varolmadı.
dediğim saçma geliyorsa The Walk filmini izleyin. sözde yıkılmış olan kulelerde film çektiler. hani yıkılmıştı? varolmayan kulenin filmini çekenler haber görüntülerini de çekerler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ABD diye bi ülke de yok. uçak oraya giderken okyanus üzerinde U dönüşü yapıp Avrupa'ya iniyo. ben pusula kullanarak bunu fark ettim.
ABD diye bi ülke olsaydı kendi "ABDce" diye dili olurdu. İngilizce konuşuluyor diyolar yalan. orası zaten İngiltere'nin köşesi. size ABD diye yutturuyolar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen yoksun ben yokum. Biz birşey yazmadık çizmedik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kennedyi israil öldürdü tabi ! Azrail herkesin ölümünden sorumlu çünkü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kulelere çarpan uçakların parçaları nerde?
1.bu sorun bazı çevreleri rahatsız etmiş olacakki saldırıdan 12yıl sonra bu konuyla ilgili bir haber yaptılar. uçağa ait iniş takımı parçası iki bina arasında bulundu diye haber yaptılar. iki dev uçak kulelere çarpıyor ortada parça yok mantıklı mı?
2.bu olaylar tvde canlı yayınlanırken kuleye giren uçağın burnu tek parça halinde kulenin bir tarafından girerken zarar görmeden diğer taraftan çıkıyor. sonra yayını karartıyorlar. boydan boya kulenin içinden hasarsız geçmesi mümkün değil
3.kuleye uçak çarpma videolarına bakarsanız uçağın girme anında bir gariplik var
4.bir üstteki maddeyle alakalı olarak yine bazı çevreler bir tür rahatsızlık sonucu bir ayar veriyor. saldırıdan bilmem kaç yıl sonra elkaideye ait kule çarpma videosu yayınlıyorlar. bu videoda uçak alakasız şekilde siyah renk
geçenlerde bir haber çıktı biri zamanında 9/11 olayını videoya alıyor sonra youtube yüklüyor sonra şifresini unutuyor sonra uzun yıllar sonra tekrar hatırlıyor bla bla bla bu tür eylemler bilinçli olarak size bu olayı unutturmamak için yapılan şeyler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizbirdüşünce -- 21 Nisan 2025; 20:46:46 >
-
Çok büyük bir ısı yangından sonra zamanla çıktı
Atom bombası patlamadı ki bir anda yüksek ısı çıksın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X