şunlara baktım da aralarındaki farkı goremedım vatanda olanın fıyatı dıgerıne gore cok uygun ama ozellk bakımından bır farkı varmı benımı goremedım aynı makına gıbı geldı bana . bakıp soglersenız sevırım.fiyat farkını doguran şey nedir anlamadım
apple imac kullanan bırı olarak rezalet hakkını vermez laflarana aldırıis etmıyorum . sadece soruma cevap verebılcek bırını arıyorum. yoksa apple kullanmıyan bırı degıl nasıldır falan bılmıyor degılım.
quote:
Orjinalden alıntı: dozdoz
şunlara baktım da aralarındaki farkı goremedım vatanda olanın fıyatı dıgerıne gore cok uygun ama ozellk bakımından bır farkı varmı benımı goremedım aynı makına gıbı geldı bana . bakıp soglersenız sevırım.fiyat farkını doguran şey nedir anlamadım
arkadaşım vatanda gördüğün klasik beyaz kasa... yanlış fotoğraf koymuşlar.
bilkomda gördüğün yeni kasa.
bu ıhtımal benım de aklıma gelmıstı çunku bu modelın yenı kasası yok hıcbır yerde
quote:
Orjinalden alıntı: ncap
quote:
Orjinalden alıntı: dozdoz
apple imac kullanan bırı olarak rezalet hakkını vermez laflarana aldırıis etmıyorum . sadece soruma cevap verebılcek bırını arıyorum. yoksa apple kullanmıyan bırı degıl nasıldır falan bılmıyor degılım.
120 gb hdd apple olduğu için 1tb lık veri alıyormuş ......p7350 işlemci de aslında sihirli apple dokunuşu ile 4 ghz oluyormuş....oldu mu şimdi
havası var olabilir tercih meselesi.......ama sakın performansı sadece apple diye artacak sanmayın bunu da savunmayın lütfen şimdi apple kullanmayan bilmez diye.....
fiyat farkı siteden dolayı yoksa 40gb hdd farkı o kadar olmaz yani....................................
Apple hava yapmak için alınmaz dikkat edersen profesyonel kullanıcıların seçeneği kesinlikle Apple'dır.Ev ve işyeri kullanıcıları Windows'u kullanır.Ayrıca ondaki işletim sistemi hiçbir Windows'a değişilmez.Bir haftalığına kullanma şansım oldu.Alışmak bir zor oldu ama kullandıktan sonra bütün windowslara lanet olsun dedim Apple'de rezalet makine diyorsan Lenovo ondan bin kat daha rezalet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme