Şimdi Ara

İkinciyeni.com varsa araba alım-satımı yapmak çok daha kolay! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.481
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2000 TL komisyon mu olur sahibinden.com da o paraya 20 ilan açılır
    RYZEN 7 5800x ,120 mm Sıvı Soğutma , 32 GB DDR4 3200 MHZ RAM Mhz,GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti , Corsair iCUE 4000X RGB, 1 TB Samsung 980 Pro , 13 TB HDD , FSP AURUM PRO 80PLUS GOLD 1200W , A4 tech bloody v70 , Dell Alienware AW768 Pro RGB Kablolu Mekanik Klavye , Logitech Z906 , Samsung UHD 28” Monitor (U28D590D) + Aryond A27 V1.2 240 Hz Curved Oyuncu Monitörü
  • Siteye biraz gözattımda hep açık artırma var.Direk satış yok mu?
    RYZEN 7 5800x ,120 mm Sıvı Soğutma , 32 GB DDR4 3200 MHZ RAM Mhz,GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti , Corsair iCUE 4000X RGB, 1 TB Samsung 980 Pro , 13 TB HDD , FSP AURUM PRO 80PLUS GOLD 1200W , A4 tech bloody v70 , Dell Alienware AW768 Pro RGB Kablolu Mekanik Klavye , Logitech Z906 , Samsung UHD 28” Monitor (U28D590D) + Aryond A27 V1.2 240 Hz Curved Oyuncu Monitörü
  • Bu konuyu açan Melike Çalışkan para karşılığı firmaların tanıtımlarını ve reklamlarını yapmaktadır. Uzun makaleler ile sıcak fırsatlarda konu açmaktadır banlanmasını talep ediyorum.
  • Reklam için açılmış konu. Reklamdan kazanan DH her tıklamaya para. Sistem rent carları satma sistemi. Piyasası 30 bin tl olan araca 20 bin tl ye alıp 35 bin tl ye satmaya çalışıyorlar. Sahibinden de galericiler dükkan kurmuş ( sitenin ismi ve kuruluş amacıyla çelişiyor ) Diğer siteleri saymıyorum bile.

En güzeli arabanın arkasına kağıt yazıp öyle satmak. Eskiden araba pazarları vardı şimdi onları da kaldırdılar. Son yıllarda zaten galericiler park yerlerini damacanayla, tabureyle rezerve ediyordu.

En güzeli arabanın arkasına kağıt yazıp öyle satmak. Eski herzaman daha iyiydi. Gün geçtikçe herşey berbat olacak.

• İyi yakalamışsın ama sonuç ortada

Sahibinden de galerici 127bine hatasız araç yazarak satmaya çalışıyor
    İkinciyeniden de 122bin 2boya ile satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 8 Aralık 2017; 23:4:31 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Konu sahibinin profilinde de firma yetkilisi yazıyor hocam. Banlamazlar muhtemelen. Bu kişinin açtığı reklam konularından dh’nin de para yediğini düşünüyorum. Forumun suyunu çıkardılar, içine ettiler, her yerini de reklamla doldurdular tebrik ederim onları.

Rica ederim hepiniz üşenmeden şikayette bulunun.

Ben artık bu forumun çöplüpe doğru gitmesinden ve kimsenin bu konuda bir şey yapmamasından dolayı çok şaşkın ve üzgünüm. Biz yine yapmamız gerekeni yapalım.

Seçenek: Kural dışı konu

Başlık: Reklam

İçerik: Konunun sıcak fırsatlarla ilgisi yoktur. Konu reklam amacı taşımaktadır. Bu forum üyesinin açtığı diğer konulardan da alenen reklam yaptığı(/yapmaya çalışırken gülünç duruma düştüğü ve beraberinde önlem alınmadığı için forumu ve forum yönetimini de benzer duruma düşürdüğü) açıkça görülmektedir. Bu hesabın üyelikten ihracını ve konularının kaldırılmasını, forumun esas kullanıcıları olan bizleri biraz olsun önemsiyorsanız rica ederim. Saygılarımla

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||

• Melike Çalışkan kullanıcı kısmında firma görevlisi yazıyor hala internette gezerken buldum diye mesaj atıyor. Kendini çokmu akıllı sanıyor, bizi çokmu salak sanıyor...
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exterminio

Konu sahibinin profilinde de firma yetkilisi yazıyor hocam. Banlamazlar muhtemelen. Bu kişinin açtığı reklam konularından dh’nin de para yediğini düşünüyorum. Forumun suyunu çıkardılar, içine ettiler, her yerini de reklamla doldurdular tebrik ederim onları.

Firma yetkilisi olabilir onda sıkıntı yok ama firma yetkilisi olup müşteri takliti yaparak kandırmaya çalışması çok iğrenç. Böyle ucuz numaralara başvuran bir firmaya üye bile olmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 9 Ocak 2021; 9:56:4 >
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Ben de bundan bahsediyorum. Birisi kalkıp da sıcak fırsatlarda müşteriymiş gibi bir firmayı övüyorsa, sonra da firma yetkilisi çıkıyorsa buna tahammül edilemez. Yönetimin çoktan bu kişiyi banlayıp konuyu silmesi gerekirdi ama nerde...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.