Şimdi Ara

ikinci uzerinden anlastigim arkadas urunleri gondermedi (dedelii )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizede uyariyim bosuna zaman kaybetmeyin ikinci el uzerinden dedelii adli sahisa bilgisayar parcalari icin yazdim anlastik.
    Cumartesi kargolayamayacagini pazartesi kargolama yapacagini soyledi bugun sabah faturalari tamamlayacagim dedi simdi gondermeyecegini belietti.Bizde ona gore parca donanim aldik pazarligimizi bozduk bir daha yapmamasi icin buraya yazdim.Her kim benden fazla para verip satin aldiysa bilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hakkımda açılmış olan ilan yanlış değerlendirebileceğinden dolayı cevap veriyorum. Evet satışı konuştuk evet anlaştık. Ama baştan beri kafamda kurcalanan şeyler vardı. Hiçbir şekilde para filan talep etmedim(etti demedi ama öyle anlaşılabilir).Defalarca olmadığı için özür diledim ve dilerimde. Satışı geri çektim yani başka birine satmadım. Sattı diyen var ise gelsin kanıtlasın. Burda 2 defa alışveriş yaptım 1. işlemci alışımdı. 2.cisi ekran kartım idi. Parayı yolladıktan 1 saat sonra kargoya vermiştim. 3.bu olacaktı fakat emin olmadığım için satmadım olay budur. Zaten ilanları geri çektim hiçkimseye satmıyorum. Fakat burda beni dolandırıcı gibi göstermek hiç hoş değil. Herkese iyi günler.
    arkadas sabah aradıgımda faturaları bulucam göndercem dedin.Anlaştıktan sonra satmaktan vazgecmek nedir dürüstlüğe yakışmaz.Biz kardeşim dedik sana güvendik ona göre de kendimiz ayarladık.Cocuk yeri değil burası koy satılsın sonra canım istemedi satmıyorum.

emin olmadığım için satmadım olay budur
    satıcının satıştan vazgeçtim diyerek alıcının mağdur bırakılması taraftarı değilim. Her iki taraf bu konuyu kendi arasında konuşarak halledip, çözüm bulacaklarına inanıyorum.
  • Mantıklı nedenim(kendime göre) ben normalde parça satışı yapmıcaktım. Bir an boş bulundum söz verdim. Fevzi abi haklı birşey diyemiyorum. Bana yapılsa bende aynı tepkiyi gösteririm. Fakat gerçekten özür diliyorum. Zaten satmayıda geri çektim. Ben başka birşey söylemek istemiyorum ve cevap vermicem. Tekrardan hakkını helal etmesi istiyorum. Herkese iyi forumlar.
  • arkadastan ürünleri ucuza almadım yada bedavaya almadım tek onda parca da yok ama ben beklettiğim arkadaslara arkadasın sözüne güvenerk almayacagım dedim ve onlarda satıs yapmıslar 2 gün geçti sabah aradıgımda kargolama yapacagım demesi benim için bitmiştir ve kararımı vermiştim dediğim gibi elinde altın yok önemli olan bir insanın sözüdür benim için kişilik olarak tanımam genc arkadasa tavsiyem söz verilmişse iş bitmiştir kişilik parayla kazanılmaz.Buraya yazmamda arkadaşı tanısınlar karar verince satış olmuyor ona göre işlem yapsınlar benim de diyeceğim söz yoktur.
    Zaten olayın sıkıntılı oldugu taraf bu. Siz diğer satıcılara başkası ile anlaştım demeniz ve sonra olayın farklı boyut kazanarak ürünü alamamanız. Satıyorum dedikten sonra (Allah esirgesin, ölümün hastalığın dışında) satıştan vazgeçmek olmamalı. Eğer satmama gibi bir durum varsa 2 gün neden beklenildi? Gerçi artık yapacak bir şey yok. Geçmiş olsun...
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fevzi17 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz kişiyi bloklamışım. Demek ki bir yanlışı olmuş. Söz olayı çok önemli. Üç kez alışveriş ettiğim insanla, sözünden döndüğü için aramız bozuldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne çamurundan bahsediyorsun arkadaş olan biten ortada bir insanın sözü senettir daha çocuksun anlarsın ilerde
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.