Bildirim
ikinci telefon için motorola l7 nasıl olur?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
l7 iyi olur çok karzima bi tel ikinci için iyi bi seçim -
gerçi samsung e250 var ama onunda fiyatı fazla. L7 de tek takıldığım konu biraz boyu uzun gibi. -
son bir soru e250 almaya karar verdim.eroyonda fiyatı hepsiburadaya göre daha uygun geliyor 12 taksitle. L7 ile aylık 5-6 ytl oynuyor.
Ereyondan alışveriş yapanınız varmı nasıl güvenli bir yermi? -
L7 birinci telefon için de kullanılabilir. Fiyatına göre iyi özellikler sunuyor. Üstelik çok şık...
Ereyon hakkında yapılan bazı yorumlara buradan ulaşabilirsin
http://forum.donanimhaber.com/m_11653818/mpage_1/key_//tm.htm#11828859 -
ereyondan e250 siparişi verdim.teslimat yarın başlayacakmış. bakalım hayırlısı -
Şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman. -
1. telde L7 alamayan var ne demek ikinci telde iyi olurmu ,süper olur -
Bence L7 yerine siemens S75 te super bir secim olur, diyecektim ki arkadas secimini coktan yapmis:) bana gore kotu yapmis ama neyse..hayirli olsun.. -
ereyondan e250 siparişi verip alan oldu mu? -
simens hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum.yazılım yükletme falan firmware yükleme uğraştırıyor
quote:
Orjinalden alıntı: Angelmax
Bence L7 yerine siemens S75 te super bir secim olur, diyecektim ki arkadas secimini coktan yapmis:) bana gore kotu yapmis ama neyse..hayirli olsun..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X