Şimdi Ara

ikinci sahibinden 2005 corsa essentia 1.3 cdti 103.000 KM de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biz 2. inci sahibiyiz, şu anda 103.000 de. bakımları yeni yapıldı, ön 2 lastik sıfır, kazasız boyasız,
    aracın yaşından dolayı tamponda sürtme izleri var ama kesinlik kazadan değil park ederken veya başka araçların sürtmesi ile. orjinalliği bozulmasın diye boyatılmamıştır.

ilanına 25.250 yazıldı ama forum üyelerine indirim yapılacak, araç şu an malatya da ama 15 tatilde ankaraya gelme ihtimali var..

resimler yakında yüklenecektir. forumdan mesaj veya 05553716729 iletişim kurabilirsiniz, lütfen 21,00 den sonra aramayınız,

ilan
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-temiz-corsa-essantia-bakimli-172766382/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebetosu -- 20 Ocak 2015; 21:30:13 >

• usta böyle ilan olmaz. yer neresi, kaç para istiyorsun hiç bir bilgi yokki. nesine talip olacağız?
    Zbam1.blogspot.com
  • Maazallah bu 2005 bmw degil mi yoksa ben corsa mi goruyorum?
    2005 esentia corsa ve 25 bin tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: RoLaN

Maazallah bu 2005 bmw degil mi yoksa ben corsa mi goruyorum?
    2005 esentia corsa ve 25 bin tl

corsaların piyasası böyle maalesef arkadaşı yadırgamıyorum o yüzden.
    10bin daha eklesek dediğiniz gibi A1 piyasasına geliyoruz..

hayırlı satışlar bu arada malatya epey uzak kalıyor.
    Zbam1.blogspot.com
  • araç satıldı ilan silinebilir.. siz daha muhabbet edin elin oğlu elazığdan geldi aldı gitti, tabi biraz pazarlık oldu. herkes yazdığı fiyata satmıyor zaten. en düşük 2005 model araç 18,000 idi, en yükseği de 30,000 idi bende ikisini topladım böldüm 24,000 çıktı, sonra 1.000 lira da pazarlık payı bıraktım öyle işte, tüm hikaye bu

Orijinalden alıntı: zebetosu

araç satıldı ilan silinebilir.. siz daha muhabbet edin elin oğlu elazığdan geldi aldı gitti, tabi biraz pazarlık oldu. herkes yazdığı fiyata satmıyor zaten. en düşük 2005 model araç 18,000 idi, en yükseği de 30,000 idi bende ikisini topladım böldüm 24,000 çıktı, sonra 1.000 lira da pazarlık payı bıraktım öyle işte, tüm hikaye bu

hayırlısı olsun, biz seni değil piyasayı eleştirdik..

yarın bir gün araba almaya kalktığında sende aynı şeyle karşılacaksın neticede..
    Zbam1.blogspot.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.