Bildirim
İkinci ikametgah alabilir miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Mümkün değil. Medeni Kanun'da açıkça belirtilmiş bir kimsenin birden fazla ikametgahı olmaz diye. -
quote:
Orijinalden alıntı: Molzen
Mümkün değil. Medeni Kanun'da açıkça belirtilmiş bir kimsenin birden fazla ikametgahı olmaz diye.
Peki evin suyunu elektiriğini açtırmak için ikametgah istiyorlar, nasıl bir şey alacağım ben ordan? -
quote:
Orijinalden alıntı: Deep Rex
quote:
Mümkün değil. Medeni Kanun'da açıkça belirtilmiş bir kimsenin birden fazla ikametgahı olmaz diye.
Peki evin suyunu elektiriğini açtırmak için ikametgah istiyorlar, nasıl bir şey alacağım ben ordan?
İkametgahı eski adresten yeni adrese aldıracaksınız. Ayrıca cezası var ikametgahı aldırmamanın. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Deep Rex
quote:
Peki evin suyunu elektiriğini açtırmak için ikametgah istiyorlar, nasıl bir şey alacağım ben ordan?
İkametgahı eski adresten yeni adrese aldıracaksınız. Ayrıca cezası var ikametgahı aldırmamanın.
Anladım teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X