Şimdi Ara

Takdir alabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk dönem ortalamam 79'du, şu anda 81. Performans notlarıyla 85 olabilir. Bu dönem 85'le bitirirsem takdir alabilir miyim ?
    Yoksa iki dönemin ortalamasıyla mı alabilirim ?

Not: Lisede ilk defa takdir almış olacağım. Çok çalıştım ama elimden gelen bu alamazsam da sorun olmaz. Ayrıca sınıfta ilk 5'e girerim tahminen, fen lisesindeyim ilkokul ne güzeldi derslerimin hepsinin 5 olmasını özledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alırsın. Her dönem kendi içinde değerlendiriliyor belge alırken.

• İleride bu konuna bakıp güleceğin günlerde olucak

• iki dönem ayrı değerlendiriliyor. benim de 83.5 falan şuan ortalama performansların yarısından çoğu girilmedi acaba olur mu takdir
  • Ben seni takdir ettim

• ben 2 tane zayıf var onları nasıl kurtarırım acaba diye düşünüyorum adamdaki derde bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcannavcii

ben 2 tane zayıf var onları nasıl kurtarırım acaba diye düşünüyorum adamdaki derde bak

birader herkesin amacı farklı yani farklı kategorilerse yarışıyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem tavsiye alabilir miyim?
    2 yıl önce açıldı
    Kimliksiz kargo alabilir miyim?
    12 yıl önce açıldı
    Bu Ekrandan Bulabilir miyim ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önemli olan allahın takdiri kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: peçetedenüreyenadam

İlk dönem ortalamam 79'du, şu anda 81. Performans notlarıyla 85 olabilir. Bu dönem 85'le bitirirsem takdir alabilir miyim ?
    Yoksa iki dönemin ortalamasıyla mı alabilirim ?

Not: Lisede ilk defa takdir almış olacağım. Çok çalıştım ama elimden gelen bu alamazsam da sorun olmaz. Ayrıca sınıfta ilk 5'e girerim tahminen, fen lisesindeyim ilkokul ne güzeldi derslerimin hepsinin 5 olmasını özledim.

şairin okura ne ifade etmek istediğini vurguladım,
    İyi forumlar..
  • Dostum ha takdir almışsın ha teşekkür farketmez,takdir dediğin sadece kağıt parçası,önemli olan ne kadar yüksek not getirdiğin,örneğin 84 getiren bi adam takdir alamıyor ama üzülmemesi gerek,çünkü üniversiteye girişte o 84 ler falan çok işe yarayacak,ha 84 olmuş ha 85 ne fark eder,önemli olan yüksek olması,o nedenle kaçırırsan hiç üzülme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben 12 sınıf benim ortalamam 81.5769 çivarında çağdaş ve inkılap ikisi girilmedi sözlüler girilmedi hiç edebiyat 2 sınav sözlüler girilmedi 85 görür müyüm taktil alabilir miyim yoksa hocadan puan istemeli miyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.