Şimdi Ara

ikinci gtx980 alacam psu yeterli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemim asağıda psu dahil ...ikinci bir gigabayt gtx 980 g1 gaming ekran kartı almak istiyorum ; 750w 80+ psu var kasayla tümleşik ; işlemci veya ekran kartına oc düşünmüyorum... sizce bu psu gtx 980 sli için beni kurtarir mi ?
     ikinci gtx980 alacam psu yeterli mi ? ikinci gtx980 alacam psu yeterli mi ?
     ikinci gtx980 alacam psu yeterli mi ? ikinci gtx980 alacam psu yeterli mi ?

• Konuyu yalnış yere mi açtım acaba ? Yardım edecek uzman arkadaşlar el atsa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 980 sli'lı sistem full yükte 446W çekmiş, elinizde ki Seasonic X-750 güç kaynağı tabiri caizse taş gibi bir üründür :) sıkıntısızca kullanabilirsiniz.

http://www.guru3d.com/articles-pages/geforce-gtx-980-sli-review,4.html

• Hocam cevap için teşekkürler ama 446w sadece gpularin güç sarfiyatı(( We'll be calculating the GPU power consumption here, not the total PC power consumption)) ...birde ortalama bir pc için sli yapacaksaniz 700/800w psu lazım demişler sitede...sorun şu 1)sistemim ortalama bir sistem mi ? 2)gigabayt g1 gaming oc olduğu için güç tüketimi stok gtx980 lere göre zaten fazla 3) 750w 80+ tam sınırda mı yeterli mi kafam karıştı :((

• Elinizdeki Psu en iyi ürünlerden birisi, 2. bir gtx980 için de yeterli sorunsuzca kullanabilirsiniz.

Edit : 2 Kart + tüm sistem %100 kullanımda 650 watt sınırını geçmiyor, çoğunlukla da 560-580w altında oyun ve render gibi yüklü kullanımlarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamb0fGod -- 2 Haziran 2015; 19:09:24 >
  • Hocam cevap için teşekkürler...değerlerinizle ilgili link veya resim varsa paylaşırsaniz sevinirim

• charcottriad C kullanıcısına yanıt
    Ben bir problem olacağını hiç sanmıyorum hocam. Bu arada merak ettim neden 2. bir gtx 980 alma ihtiyacı duyuyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz takıntılıyım fps olayına hocam witcher 3 60fps/1080p oynamak icin gtx 980 yetmiyor maalesef(ultrada)

• Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    1080p monitör için sli gereksiz gibi durabilir ama gtx980 ile 60 fps alamamak can sıkıyor...birde dsr açtığınızda 4k çözünürlük ile akıcı oyun neredeyse imkansız..

• inceleme siteleri ile çekilen videolar farkli seyler söylüyor ?

https://youtu.be/emCG6LQ4iEY

http://www.guru3d.com/articles-pages/geforce-gtx-980-sli-review,4.html

Sanırım arkadaşların dediği gibi 750w yeterli ..

• charcottriad C kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam tercih meselesi Powerınız ise canavar gibi maşallah, sisteminize rahat rahat yeter :)
  • Fazlasıyla yeterli bir psu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.