Şimdi Ara

İkinci Elde Sahtecilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha demin km düşürdüm konusuna yorum yaparken galiba konu sikindi içimde kaldı söylemek istediklerim.

Şimdi adam savunmuş km düşürdüm para kazanmak için filan. Sırf bizim milletimiz km düşürme kaportada sorun çıkacak diye ikinci el almaya korkmuyor mu?? Şimdi sorarım size biz bu korkular yüzünden sıfır araba almaya resmen zorunda kalıyoruz. Böyle olunca markalarda yüz bulup fiyatları tavan yapıyor zaten vergiler uçmuş gitmiş fiyatlar iyice yukarı çıkıyor birde bunlara fan boylar eklenince artık sıfır araba almakta zorlaşıyor. Bizde firmalara suç atıyoruz ikinci elde insanlar böyle sahtecilik yapmasa bizde ikinci ele güvenip alsak en azında büyük sorunlar ortadan kalkmış olmayacak mı ??

Birde adam demiş ki sadece ben yapmıyorum ki demiş böyle yüzsüzlük var mı ya herkes böyle derse napıcaz biz birde para kazanamıyorum demiş kardeşim sen kul hakkı yiyerek zaten baştan kaybediyorsun ne kazanmasından bahsediyorsun ya ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OtomobilCanavarı O kullanıcısına yanıt
    o konuyu açan forumun belası trollerinden biriydi, o nedenle onu dikkate almayın....

boyaya da fazla takılmayın, araç aldım komple boyalı....
  • kocaballi kullanıcısına yanıt
    Ya boya benimde çok umrumda değil resimlerini görüyim kazanın ya da kazlarının yeter ama bir tanıdığıma oldu adam sadece önden kazalı kaput ve çamurluklar boyalı diye başka bir şeyi yok dendi arabanın şasesi kaymı sonradan anlaşıldı hanş normalde biraz yamukluk olur anlaşılr ama bu arabada oda yoktu adama kakaladılar resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.