Şimdi Ara

İkinci el yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Golf 1.6 fsi midline 2006 otomatik 60000binde temiz bir araç buldum 29000 diyorlar fiyat nasıl sizce ve bayramdan sonra fiyatların düşeceği görüşü ne kadar doğrudur temiz araç bulmuşken almalımı beklemeli mi?

• Arac su zaman alınır diye bir sey yok bence , her daim güzel fiyatta temiz arac bulunup alınabilir bunun icin yapacaklarınızı ertelemeye gitmeye gerek yok biraz caba ile güzel fiyattan alınabilir .

Birde söyle bir durum var konu ile alakası yok ama fsi ve tsı motorlara lpg uygulması yapılmıyor bilginize böyle bir proje var fakat henuz tr de hayatta gecmedi fiyattıda 2500 tl dolaylarında , sayet yakıt konusunda sıkıntınız olmayacaksa c segmentinin lider araclarındandır golf yanlış bir tercih olmaz beklentileriniz doğrultusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs.jokerr

Arac su zaman alınır diye bir sey yok bence , her daim güzel fiyatta temiz arac bulunup alınabilir bunun icin yapacaklarınızı ertelemeye gitmeye gerek yok biraz caba ile güzel fiyattan alınabilir .

Birde söyle bir durum var konu ile alakası yok ama fsi ve tsı motorlara lpg uygulması yapılmıyor bilginize böyle bir proje var fakat henuz tr de hayatta gecmedi fiyattıda 2500 tl dolaylarında , sayet yakıt konusunda sıkıntınız olmayacaksa c segmentinin lider araclarındandır golf yanlış bir tercih olmaz beklentileriniz doğrultusunda.

BRC takıyor sanırım sadece o da benzinle karışık kullanıyor yakıtı. Fakat FSi motor çok yakmıyor benzinle kullanılabilir fakat tabiki de yakıt tasarrufu beklemeyin. 3ün 5in hesabına girmeyin derim. Temiz araba bulunduysa alınmalı, kaçırılmamalı. Araç temizse hep fazla fiyat çeker satan kişi aracına. Ben alıcam yakında da satarım derseniz bekleyin fakat binici olacaksanız alın keyfinize bakın...

• quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

Orijinalden alıntı: svs.jokerr

Arac su zaman alınır diye bir sey yok bence , her daim güzel fiyatta temiz arac bulunup alınabilir bunun icin yapacaklarınızı ertelemeye gitmeye gerek yok biraz caba ile güzel fiyattan alınabilir .

BRC takıyor sanırım sadece o da benzinle karışık kullanıyor yakıtı. Fakat FSi motor çok yakmıyor benzinle kullanılabilir fakat tabiki de yakıt tasarrufu beklemeyin. 3ün 5in hesabına girmeyin derim. Temiz araba bulunduysa alınmalı, kaçırılmamalı. Araç temizse hep fazla fiyat çeker satan kişi aracına. Ben alıcam yakında da satarım derseniz bekleyin fakat binici olacaksanız alın keyfinize bakın...

arkadaşlar benim çok araba merakım yoktur şu anda altımda babamın 97 model efsane kasa corollası var beyaz gli 150.000km :D taş gibi azcık modeli yüksek olsa o kasadan vazgeçmem zira şu anda üzerinde 5-6 koyup sıfır reno opel alacak olsam bile o toyotanın yürür aksamını bulamayabilirim...
    Ben fiyatını merak ettim yukardaki aracın birde fsi motorlar ilgil iherkes birşey diyor aslını nerden bulabilirimki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F65A60EA1 -- 6 Eylül 2010; 2:00:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TT46

Golf 1.6 fsi midline 2006 otomatik 60000binde temiz bir araç buldum 29000 diyorlar fiyat nasıl sizce ve bayramdan sonra fiyatların düşeceği görüşü ne kadar doğrudur temiz araç bulmuşken almalımı beklemeli mi?

bence 27 28 bin verin kabul ederse kacırmayın alın derim...
  • quote:

arkadaşlar benim çok araba merakım yoktur şu anda altımda babamın 97 model efsane kasa corollası var beyaz gli 150.000km :D taş gibi azcık modeli yüksek olsa o kasadan vazgeçmem zira şu anda üzerinde 5-6 koyup sıfır reno opel alacak olsam bile o toyotanın yürür aksamını bulamayabilirim...
    Ben fiyatını merak ettim yukardaki aracın birde fsi motorlar ilgil iherkes birşey diyor aslını nerden bulabilirimki?

Hangi konuda aslını merak ediyorsun? Mesela yakıt miktarı mı, dayanıklılığı mı, performansı mı?
    Eğer LPG ile kullanmam diyorsan gayet iyi bir motordur. Sadece LPG takılamıyor diye biraz piyasada tercih edilmez. Mesela ben 2006 model 1.6 FSi Passat Comfortline'ı 30000TL ye bulmuştum. Tabi bütçe yetersizliğinden alamamıştım. Ama yakıta acımam diyorsanız kaçmaz bence...

• quote:

quote:

Hangi konuda aslını merak ediyorsun? Mesela yakıt miktarı mı, dayanıklılığı mı, performansı mı?
    Eğer LPG ile kullanmam diyorsan gayet iyi bir motordur. Sadece LPG takılamıyor diye biraz piyasada tercih edilmez. Mesela ben 2006 model 1.6 FSi Passat Comfortline'ı 30000TL ye bulmuştum. Tabi bütçe yetersizliğinden alamamıştım. Ama yakıta acımam diyorsanız kaçmaz bence...

hocam nette brc felan fsi motor a tüp takmış ne kadar sağlıklıdır sizce , bunun dışında dayanıklılık azıra çıkartmama durumu nasıldır performansla çok işim yok makasa atacak biri değilim sağdan sağdan giderim ancak otobanda 150-170 arası hız yaparım o kadar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İkinci El
    4 yıl önce açıldı
    İkinci El
    2 hafta önce açıldı
    İkinci El
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BRC FSi lara tüpü takıyor. Performans olarak da kötü değil fakat benzinle karıştırarak yakıyor gazı. Bu koşullara rağmen bu işi adam gibi yapam sadece kendileri oldukları için, yani tekel olduğu için, fiyatı da fahiş tutuyorlar. 2500-3000TL verilmesi ne kadar mantıklı ne kadarda amorti eder net olarak bilmiyorum fakat çok uzun süreceği kanısındayım amortisinin.

Performans olarak güzel bir motordur. 1.6 FSi çok rahat çeker Golf'ü. Sonuçta 115HP lık bir araç. Bendeki araç da 115HP dediğiniz kıstaslara uyuyor Golf motoru daha iyi bir motor ki benzinle kullanıldığında hayli hayli öne geçer. Arıza olayı konusunda çok bir şikayet görmedim. Yani bildiğim kadarıyla bilindik büyük bir kronik arızası yok. Fakat sizin kıstaslarınıza uyacak daha az bütçede bir araç bulunabileceği kanısındayım. Tabi tercih sizin...
  • %30 luk tassaruf sağlandığı söyleniyor brc tarafından , cok uyumlu olduğu söylenemez lpg ye 2 bin tl üzerindeki montıjı nedeni ile de pek tercih edilmiyor uzun yıllar binilicekse amorti edecektir kendini , fiyat aralığı sırf bu yüzden o seviyelerdedir.

Kendi aracımda lpg uygulması yok iken gaza basmaya korkuyordum desem yalan olmaz yinede 9 lt dolaylarında yakıt tüketiyordu ayrıca cok can sıkıcı bir durum , lpg uygulamısandan sonra rahat erdim desem yeridir kafam rahat oluyor üstün bir performsn sunmasada 1,6 twinport motor aracım gaza basmanın zevki yinede ayrı ,
    Lpg dönüşümüne uygun aracları tercih etmeniz daha karlı olacaktır hem binerken hem satarken zorlanmazsınız kaldiki her kesimin benzine verdiği paradan ötürü dili yanmakta , aracınız üstün performans sunmasada gaza rahat basmanın zevki ayrı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascoker -- 6 Eylül 2010; 2:56:13 >
  • quote:

BRC FSi lara tüpü takıyor. Performans olarak da kötü değil fakat benzinle karıştırarak yakıyor gazı. Bu koşullara rağmen bu işi adam gibi yapam sadece kendileri oldukları için, yani tekel olduğu için, fiyatı da fahiş tutuyorlar. 2500-3000TL verilmesi ne kadar mantıklı ne kadarda amorti eder net olarak bilmiyorum fakat çok uzun süreceği kanısındayım amortisinin.

Performans olarak güzel bir motordur. 1.6 FSi çok rahat çeker Golf'ü. Sonuçta 115HP lık bir araç. Bendeki araç da 115HP dediğiniz kıstaslara uyuyor Golf motoru daha iyi bir motor ki benzinle kullanıldığında hayli hayli öne geçer. Arıza olayı konusunda çok bir şikayet görmedim. Yani bildiğim kadarıyla bilindik büyük bir kronik arızası yok. Fakat sizin kıstaslarınıza uyacak daha az bütçede bir araç bulunabileceği kanısındayım. Tabi tercih sizin...

sayın wurtz toplu olarak elimdeki para bu ancak benim en önemli kıstasım kaportasının sağlam olması ve güvenlik + araç içine sesi az alması ve tabii ki eşim kullanacağı için otomatik vites. kaportasının sağlam olmasını bundan istiyorum bundan dolayı reno ve opele bakmadım. Kıstaslarıma en uygun golf geldi. alırsam motoru elime alana kadar binerim herhalde :)

• Eşinize alacağınız araç C segmeti mi olacak? Ben her zaman bu paralar verilip B segmenti alınmaması taraftarı olmuşumdur fakat eşinize aldığınız için aracı belki B segmenti düşünebilirsiniz diye soruyorum. Eğer C olacak diyorsanız HB olacak diye bir kıstasınız var mı?

Golf benzeri olarak bana göre Opel'de güvenlik sorunu yaşamazsınız. Arkadaşım geçen gün aldı sıfır Astra III Classic 33000TL verdi. Bence düşünülebilir bir model. İllaki istemiyorum diyorsanız sedan olarak Mazda 3 güzel bir tercih olabilir. Ben Megane aldım fakat biraz daha param olsa bu iki modelden birisini tercih ederdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wurtz -- 6 Eylül 2010; 11:26:18 >
  • 2006 Modeller şu eski nesil 8 valfli motor değil mi öyle ise tercih etmezdim vw nin eski teknolojisinden çok çektim sizde çekersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonatave6

2006 Modeller şu eski nesil 8 valfli motor değil mi öyle ise tercih etmezdim vw nin eski teknolojisinden çok çektim sizde çekersiniz.

2010 yılında o kadar para verip 8v motorlu araca binmek akıl karı gelmiyor bana. Fakat FSi alın Golf alacaksanız düz 1.6 8v motora para verilmez...
  • quote:

quote:

2006 Modeller şu eski nesil 8 valfli motor değil mi öyle ise tercih etmezdim vw nin eski teknolojisinden çok çektim sizde çekersiniz.

2010 yılında o kadar para verip 8v motorlu araca binmek akıl karı gelmiyor bana. Fakat FSi alın Golf alacaksanız düz 1.6 8v motora para verilmez...

1 saat önce arabayı gördüm 1.6 fsi midline plus donanim olarak gayet iyi arka için ayrı klima torpido gözü ve kol desteği altı klimalı katlanır aynalar üsr ortada çekmese gibi bölümler var tavanda 10*hava yastığı abs asr kasa normal golflere göre geniş ve tavan mesafesi daha rahat ön tipi bile farklı benim çok hoşuma gitti sürüşü ancak tek dezavantaj gördüğüm kalkışta çok fazal atlamıyor 200kg daha ağır normal midlinedan bundan olsa gerek ancak güzel binilecek bir arabaya benziyor.

ben normal araç için 29bin çok demiştim ancak bu araca verilirmi sizce ne dersiniz ?

• Dediğim gibi eğer altınızda eskiyecekse verilebilir fakat biraz daha pazarlığa tutuşun derim. 27 civarına alırsınız gibi geliyor bana. Çok temizse inmez ama daha fazla..
  • quote:

Dediğim gibi eğer altınızda eskiyecekse verilebilir fakat biraz daha pazarlığa tutuşun derim. 27 civarına alırsınız gibi geliyor bana. Çok temizse inmez ama daha fazla..

hocam arabanın analog klima versiyonu 27500 ama araba çok temiz şu anda serviste kontrol ediliyor tabi ben biraz daha zorlayacağım. Plus olması fiyatın makul olduğunu göstermezmi sizce?
  • quote:

quote:

Eski teknolojinin bu kadar yüksek modeli olan arabalarda bulunması hayret verici ben şahsen bırakın para vermeyi düşünmem bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonatave6 -- 6 Eylül 2010; 17:21:22 >
  • quote:

quote:

quote:

Eski teknolojinin bu kadar yüksek modeli olan arabalarda bulunması hayret verici ben şahsen bırakın para vermeyi düşünmem bile.

anlayamadım hocam 2006 1.6 fsi midline plus için mi konuşuyorsunuz?

• 8 valfli bütün vw lerden bahsediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.