Bildirim
İkinci el Psp yardım !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: BerkCk
İkinci el psp almayı düşünüyorum fakat pek anlamıyorum. internetten baktığımda 1004 3004 vs seriler var bunlar nedir ? birde aldığımda oyunları internettten ücretsiz olarak indirmek istiyorum pes 13 14 gibi? bu konuda bilgili olan biri var mı ?
Merhaba psp lerde 4 seri vardır bunlardan ilk çıkanı 1000 Serisidir namıdeğer fat kasa :d kimileri bu kasayı ele daha rahat oturduğu için seçiyor kimleri de ağır eli yoruyor diye diğer serilere yönleniyor, ikinci seri 2000 serisi bunlarda fat dan sonra daha inceltilmiş olarak piyasaya çıktı aynı oyunları oynatıyor fat dan farkı kızılötesi yok( fat deki bu özelliğin ne işe yaradığını Sony de bilmiyor galiba :) ben bulamadım bir iki uzaktan kumanda programı vardı ama kuramadım) ve 2000 serisi ile bir kablo sayesinde tv ye bağlanma özelliği geldi. Üçüncü serimiz 3000 serisi bu seride ise ekran değişti ve arkadaki psp yazısının etrafındaki gri bölge inceldi. Başka konularda illa ki fark vardır( Batarya süresi vs.). 3000 den sonra psp yi canlandırmak adına psp go çıktı ama ele oturmuyor bilmem ne vs bir sürü şey söylediler ben kullanmadığından bir şey diyemeyeceğim ucuz hangisi olursa al gitsin :) bide sondaki rakamlar önemli değil çıktığı bölgeyi belirtir 3004,3001 filan önemli değil 01,02,03 vs bölgeleri belirtir dediğim gibi, bu serilerin hepsinin versiyonu kırılıyor ve internetten oyun indirip atıp içine oynayabilirsin. İkinci kez okumadan acele ile yazıyorum hatalar olabilir kusura bakma biraz araştır :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madman1 -- 20 Kasım 2013; 12:49:12 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
-
çok teşekkür ederim :))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X