Şimdi Ara

İkinci el PS3 alıcam sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ps3 + move + kamera + kol felan 450 TL ye satanlar var bu normal mi ?

4.50 sürümü felan oluyor ilana öyle yazmışlar bu güncellenmiyor mu?

12gb lik konsol yetermi bu alan ne işe yarıyor oyun saveleri için mi ?

• Ben Haziran ayında sadece PS3'ü 450TL'den satmıştım. Fiyatı ona göre oranlayabilirsin belki.
    Sürüm güncelleniyor. Onları yazma sebepleri PS3'ü kırdırırken sürümlerin önemli olmasıdır.
    O alana oyunların kendisi ve savelerin kayıt ediliyor. 12GB yetermi? Orası biraz tartışılır. Oynamadığın oyunları silerek yerden tasarruf etmen lazım.

Not: 2. el temiz orjinal oyun arıyorsan, bana mesaj atabilirsin.
  • 2.El arıyorum ama mesela 2. el alınca ne sorunlar olabilir. Örnek laptop satıyorum internetten ekran kartı arızalı alıcı aldıktan sonra fark ediyor geri veremeyeceği için elinde kalıyor bunun gibi.

Aldıktan sonra kırdırıcam PS3 e daha güncelleme gelir mi? Yanında move de alıcam bunların oyunlarınıda internetten rahatlıkla bulabiliyoruz değil mi ?

Birde fat slim felan hepsinde bluray var mı?
  • İkinci el PS3'lerde teknik veya fiziksel her türlü sorunlar olabilir. Bu satıcıya bağlı, aldığınız kişi güvenilir birisiyse gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. En basitinden sarı ışık hatası vermiş bir PS3 satabilirler, Bluray'i bozuk olabilir, okuyucusu çalışmıyor olabilir vs...

Kırdırdıktan sonra güncelleme gelmiyor sanırım. Gelse bile güncellemek zorunda bırakılmıyorsunuz.

Her türlü oyunu internetten rahatlıkla bulabilirsiniz veya yükletebilirsiniz.

Her modelinde bluray mevcut.
  • Sarı ışık ne oluyor ?

Peki ben nereden alırsam geri iade edebilirim mesela gittigidiyordan alsam farkedince hemen iade edebilirmiyim ?
  • Sarı ışık sanırım PS3'ün soğutma sistemi ile alakalıydı. Tam hatırlayamıyorum fakat PS3'ün ölümüne neden oluyor. Tamiri mümkün olsada 3-4 ay sonra tekrar aynı sorun ortaya çıkıyor. Konsol çöp oluyor.

Gittigidiyor'un sorun merkezinden,

"Teslim aldığınız ürünü iade etmek için Bana Özel/Durum sayfanızdaki Sorun Bildir butonuna tıklayınız. Açılan sayfada yine "Sorun Bildir" butonuna tıklayıp iade sebebinize en yakın olan başlıklardan birini seçerek iade sürecini başlatabilirsiniz.

Sorun bildirim işleminden sonra, İade Merkezi sayfanızdan iade süreciyle ilgili bilgi alabilirsiniz. Yardım almak istediğinizde İade Merkezi sayfanızdan satıcıya mesaj gönderebilir, satıcıyla görüşmelerinizin sonunda, çözüm bulamadığınız konularda "GittiGidiyor'u Dahil Et" butonu ile İade destek ekibimizden yardım alabilirsiniz.

İade işlemlerinizi sadece İade Merkezin'den takip etmeniz gerekmektedir."

• Sıfır alsam ne kadara geliyo çok fark oluyomu ya ? Şimdi sana sormak yerine googleye bakabilirim ama piyasasını bilmiyorum bi yerde 800 ken bi yerde 600 olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 13 Aralık 2013; 14:46:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    2 ay önce açıldı
    Yeni(2.EL) PC Aldım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıfır alsan, dediğin gibi çok farklı fiyatlara bulabilirsin. Hafızası çok farkediyor. 12gb ile 120gb arasında fiyat farkı mutlaka olacaktır. Çok para harcamak istemiyorsan, kampanyaları vs. takip et.

Benim bir arkadaşımda kırık fat kasa PS3 var, temiz kullanmış. Ne kadar hafızası var hiç bilmiyorum. Büyük bir ihtimalle 60GB. Satmak istiyordu fiyat 350TL. İstersen bu gün içinde ona ulaşabilirim.
  • Bu hatalardan bahsedince sıfır garantili alayım dedim. 3 link var bir bakın:

1

2

3

Aldığım zaman harici HDD takabiliyormuyum ? Özellikleri modeline göre değişebiliyor mu bunların ? (RAM, EKRAN KARTI vs)

• Linkler yok.

Harici HDD takabilirsiniz. Özellikler aynıdır, modeller ile hiçbir alakası yok.
  • Linkleri sayıların içine koydum
  • Bende yandan link gelecek diye bekliyorum. :D

3 linkte alınası ürünler. Fakat N11'de ki ürünü sil direk. Çok arada kalmış o. Ya en ucuzunu al, ya da Vatan'dan beyazını al.
  • Bahsettiğiniz sorunlar slimdede var mı ve slim çıkış tarihi kaç ?
  • Sıfır alıyorsanız zaten herhangi bir sorun olmaz. Eylül 2009'da çıktı slim modeller.
  • Bunların güncellemesi bitti dimi artık son sürüme güncelleyip kırdırabilirim?
  • Sony ilerde güncelleme yayınlayabilir. Kırdırmadan önce, hangi sürümde PS3'ler kırılıyor bunu araştırmanız lazım.
  • Çok dertli ya şeytan diyo PS3 yerine yazı bekle MSİ al.
  • Arkadasim ben satiyorum. Ps3 320 gb+ 2 orjinal kol+ 2 move kol+ move kamera+ orjinal move sarj cihazi ve onlarca oyun. Istersen usa psn plus 2014 kasima kadar ve tr psn 1 yil uyeligim yeni bitti ve uzatirsan 12 aylik tum icerikler hesaba eklidir. Cihaz kirilmamistir. Cihazin icinde 25 tane oyun yuklu. Ayrica 6 tane kutulu oyunda mevcut. Teknosadan alinmistir. 10 ay daha garantisi var ve sorunsuz bir cihazdir. Dusunuyorsan satabilirim pm ile iletisime gecelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes bana sorarsan ayni fiyattan 0 bulma sansin var .odedigin mobe kamera tek heveslik oynayabilexegin bisey.arti olarak eski bi makina ariza verme olaailigi cokk...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacak24

Kardes bana sorarsan ayni fiyattan 0 bulma sansin var .odedigin mobe kamera tek heveslik oynayabilexegin bisey.arti olarak eski bi makina ariza verme olaailigi cokk...

Superslim alıcam o daha yeni 0 alıcam ayrıca ps4 çok pahalı türkiyeye geldiğinde tam olarak kaç para olur ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.