Şimdi Ara

ikinci el laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • duolingo ve memrise benzeri web sitelerinde takılma yapmadan çalışacak, takılmadan hd video oynatabilen sessiz, ısınma sorunu olmayan 1000 liradan düşük ikinci el laptop önerilerinizi bekliyorum.

• Lenovo Z500 var bende

Özelliklerine şuradan bakabilirsiniz.

Ben 2K 21:9 harici monitör ile kullanıyorum. HDD hibrit türde, 8GB bir SSD kısmı var bildiğim kadarıyla o nedenle yıllardır format atılmadığı halde saniyeler içinde açılıp, kapanıyor.

Masaüstü sistem gibi sürekli thermaltake soğutucu üzerinde, harici klavye ve mouse ile kullanıldı. O nedenle kozmetik olarak yeni gibi diyebilirim.
    Yoğun kullanım olmadığında fan sesi neredeyse sıfıra düşmekte o nedenle çok seviyorum ve bu zamana kadar değiştirmedim.

İlgilenirseniz fotolarını atabilirim.

Performans olarak kendi ekranında pek çok oyunu çalıştırıyor ki steam hesabımda pek çok oyunu bu laptop ile oynayıp bitirdim. 2K'da ise ancak hafif oyunlarda tatmin ediyor. Mesela oğlum Slime Rancher oynuyor, Subnautica, Minecraft veya Starcraft 2 gibi oyunlarda mesela.

Kusur olarak klavyedeki 4-5 tane FN tuşunu küçük kızım eliyle sökmüş ama geri takmayı başaramadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el araba tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.