Şimdi Ara

ikinci el laptop almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar
    laptop piyasasında oldukça geri kaldım yaklaşık 6 senedir aynı laptopu kullanıyorum ( casper :) hani şu dandik denilen )
    ikinci el satılan siteye baktım envai çeşit işlemci tipi modeli ve ekran kartı var bizim zamanımızda intel/amd bakardık ektran kartı paylaşımlı/paylaşımsız 1 gb oldu mu kraldı şimdi hercih yapmak zor o yüzden sizlerden fikir alayım.
    mevcut laptopumda donma vs yok internette rahat takılıyorum,film izliyorum,işlerimi yapıyorum eski oyunları oynuyorum .
    şimdi biraz yeni oyunları da oynamak istiyorum fakat vaktim olmayacak oynayamayacağım ama olsun :)

    ikinci el temiz 1500-2000 arası ısınma yapmayan ses çıkarmayan son dönem oyunları oynatabien bir laptop almak mümkün mü ? marka takıntım yok markanın ne olduğunu iyi biliyorum.

    işlemcisi/ ekran kartı belleği neler olmalı ?



  • hocam bende sizin gibi eskilerden kalmayım. en son 2007 yılında bir laptop aldım ve hala onu kullanıyorum. Ram yükselseltme ve SSD ile hala idare ediyor core 2 duo beni. Şimdi cebimde 7bin lira para var ama çok ciddiyim öyle 5-6 sene götürecek pc bulamıyorum. Bir yere giriyorum yok 960m ekran kartlı al 4bin lira diyor, diğer yere giriyorum yok o mobil ekran kartları eskidi artık 1050ler var al sana bu 5bin lira, öbürü diyor full hd pc mi kaldı artık al bu sana 4k 15inç 7bin lira. İnsanlara ne kadar kolay geliyor 6-7bin demek. aylık 15bin lira kazanan bir insan bile olsam durup bi düşünürüm maaşın yarısını buna mı vereceğim diye ama gel gör ki 3-4 aylık maaşları veriyoruz ama yine yetmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.