Şimdi Ara

İkinci el iphone 7 düşünüyorum sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar 2012'den beri 4S kullanıyorum. Artık değiştirmenin vakti geldi diye düşündüm ve ikinci el iphoneları araştırdım. Sahibinden.com'da oturduğum bölgedeki telefoncuların fiyatlarına baktım.

1) iphone 7 Gold 32 gb istiyorum. 6 ay kullanılmış cihazlar fiyatları 2900'den başlıyor piyasası bu mu? Yoksa daha ucuza bulmak mümkün mü? (Daha fazla veremem)

2) yurtiçi kayıtlı istiyorum ama IMEI ve garanti durumunu dükkanda nasıl kontrol edicem?

3) bu modelin kronik sorunları var mı?

Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bugün alıcam arkadaşlar kimse bilmiyor mu?

• Hocam selamlar,

Ben mat 7 kullanıcısıyım. 7 aydır kullanıyorum. Alacağın cihazı mağazadan değilde elden alırsan tanıdık vs. daha uyguna gelir.

cevaplarına geçiyim.
    1.) iphone ilk çıktığında 3200'den satılıyordu ama nakit alımlarda 3100 civarına alınıyordu. hepsıbudaradan falan alanlar hediye çekleri yada kampanyayla 2800 civarına kadar alabiliyorlardı. 2900 diyenlere aldırma daha uyguna muhakkak bulursun eger elden alırsan.

2.) cihazın seri numarasını apple internet sitesinden sorgularsan ne kadar garantısının kaldıgını vs. herseyı gorebılırsın.

3.) Sarı ekran ve cızırtı problemi var. şahsen bende ikiside biraz var. sarı ekran pek farkettirmiyor. iki iphone'u yanyana koymadığın taktirde farketmezsin bile. cızırtı ise farklı sevıyelerde var. Benim cihazımda ahım şahım yok cok az, fakat forumda farklı arkadaşlar kayıt yapıp paylaşmışlardı dayanılmaz olanları var. Bunun için telefonu elıne al ve sessiz biyerde 4k video çek, 3. dakika civarında videoda tıslama sesleri ne derece var ona bak. eğer çoksa alma, azsa alabilirsin. Gerçi o tıslama sebebıyle cıhazlarını değiştiren arkadaşlarda vardı, belki ilerde böyle bir şansta olabilir. Ama o riske girilmez.

Başka sorun olursa dm atabilirsin.

• Kardeş git kıbrısa bilet al gidiş geliş sıfır iphone 7 2700 TL gezersin alkolünü alıp dönersin aynı paraya gelir uçak bilet fiyatları zaten belli
  • ilkaygr92 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam verdiğin bilgiler önemli. O gün tereddütte kaldım almadım paranın da bir kısmını yedim açıkçası. Ama alacağım zaman anlattıkların işe yarayacak tekrar sağol.

• Mantıklı aslında. Aynı paraya bile denk gelse gezmesi yanımıza kar. Bi araştırayım bunu.

• 1- 6 değil iyi araştırır ve pazarlık yaparsan 2-3 aylık cihaz bulursun diyeceğim de zam yemeden önceki cihazlara bakın telefoncuları gezin malum sitede abartı fiyat oluyor

2- imei apple warrantly den sorgularsanız ki sorgulayın orada yazar .

3- Tıslama felan var diyorlar da bu sizin kullanımınıza bağlı ben hiç problemi olur mu diye almadım apple marka olarak ürününün hep arkasında , hatta telefonu aldım eve geldim müzik açtım ekran sallanıyor bildiğiniz ekran elinizi fiziksel anlamda titretiyor apple ı aradım normalmiş 2. Hoparlör sallıyormuş . Sarı ekran felan milyonda bir anca çıkar burası bir forum sitesi ve çoğu insan buraya sorunları yazar o yüzden keyifle alın kullanın pişman olmazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. el mini hakkında
    6 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.