Şimdi Ara

Ikinci el D sinifi SW araba ( Subaru Outback alindi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ikinci bir araca ihityacim olacak gibi. Bunun icin kullanmasi daha zevkli, biraz daha spor daha az yakan ama yine de genis ve konforlu bir arac olsun diye dusunuyorum. D sinifi SW araclar bu beklentilerimi karsilar gibi geldi. Eger sedanini daha ucuza bulursam sedanini da alirim SW olmasi icin ekstra para odemem ama olursa iyi olur. Bir de 4 ceker olsa iyi olur cunku yasadigim yer karli. Aklimdaki modeller sunlar.

2005 Subaru Outback 2.5turbo veya 3.0 motor (bu ilanin fiyati cok uygun neden bilmiyorum) Normalleri 10bin ustu
    Outback

2002-03 civari A4 Avant quattro tecihen 3.0 motor
    A4 Avant

Diger iki secenek ise Mercedes C serisi ve Bmw 3 serisi. Ama 4 cekerleri zor bulunuyor, SW si daha da zor. Bir de e46nin ici hic hosuma gitmiyor e90 kasaya cikmam da imkansiz, cok pahali. Yine de e46 ve C serisi de secenekler arasinda.

Subaru hakkinda az cok her seyi biliyorum. Mantigim Subaru diyor. Alirsam memnun kalirim ama digerlerini de dusunmeden elemek istemiyorum. Mesela A4 nasildir icinde sessiz sedasiz konforlu bir yolculuk yapilir mi. Aracin yasi da eski her yerinden ses gelir mi? Otm vitesi guvenilir mi acaba?

En uygun fiyatli olanlar A4 ve C serisi aslinda 2002-3 modelleri yuksek kmli olanlar ucuza alinabiliyor. Ne dersiniz bu araclar beni uzer mi?

Bonus secenek olarak belki de A6 Avant olabilir ama o zaman yil iyice dusecek 2001-2002 falan ancak. Tabi bu arac digerlerine gore bir ust sinif ama eski almaya deger mi? Bunu simdilik B plani olarak tutuyorum:)

Fiyatlar hakkinda yorum beklemiyorum bu dordunden hangisini tercih ederdiniz. Kullandiginiz var mi ozellikle A4 ve C serisi hakkkindaki yorumlari merak ediyorum.

Simdiden tesekkurler yorumlar icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 14 Şubat 2012; 15:48:06 >

• Yurtdışında görmüştüm A6 Avant Quatroo aynı model A4 Avanttan daha ucuzdu. Neden bilmem ama A6 lar daha ucuz avrupada.
  • Sanki Subaru olacakmış gibime geliyor :)

Sonrasında da yine güzel bir inceleme alırız, inşallah.

Selamlar.
  • c serisini tercih ederdim.yaşı nedeniyle mercedes olduğundan daha dayanıklı olacağından seçerdim.ama diğer seçenekler de cezbedici.özellikle subaru :) size gerçekten kolay gelsin.zor karar olacak gibi.
  • Bende C serisi diyorum.

Motor konusunda Mercedes almak daha sağlam tahtaya basmak olur. Subaru'da hakeza böyle. Ama konfor olarak Merso daha iyidir diye düşünüyorum.

Ben C kasa alırdım.

Olmuyorsa Subaru.
  • Subaru vs Quattro arasında gelir gider, kafanıza yatanı alın, foresteri unutmayın.
  • Subaru bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

Subaru vs Quattro arasında gelir gider, kafanıza yatanı alın, foresteri unutmayın.

Zaten gercek bir Jeep var. O yuzden jipcik`e gerek yok:) Bir de dedigim gibi daha sportif surus sunan bir arac istiyorum, o yuzden kesinlikle sedan veya sw olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Sanki Subaru olacakmış gibime geliyor :)

Sonrasında da yine güzel bir inceleme alırız, inşallah.

Selamlar.

Aslinda Subarudaki sorun fiyat sorunu dolu olanlarina 12-13 bin dolar istiyorlar. Boslarini da ben istemiyorum. Ilandaki Subarunun fiyati piyasanin altinda sorunsuzsa olabilir.

Ama 12-13 e cikildiginda bu sefer araya baska araclar giriyor A6 veya E serisi gibi mesela.

Daha hala Grand Cherokee icin inceleme yazamadim:)
  • Youtube'a subaru 4 kere 4 yazın
  • 80 kaadınız varsa bunu alın..

http://bit.ly/x4gcAN
  • Kullanmasi zevkli olacaksa Audi multitronic(cvt) sanzimanli olanlari elerdim.Subaru tecrübenizin oldugunu biliyorum,ama degisiklik iyi gelir bence :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende audi avant yada volvo derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

80 kaadınız varsa bunu alın..

http://bit.ly/x4gcAN

adam yurtdışında..

A4 quattro diyorum bende.
  • ben gidipte yasli bir quattro almazdim eski volvolarda cok dede isi mercedes arkadan itisli, daha cekici .subaru 4 ceker ,daha guvenli.sanirim zevk mi guvenlik mi bu ikisinden birini alirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Kullanmasi zevkli olacaksa Audi multitronic(cvt) sanzimanli olanlari elerdim.Subaru tecrübenizin oldugunu biliyorum,ama degisiklik iyi gelir bence :)

Hangi modeller cvt sanzimanli acabs 3.0 qiattrolarda ne tip bir sanziman var bilginiz var mi?

Ben de ayni sekilde degisiklik olur diye dusunitorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: berk984

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Kullanmasi zevkli olacaksa Audi multitronic(cvt) sanzimanli olanlari elerdim.Subaru tecrübenizin oldugunu biliyorum,ama degisiklik iyi gelir bence :)

Hangi modeller cvt sanzimanli acabs 3.0 qiattrolarda ne tip bir sanziman var bilginiz var mi?

Ben de ayni sekilde degisiklik olur diye dusunitorum.

Valla hangisinde hangi şanzıman var bilmiyorum hocam
  • Arkadaslar bugun gittim Subaru`yu denedim. O an alasim geldi. Aracin ici de disi da cok guzel durumdaydi. Turkiye de olsa 70 bin km diye satarlardi valla:))) Bej deri koltuklarinda tek bir leke, asinma bile yoktu.

Hizlanmasi falan da cok hosuma gitti. 250hp 3.0 boxer motor var. Benim Grand Cherokee den de daha konforlu geldi.Cok kotu aklimi celdi yani anlayacaginiz. Bir de arac piyasana 1000-2000 dolar daha ucuz bu da aklimi celen baska bir nokta. Acele karar vermek de istemiyorum ama bu fiyata bulmam imkansiz bir daha. A4`e falan hic bakmadan alasim geldi bi anda:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 8 Şubat 2012; 2:49:30 >
  • quote:

Arkadaslar bugun gittim Subaru`yu denedim. O an alasim geldi. Aracin ici de disi da cok guzel durumdaydi. Turkiye de olsa 70 bin km diye satarlardi valla:))) Bej deri koltuklarinda tek bir leke, asinma bile yoktu.

Hizlanmasi falan da cok hosuma gitti. 250hp 3.0 boxer motor var. Benim Grand Cherokee den de daha konforlu geldi.Cok kotu aklimi celdi yani anlayacaginiz. Bir de arac piyasana 1000-2000 dolar daha ucuz bu da aklimi celen baska bir nokta. Acele karar vermek de istemiyorum ama bu fiyata bulmam imkansiz bir daha. A4`e falan hic bakmadan alasim geldi bi anda:)

A4 kullanma imkaniniz varsa, Subaruyu almadan evvel surun derim. En azindan aklinizda kalmaz. İlerde keske dememek icin.

• quote:

Arkadaslar bugun gittim Subaru`yu denedim. O an alasim geldi. Aracin ici de disi da cok guzel durumdaydi. Turkiye de olsa 70 bin km diye satarlardi valla:))) Bej deri koltuklarinda tek bir leke, asinma bile yoktu.

O zaman bize şimdiden hayırlı olsun demek düşer....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.