Şimdi Ara

Ikinci el arac alinacak, sorunu cozecek ustalar yardim:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba. 10 15 gundur kiz arkadasima 40 42 bin bandinda araba ariyoruz. Once otomatik aradik fiyatlar cok ucuk oldugu icin manuele karar verdik. Fiesta clio micra bakildi. Bu araclar icinde ic mekan kalitesi olarak en cok fiesta hosumuza gitti.

    Bulundugumuz ilde bi fiesta 1.25 trendx espli modeli gormeye gittik arac km oldukca dusuk hasar kaydi yok fiyati uygun sayilir. Sahibinin beyanina gore on camurluk ve bagajda lokal boya var. Aracin ici gidisi temizligi muazzam. Cizik dahi yok. Yalniz soyle bi problem var araca ekspertizde sag ve sol arka kapilar degismis denilmis hatta 2 ekspertizde de ayni sonuc cikmis. Bunun uzerine ford yetkili servisine goturulmus arac orda yapilan kontrolde degisim yok boya yok denilmis. Arac sahibi ekspertiz olarak sadece ford yetkili servisine goturebiliriz diyor.

    Sanirim araca kapida degisen var demelerinin sebebi de aracin kapi sacinin birlesim yerlerinde ic tarafta macundan serit seklinde bi bolge var. Oranin macunu duzgun degil bazi yerleri kabarik bazi yerleri duz, servis baska fiestalarda da boyle olabildigini, fabrikasyon bu sekilde cikan araclar oldugunu, kapinin orjinal oldugunu soylemis.

    Yani mantiken dusundugumde de yeni model bir aracin her iki kapisinin degismesi ve bunlar olurken on kapilarda arka camurlukta boya dahi olmamasi sacma geliyor. Servis hakli olabilir. Sizce fiyati da emsallerine gore bi nebze uygun olan ve estetik temizlik olarak gayet iyi duran bu arac alinir mi? Benim cekincem araci satmak istersek ayni bu sekilde problem yasamak, iki kapi degisik diye 10bin lira daha ucuza almaya calisan insanlarla ugrasmak. Ne dersiniz arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bawwgs33 -- 23 Nisan 2017; 20:10:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Guncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g
  • Oncelikle araci gormeye gitmeden servisi arayip benzer durum olup olmadigi hakkinda bilgi almaya calisin.

    Guven vermez ise, mumkunse baska bir ford servisine baktirmayi teklif edin.

    Bilgi dogruysa, fiyat makul ise bence satarken ayni durumu sizde paylasabilirsiniz.

    Fabrikada surtulen, cizilen yerlerin yeniden boyandigini ve fabrikasyon bu tarz durumlar oldugunu biliyorum.

    Yalniz emin olmak lazim. Suphe duyuyorsaniz baska arac bakin, iciniz rahat olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica kapi degismis ise boyanmistir ayni zamanda. Boya kalinligi olculmus mu?

    Diger kapilar ile arasinda fark var mi? Boyanmis ise ayni kalinlikta boya atamazlar gibi geliyor bana. (Tamamen tahmine dayali bir yorum bu yalniz)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şaside tekerlerde problem varmı?

    Yoksa sıkıntı olmaz yani. Sonuçta bmc kapısı takmamışlar değiştiyse bile. Kapıyla uğraşmayın bu kadar. Motoru filan iyise içinize sindiyse alın bence.

    Not: Kesinlikle şahsi görüşümdür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superficista S kullanıcısına yanıt
    Boya kalinliginda fark yokmus hocam. Zaten karar verebilirsek yine ben de baktiracam. Baska bi fiestada baktim o bolgedeki macun daha duzgun gibi bu aracta hafif kabariklik gibi bolgeler var ve macun biraz yumusak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aracin saside baska herhangi biyerinde problem gorunmuyor. Tabi yine baktirilacak. Arabayi surdum gidisi gayet iyi, temiz duruyor. Kapida degisen sasede bisey yoksa benim icinde problem degil isterse 4 kapi degissin benim dusundugm sey araci satmaya calistigimda bu problem basimi agritacak millet cok fiyat kirmaya calisacak falan sikinti bu yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettigim sey bu macundaki olay gercekten de fabrika. Cikisi olmus olabilir mi bazi fiestalarda boyle bi problem var mi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.