Şimdi Ara

İkinci El Aile Otomobili Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 2 aydır yaptığım araştırmalara rağmen bir türlü net bir sonuca ulaşamadım. Devamlı olarak da donanım haber otomobil forumunu takip ettiğim için de, en uygununun burada sormak olduğunu düşündüm.

Arkadaşlar yaklaşık 35.000 TL civarında bütçem var.

Aile arabası düşünmemin nedeni yakın zamanda doğacak olan ikiz bebeklerimiz ve onların araba vb. eşyalarının sığmasını planladığımız geniş bir bagaj arayışı.

Eşimin kullanamaması nedeniyle otomatik vites bir araç almayı planlıyoruz.

Geniş bagajlı, otomatik vites 2. el bir öneriniz olabilir mi? Yakıt olarak LPG'ye dönmeyi düşünüyorum direkt.

• Bence Lpgli araç size sıkıntı olur hele bagaj gibi bir sorununuz varken bir de aile ile belki eşiniz vs. güvenemez o nedenle dizel alın derim

Bence SW araçlara bakın çünkü fiyat olarak diğerlerinden daha uygun olurlar.

Ben Megane Sportourer.

Renault Clio Sportourer

Renault Scenic

Bu araçların hepsini de 1.5dci öneririm

Onun dışında dizel C-max

Aile aracı derken yakıt önemli başka ne var mesela ESP olmazsa olmaz mı? Ne kadar hız yaparsınız? Marka takıntısı var mı? Nerde yaşıyorsunuz?

2.el önemli mi? Parça bakım maliyeti önemli mi?

B sınıfı mı? C sınıfı mı? Yoksa olursa D sınıfı mı?

• Cevap için teşekkürler..

Aile aracı olacağı için çok hız yapmayı düşünemem zaten. Hele ki 2 çocuk olacak ki içinde hiç zannetmiyorum.

Cmaxi çok beğeniyorum ancak otomatik viteslerinin çok sorunlu olduğunu söylüyorlar, kararsız kaldım açıkçası.

Bu arada Ankara'da yaşıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.