Şimdi Ara

İkinci el 500 Liraya PC ile Oynanabilecek Oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam tutturdu 500 lirayı geçmez benim alacağım PC diye (sadece kasadan bahsediyorum). Bende o zaman ikinci el alalım da bir seye benzesin dedim. Yazın kendim çalışıp uplarım PC'yi zaten. Şimdilik bu fiyata toplanan PC ile neler oynarım ? Belki zorlarsam 750 liraya aldırırım ama siz yine de 500 lira üzerinden hesaplayın lütfen. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş onu anca 750 tl ye yaparsın ben söyliyeyim 500 e zor

• Windows u açarsın sonra kalır.

• 500 liralık pc baya zor anca cs1.5 açar belki

• eski güzel oyunlar var, age of empires 2, half life 2 şu bu birsürü

• Yorumlar güzel beyler, fakat daha önce de gördük bu fiyatyan alınan PC'lerin idare eder işler yaptıklarını. Ciddi yorum lütfen :)

• Yardım edebilecek olan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni(2.EL) PC Aldım
    11 yıl önce açıldı
    4 Oyun Uygun Fiyata
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 500 tlye günümüz dolar kuruyla toplamak biraz zor ama toplanir.Birazdan editlerim

• just4techno kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)

• Bence yqzi bekleyip toplamak daha mantikli 500 tl ölü yatirim yapmis olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorcher

Yorumlar güzel beyler, fakat daha önce de gördük bu fiyatyan alınan PC'lerin idare eder işler yaptıklarını. Ciddi yorum lütfen :)

Hocam toplanır toplanmasına o fiyata hatta çogu oyunu oynarsın düşükde 2012 ve önceki oyunlrıda daha yuksekde idare eder seni fakat şöyle birşey oldugu için o fiyata olmaz dedim . O fiyata toplıyacağın sistem eski soket olucağı için ileride upgrade edemessinki amacın o , upgrade etmek istediğinde sil baştan toplaman gerekirki masrafı olur . Ben dediğim gibi yaptım 550 tl ye topladım oynayamadığım oyun yoktu bf4 single mediumda oynuyordum şimdi imzama bakarsan anlarsın ki şu an yeniliyorum . Gtx660 aldım be haftaya fx 8300 alıyorum . Dediğim gibi eğer sıkıntı yok diyosan ben sana tavsiye ederim sistem ama olmaz diyosan 750 tl ye yeni sokete upgrade edilebilir bi sistem toplayacaksın.

• hani lolü lowda oyniyim cs 1.6 atayım. facebook takılır film izlerim diyorsan pentium g2030 160 küsür- buna uyumlu anakart msi h61 tarzı bişey 1155 120 130 lira bişey. 2 gb de ram atarsan 80 lira eder. bunları sıfır alırsın . gider bi bilgisayarcıya da 2. el 250 gblik falan hdd alırsın. çakma şekilsiz düs pc kasası alırsın buna uygun bide 400 w psu bulursan. 1 işlemci üstüne 2 de kasa içine fan bulursan halledersin gibime gelior.

bu arada ben de cok anlamıyorum sistemlerden ama bu aralar benimde bütcem baya dar oldugu icin bişeyler bakınıyorum. fakat dediğim gibi ha bak böyle yazmıslar gidiyim alıyım deme . gene de forumun bilgili büyüklerine bi danış.
  • Işlemciyi a4 4000 ram i 2gb yaparsaniz 500 tl olur.
     İkinci el 500 Liraya PC ile Oynanabilecek Oyunlar İkinci el 500 Liraya PC ile Oynanabilecek Oyunlar

• Şu anki monitörünün çözünürlüğü kaç?

500 tlye şöyle bişey olabilir

Phenom x4 955 be - Fx 4100 130-140 TL
    İntelden g3258 bulabilirsen 140-150 TL yada g3220 100-110 TL civarı
    4 gb ddr3 ram 70 TL
    500 gb hdd 50 TL
    Powercolor hd5670 ( Ek güç girişli juniper gpulu ) 60-70 TL
    İntel alırsan h81 chipset anakartlar ucuz 2.elden 100 tl civarlarına bulunur Amd tarafında 2.el Msi 970a g43 150 tlden bulunabilir.
    Kasa power olayı 350-400w ortalama bi psu ile bulabildiğin en iyi kasayı bulmaya bakcaksın.

Bu sistemle ne oynanır dersen ben dediğim ekran kartıyla 1366x768 çözünürlükte bf3 low-medium arası vs gibi low-medium civarı genelde low sağlam oyunlarda +25 fpsde oynanabiliodu.Ama çok bişey beklememek lazım.Bf4 ac4 vs gibi sağlam oyunları oynayamazsın zaten kart pes ediyor .Ama kare monitörün varsa 1024x768 çözünürlükte bile takılırım dersen tatmin eder çoğu oyunda hiç olmazsa güncelleyene kadar idare edersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam zorlarsam 750 liraya toplarım. O yüzden sorun değil teşekkürler yorumunuz için :)

• just4techno kullanıcısına yanıt
    Değerlendiricem hocam, performans açısından daha verimli olması için ikinci el toplamak istiyorum. Teşekkürler uğraşlarınız için.

• qaanx kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam. Bende bu tip bir sistem düşünmüştüm.

• quote:

Yardım edebilecek olan.

kardeş 6 senelik
    2gb ramli
    cs go dota 2 lol gibi oyunları kasmadan oynatan esk pc var yakında yeni pc alıcam (phoenix oblivion alıcam inş)

ekran kartı eah 4350

işlemci pentium e5200 2.5 ghz ama 3ghz ye sorunsuz overclock yapabilirim.

fiyat 200tl ama şimdi de satamam en az 3 ay sonra
    onu satarsam kullanacağım pc yok.

okullar kapanana kadar sabredersen benim içinde iyi olur.sende oynarsın lol dür cs go dur.Rahat kasmadan açıyor bizzat.denedim.
    Yarın ss atabilirim.

Bu arada açık açık söyliyim optik sürücüsü bozuk yani dvd okumuyor ama driverler için bi usb de verebilirim ilerde lazım olursa.

• Açıkçası yazın upgrade yapmak için bu sistemi alamam. Yine de öneriniz için teşekkür ederim :)

• quote:

Hocam zorlarsam 750 liraya toplarım. O yüzden sorun değil teşekkürler yorumunuz için :)

Hocam eğer 750 tl ye çıkabilicekseniz a10 kaveri 7850k apu toplayın veya pentium g3258 di galiba o işlemcinin yanında hd 7870 gibi bir kart alıcaksınız :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.