Şimdi Ara

ikinci el 4s fiyatları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar garantili temiz ikinci el iphone 4s almayı düşünüyorum fiyat aralıgı nedir ? alırken nelere dikkat etmeliyim ? beni bilgilendirebilir misiniz

• 900 ile 1200 arasında değişiyor. 1000'e rahat bulursun temiz sıfır gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela ben satıyorum 1 050 Liraya anlaştım, ptesi gelecek almaya arayan kişi. Telefoncu 950 lira verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalunya5

Mesela ben satıyorum 1 050 Liraya anlaştım, ptesi gelecek almaya arayan kişi. Telefoncu 950 lira verdi.

Cihaz kaç gb ve Türkiye garantili mi?
  • ben 15 ay daha garantili, en ufak bir çizik bile bulunmayan beyaz 16 gb cihazı 1000 liraya aldım 1 ay önce. size fikir verir umarım
  • çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ralp88

ben 15 ay daha garantili, en ufak bir çizik bile bulunmayan beyaz 16 gb cihazı 1000 liraya aldım 1 ay önce. size fikir verir umarım

Hocam nasıl buldunuz ya, bana hiç denk gelmiyor öyleleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMERICOS

quote:

Orijinalden alıntı: catalunya5

Mesela ben satıyorum 1 050 Liraya anlaştım, ptesi gelecek almaya arayan kişi. Telefoncu 950 lira verdi.

Cihaz kaç gb ve Türkiye garantili mi?

16 GB Siyah Türkiye garantili...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Araluen

quote:

Orijinalden alıntı: ralp88

ben 15 ay daha garantili, en ufak bir çizik bile bulunmayan beyaz 16 gb cihazı 1000 liraya aldım 1 ay önce. size fikir verir umarım

Hocam nasıl buldunuz ya, bana hiç denk gelmiyor öyleleri

valla evden sıfır iphone 4 alacam diye çıkmıştım. telefoncuları gezerken denk geldi. cihaz aynı sıfır gibiydi kendimi temizledi bilmiyorum ama kasadada hiç çizik yoktu. 1150 dedi ilk. pazarlıkla 1000 liraya aldım :)

• Ben nokta kusuru hatasi olmayan 3 aylik 16 gb 4s i 1200 e sattim..vatandan alinmaydi..

• Kardesim acele etmez araştırırsan veya denk getirirsen uygun bulursun. Gecen bir arkadasin arkadaşı satıyormus Avea'dan Kontratli almış iphone 5 16GB beyaz kutusu jelatinli, bana dediler alir misin, elden 1400 verdim aldım.bazı insanlara denk gelir bana da hep oyle oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iPhone 5in 2.eli 1700 1600 zaten. Çok iyi almışsınız.

• Bende satmayı düşünüyorum siyah 4s imi Turkcell den taahhütlü almıştım 1 yıl daha var bitmesine ama faturayı ödemekte zorlanıyorum. Zerre kadar çizik yok eğer telefon gibi telefon almak isteyen varsa bilgisi olsun buraya da yazayım dedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.