Şimdi Ara

--Sefa-- ikinci el Xiaomi satış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
88
Favori
87.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    XIAOMISEFA REFERANS SATIŞ İLANIDIR
    xiaomisefa2@gmail.com adresinden e posta atabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ---SEFA--- -- 31 Mayıs 2021; 18:32:10 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Sefa hocam,bildiğin telefon satan mağazalardan bile daha iyi daha kaliteli hizmet veren çook kıymetli bi insandır.kendisinden telefon almak için miui turkey e üye oldum.5s plus alacaktım,bir ay boyunca ne zaman aradıysam açtı ne zaman yazdıysam cvp verdi.ben bile o kadar sabırlı bi insan değilim.6 mayısta sefa hocamdan mi5 s plus 6/128 aldım.teli rootlu ve twrp yüklü istedim,sağolsun teli istediğim gibi teslim etti.telefonda nokta hata yoktu ve zaten bende sapasağlam kullandım.bayrama iki gün kala 5s plus ı sattım ve yine sefa hocamdan mi6 aldım.telefon tel kelimeyle mükemmel,su gibi akıyor gümbür gümbür gidiyor tabiri caizse,hatta global rom yüklüydü,bi süre sonra eu rom yüklemek istedim,sağolsun onu da sefa hocam ben onun bana ısmarladığı çayı içerken kısa sürede eu rom yükledi hemde hiöbir ücret talep etmeden.mi6 ile ilgili sorusu olan varsa da cvplarım.ve sefa hocamdan üçüncü telefonu da kardeşime aldım 4 temmuzda nubia z17 6/64 gb.hiç tahmin etmezdim tanımadığım birinden,elden ve o kadar nakit verip tel alacağımı ama gerçekten üç tane tel aldım. Normal telefoncular teli satar parasını alır iş biter.bi problem olduğunda karşında muhattap bulamazsın,herkes birbirine paslar seni ve ortada kalırsın ama sefa hocam yeminle söylüyorum bu işi tüketicileri düşünürek ve onların yanında olarak yapıyor. Teli satmadan önce, teli satarken ve teli sattıktan sonra her türlü desteği bıkmadan usanmadan veriyor.5s plus ve mi6 yı kurcalarken brick yaptım birkaç kez sağolsun hızır gibi yetişip telleri canlandırdı.ben hayatımda işini böylesine özenle,severek ve güven verici bi şekilde yapan telefoncu tanımadım. Sefa hocamı iyiki tanımışım tel almak isteyenlere sefa hocamı şiddetle öneririm ki zaten mi6 almak isteyen bazı arkadaşlar miui türkiye de özel msj yazıyorlar,konuşuyoruz.kimden nerden alayım dediklerinde direk sefa hocam diyorum.burdan da tel almak isteyen yada güven sorunu yaşayan arkadaşlara sesleniyorum,sefa hocanın güvenilirliğinden ilgi ve alakasından hiç süphe etmeden hiç güvensizlik duymadan,teli sanki çok güvendiği ve tanıdığı bi arkadaşından alıyormuş gibi gönül rahatlığıyla alabilirler.5s plus,mi6 ve zte nubia z17 hakkında soru sormak isteyen olursa da seve seve cvp veririm.herkese selamlar saygılar.buarada buraya nasıl profil fotosu ekleniyor bi türlü yapamadım :)
    Eyvallah hocam ancak ben cihazları dolar olarak alıyorum . Minimum kâr konduğu için doların en ufak oynamasında ya biz yada müşteri zarar ediyor.

    Çoğu akıllı satıcı doları fırsat bilip parayı kırıyor.

    Bizim bunlara ihtiyacımız yok. Her şey şeffaf ve fiyatlar belli. 1 ay sonra girip aynı listeye bakın %90 fiyat düşmüştür ve artmaz
  • Referansınizi buradan yazın ki herkes görsün. Bu sizin için daha iyidir.
  • daha önce sadece miui turkiye fan sayfasından satış yapıyordum.

    Oradaki arkadaşlardan da Rica ederim burada üyeliği olanların referans verebilecegini düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ---SEFA--- -- 8 Aralık 2016; 23:54:46 >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Merhaba arkadaşlar ben Sefa Bey'den 2 ay önce redmi note 3 pro satın aldım. Üründen çok memnunum. Sefa bey de her konuda çok yardımcı oldu, ürünle ilgili takıldığım noktalarda da çok destek oldu sağ olsun.
  • Sefa foruma hoşgeldin.


    Sefa'dan yaklaşık 2 hafta önce xiaomi'nin resmi tr fan sayfasından iletişime geçerek kendisinden 1 adet xiaomi redmi3 pro satın aldım. Kadıköy'de bulunan alışveriş merkezinde buluştuk satın alma bu şekilde gerçekleşti.

    İlgili bir satıcıdır kendisine tekrar teşekkür ederim.
  • cave_mann kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim hocam hoşbulduk :D
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Rezerve işlemini yaptık. Yarın da EFT-Kargo işlemini gerçekleştireceğiz. Şimdiden geri dönüş hızınız ve alakanız için teşekkür ederim.
    2 gün sonra telefon elime ulaşınca izlenimlerimi, telefon hakkında incelemelerimi ve alışveriş sürecini ayrıntılı olarak yazacağım.
  • Herkese iyi günler.
    Başka bir forum vesilesi ile SEFA isimli şahıstan Mi5s aldım. Gerek ürün alma sırasındaki detay bilgilendirme gerekse kargolama süreci ve hızı noktasında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Umarım bu ana kadar olan memnuniyetim uzun yıllar itibarıyle devam eder. Teknik destek-malzeme vs- ve yazılım konusunda neler olabileceğini zaman gösterecek. Şu ana kadar olan süreçte hiçbir farklı sonuçla karşılaşmadım. Temennim aynı memnuniyetimin uzun yıllar devam etmesi.
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dryo29 -- 19 Mayıs 2021; 12:56:29 >
  • Mi forum referanslarını görerek oradan 21/11/2016 saat 22 gibi kendisine ulaştım.
    Gerek donanım haberdeki satıcılar olsun gerek facebook grubu olsun
    kimsenin temin edemediği ya da en az 1 hafta/20 gün arası gün verdiği
    mi5 siyah 3/64 'ü 20 saat içinde ertesi gün saat 20'de arkadaşlarla
    oturduğumuz yere kadar gelip teslim etti.
    Telefonu 1 gündür kullanıyorum.
    Hiçbir sıkıntı yok şimdilik..İnşallah olmaz da olacağını da zannetmiyorum..
    Abuk subuk bir problem olursa da yazarım buraya kimsenin şüphesi olmasın..
    Kendisini daha önce tanımıyorum,eski ve aktif üyeyim,
    zaten profilimde açık isteyen baksın kaç gündür telefon arıyorum..
    Soru sormak isteyen olursa pm 'de atabilir..
  • Ben Sefa beyden baya bir ürün aldım. Redmi note 3 pro, redmi note 4 ve mi 5 aldim. Yakin zamanda mi 5s plus düşünüyorum. Kesinlikle güvenilir, ilgili ve dürüst bir satıcı. Her soruma sıkılmadan ve bıkmadan cevap vererek ilgilendi. Biraz ugrastiran bir müşteri profili olduğum için. Burdan tekrar kendisine teşekkür ederim. Tüm cihazlar sorunsuz bir şekilde kullanilmakta olup darısı yeni alacağım cihaza inşallah.
  • @---SEFA--- hocam hoş geldin. Bende "Miui Türkiye" Türkiye resmi fan sitesi üzerinden Redmi Note 4 elden satın aldım. Hem satıcı hakkında hem de Xiaomi hakkında neyi merak ediyorsanız Miui Türkiye forumundan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • Sefa beyle birkaç gün önce başka bir forumda tanışıp alışveriş yaptık, mesajimi aynen yapıştırıyorarkadaşlara faydalı olması adına sefa beyle yaptığımız alışverişten ve aldığım telefondan bahsetmek istiyorum, zira alışveriş sürecimiz oldukça iyi geçtiği için bunu vicdani sorumluluk olarak görüyorum,sabırla benim detaylı ve şüpheci tüm sorularımı yanıtladığı için kendisini ayrıca tebrik ediyorum

    öncelikle sefa bey istanbulda ben ankaradayım, alışverişi önce banka havalesi sonrasında kargolama şeklinde yaptık, telefonu dün akşam kargoya verdi bu sabah gidip şubeden aldım, bekleseydim yarın iş yerime gelecekti ama biraz acele ettim ve gidip aldım,saolsun kargoyu kendisi ödemiş, bu yorumu yazmak içinde telefonu yaklaşık 5-6 saat kurcaladım ve iyice inceledikten sonra yazıyorum

    aldığım model "beyaz mi5s 4/128 gb".kargom sağ salim geldi , baloncuklu poşette falan iyi paketlenmişti. Kutudan kırılmaz cam filmi ve kılıfta çıktı ama ekran filmi ekranı tam kapatmıyor 2şer 3 er mm boşluklar kalıyor,ama olsun sağolsun sefa bey düşünmüş. En azından aliexpress siparişlerim gelene kadar idare ederler diye düşünüyorum,
    Gelelim cihaza; belki aylar sonra kullandıkça fikrim değişir mi bilemiyorum ama dürüst olmak gerekirse bu paraya bu kadar iyi bir cihaz beklemiyordum..Gövdesinin tamamen alüminyum olması,internette gezme ve şarz olma hızı,akıcı arayüzü, pil performansı, ekran gövde oranı ve ekranın canlılığını çok sevdim. oyun oynamadığım ve telefonu sadece iş için kullandığım için oyun konusunu geçiyorum..Renk konusunda söylenenlerin aksine bence bu model için beyaz siyahtan çok daha şık duruyor
    sefa bey bütün güncellemeleri imei işlenmlerini halletmiş, türkçe eu sürümün güncel halini yüklemiş bundan sonra global rom çıkmasaı halinde hertürlü yardımı vereceğinin sözünü verdi, beceremezsemde kargo ile hallediceğiz dedi

    alışverimizden son derece memnun kaldım, başkalarının yaptığı gibi diğer satıcıları kötülemedi ve sattığı ürünler hakkında dürüst davrandı




  • Redmi note3 pro cihazını Sefa başkandan 2 ay önce aldım. Gerçekten ilgili ve en ufak sorunda dahi çözüm yolu arayan bir satıcı. Kendisine verdiğim her kuruş helâli hoş olsun diyorum. Kesinlikle güvenilir.
  • arkadaşlar,yaz sonu telefonunumun ekranı kırıldı(sony z1) daha sonra yaptırdım fakat eskisi gibi olmadı bir türlü telefon. bende değiştirmeye karar verdim.uzuuuuun incelemelerin sonunda xiaomi mı5 almaya karar verdim çünkü hem fiyat hem de performansı açısından çok uygun olacağını düşündüm.telefonun özelliklerini anlatmama gerek yok sanırım. fakat sorun telefonu güvenilir bir şekilde nereden nasıl alacağım dı? bende herkes gibi internet üzerinden direkt sipariş vermeyi ya da yurtdışında getiren telefonculardan alabilirdim. istanbulda oturduğum için kadıköyde bazı telefoncularda 2. el vardı fiyatları SEFA kardeşimin sattığı fiyatlardan daha fazlaydı, isterseniz getirtiriz fiyatıda 1800-1900 civarı olur dediler. daha sonra forumlarda SEFA kardeşin saatığını ve alan arkadaşların yorumlarını okudum.sefa arkadaşa msj attım ve aklıma takılan ne varsa bütün soruları sordum.cevapları tatmin edici ve güvenilir olduğunu düşündüğüm için telefonu yaklaşık 1 ay önce satın aldım.telefondan çok memnunum.internet üzerinden paylaşılan telefon kutu açılım videoları bana çok yardımcı oldu.

    alacak ve alamayı düşünen arkadaşlar rahatlıkla telefonu SEFA kardeşten alabilirler, satış öncesi ve sonrası elinden geldiği kadar yardımcı olmaktadır. içiniz rahat olsun.




  • miui forumdan alışveriş yaptım. oldukça ilgili ve güvenilirdir. sadece bu sitede yeni olması sizi yanıltmasın
  • Geri bildirimler için herkese çok teşekkür ederim.


    Cihazların fiyatı dolar ile birlikte mecburi olarak güncellendi .
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 3 Günlük iletişim sürecinde telefon elime ulaştı referans olmak için ayrıntıya girmek istiyorum.
    Öncelikle çok araştırdım, ya baktığım ilanları kapattılar bir süre sonra (n11,gg,shbdn) yada kişilerin fiyatları yüksek onları geçtim fiyatı ucuz olanlara zaten kuşku ile yaklaşarak araştırdım sonuç hüsran.
    Havale/kargo olayına açıkcası sıcak bakmasamda girdim başka bir forumda biraz dolandım sonra Sefa Hocamın ilanı dikkatimi çekti referansları baya sevmiş kendisini (Ben gibi:)) iletişime geçtiğimiz sırada ben para bekliyordum ordan cevap geldi. Rezerve işlemini yazmıştım buraya ve bugün elime ulaştı cihaz (mi 5s 128/4) yani toplamda 3 gün sürdü.
    Cihaz tam da beklediğim gibi dediğim gibi zaten çok araştırdım. Keşke Xiaomi'nin diğer akıllı ürünlerinide satsanız. Biraz önce Mi Band 2, Mi Powerbank 20.000Mah sipariş verdim, onlarıda sizden alırdım.
    **Her neyse çok fazla araştırın ama tercihiniz Sefa Hocam olabilir.
    Cihaza gelirsek de marka zaten kendini ispatlamış cihazda da donanım şuan son sistem 2 sene gözüm kapalı kendisine yüklenebilirim her konuda.
    ---
    Sefa Hocam sizi de artık takipteyim çevreme de tavsiye etmeye başlayacağım. Hayırlı Alışverişler dilerim herkese. :)
    Ayrıca Hocam kardeşim içinde Redmi Note 3 Pro düşünüyorum, Pazartesi(28.11) size ulaşıp tekrar iletişime geçeceğim.




  • 5s plus 128/6 İçin takip. 2. El ip6s parasini hakeder mi ? Celiskisini asar asmaz siparis verecegim :)
  • Arkadaştan redmi note 3 pro aldım. İşi son derece ciddiye alan arkadaş, cihazı da çok beğendim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.