Şimdi Ara

İkilemdeyim Acil Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemi güncellemek istiyorum ama bütçem sınırlı. İki alternatifim var:

1.si sadece ekran kartımı yükselterek bir kaç ay sonra geri kalan bileşenleri değiştirmek (Anakart, Ram)
    2.si ise tam tersi olarak anakart ve ram değiştirerek mevcut ekran kartımı ve işlemcimi kullanmaya devam etmek.

Değiştirmeye karar verdiğim parçalar:
    GIGABYTE GA-970A-Gaming AMD 970A/SB950 Soket AM3+ DDR3 2000MHz(O.C.) Anakart
    Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 PC Ram
    ZOTAC GTX950 AMP! EDITION GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

Mevcut Sistemim ise:

Amd AthlonII X2 260 3.2 gHz
    Gigabyte GA-M720-US3 Anakart
    2x2Gb Ddr2 800mhz oem Ram
    ZOTAC GeForce 9800 GT Synergy Edition 1Gb 256 bit Ekran Kartı.

Sistemi yükseltmemdeki amaç dx11 isteyen oyunları oynayabilmek ve online oyunlardaki (World of Tanks) fps değerini yükseltmek.

Yarın bu işi neticelendirmeliyim. Sizce hangisinden başlamalıyım?
    Not: Psu olarak Everest 500w mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongholdman -- 20 Nisan 2016; 15:15:26 >

• Bu arada dün akşam bu konuyla ilgili İzmir Mavişehir Vatan Bilgisayar'a gittim. Görevli arkadaşa Anakartı Gigabyte düşündüğümü söyledim. O da bana vazgeçmemi ve Gigabyte'ın artık benim bildiğim Gigabyte olmadığını söyledi. 2 tane Gigabyte anakart eskittim, birde Asus. Fakat Gigabyte'dan daha memnun kaldım. Ürünleri daha stabil di yada bana öyle denk geldi. Zira Asus un anakartında malum kapasitörler Topan Patlıcana dönmüştü

Şimdi bu arkadaş ne demek istedi?
  • Bir de neden her gittiğim yerde önüme MSI ürünleri koyuluyor arkadaş??
  • strongholdman kullanıcısına yanıt
    Günümüz şartlarına göre oldukça iyi bir sistem. Anakartınızla ilgili sorun yaşarsanız bize ulaşmanız yeterlidir.
  • Arkadaşlar son 12 saat. Karar veremiyorum. 9800gt ile yeni alacağım anakart, ram ve mevcut işlemcimide hesaba katarsak neler yapabilirim? Şuanki performansıma bir artısı olurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.