Şimdi Ara

İKİ YILDIZDAN İKİ AYRI DEMEÇ!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    05 Temmuz 2006 09:55

Delgado
    Hepimiz aynıyız, yıldız ya da yıldız olmayan diye ayrım yapılmaz. Sadece daha tecrübeli diye bir ayrım olabilir. Bizler daha tecrübeli olarak, diğerlerine destek olmalıyız. Fazla maç seyretmem. Türkiye ve diğer ülkelerdeki futbolu da pek bilmem. İsviçre-Türkiye maçı çok konuşuldu ancak dünyanın her tarafında bu tür olaylar ortaya çıkabilir. Bazıları çok duyuluyor, bazıları duyulmuyor. Kendimi çok gururlu hissediyorum. Sergen gibi idol haline gelmiş bir oyuncunun formasını giyeceğim. Alınması gereken bütün sorumlulukları üstüme alacağım. Nobre’yi gol krallığına taşıyacağım.

Nobre
    İki takımı karşılaştırmak çok zor. Çünkü Fenerbahçe’de 2.5 yıl oynadım, burada ise henüz 4 günüm geçti. Buraya kurtarıcı olarak gelmedim. Başarıyı takım halinde çalışıp, kazanabiliriz. Fenerbahçe’de oynarken en zor maçlarımız Beşiktaş karşılaşmalarıydı. Özellikle İnönü’deki maçlar... İnönü’de tribünlerin sahaya yakın oluşu apayrı bir atmosfer oluşturuyor. En kolay maçlarımızı Ali Sami Yen’de oynadık. Alex, Sergen’den daha iyi. Gol için rakam vermek zor ama başarıda başrol oynamak istiyorum. Beşiktaş taraftarı benim için herhalde yeni bir beste yapmıştır.

Vatan
    http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=11746

quote:

Alex, Sergen’den daha iyi.

quote:

Beşiktaş taraftarı benim için herhalde yeni bir beste yapmıştır.

Nobre bey
    Eğer sen yukarıdaki gibi açıklamalara devam edersen. BJK tarftarı henüz bir beste yapmadıysa bile. Sanırım iyi bir beste yaparlar artık

Eğer gerçekten böyle bir açıklama yaptıysa bence BJK taraftarı pek hoş karşılamayacaktır bu açıklamayı.

Vendeta hocam senden bir DEFOL NOBRE tepkisi bekliyorum..

• Beşiktaş taraftarının işine karışılmaz,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lkocabiyik -- 5 Temmuz 2006; 13:50:38 >
  • nobre sergenin gençliğini bilmez
    oynadığı sürece karşılaştırdığında doğru tespit
    tabi beşiktaş taraftarı nasıl tepki verir bilinmez

aslında yorumunda hiçbişey yok kendi fikrini söylemiş
    ama türkiyede böyle yorumlar hoş karşılanmıyor futbolcuya zarar veriyor
  • Showcu Nobre yaa adam daha bismillah yeni geldi beste istiyo bişey yapmadan Anlaşılan çok uyuz olcam bu adama bu sene, en kötü transferimiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.