Şimdi Ara

İki vücut arasında hacim farkı olmamasına karşın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 kilo gibi bir kilo farkı olması nasıl açıklanabilir? Resimdeki arkadaşla aynı boydayız kanatlar hariç neredeyse kas (ölçü olarak) fazlası yok benden. ama aramızda 10 kilo fark var. Kemik ağırlığıyla ilgili bişey midir anlayamadım ? Bu arada soldaki benim.
     İki vücut arasında hacim farkı olmamasına karşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doremiraç1 -- 17 Haziran 2013; 22:35:44 >

• kemik
  • AlfredBorden kullanıcısına yanıt
    aynı boydayken bu nasıl mümkün olabiliyor? yani kemik neden dolayı ağır yada hafiftir
  • su kütlesi fazla olabilir çok tuzlu yiyor olabilir az tuzlu yiyor olabilirsin vücudun su tutmaz yağ kütlesi fazla olabilir kas kütlesi fazla olabilir senin kas kütlen az olabilir su kütlen az olabilir aynı zamanda yağ kütlende az olabilir ki bunları toplasak 10kg bi fark çıkabilir üstüne bide kemikleri dahil etsek al sana cevap yani binbir çeşit bahane bulabilirim sana neden olduğunu bulmak için gidip vücut ölçümü yaptırabilirsiniz kas kemik ağırlığı yağ kütlesi su kütlesi vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doremiraç1

aynı boydayken bu nasıl mümkün olabiliyor? yani kemik neden dolayı ağır yada hafiftir

genetik
  • sen çıtkırıldım dururken arkadaşın öyle değil
    gözle görülür fark var
    hacim demek sadece kas demek değil
  • Kaslar az yer kaplar fakat yağlara göre küçük bir miktar kas, büyük bir miktar yağ ile aynı ağırlıkta olabilir. Ayrıca su kütlesi fazla olabilir yine. Yani arkadaşın sana göre daha fazla kat kütlesi(kas deyince illa şişik şişik anlamamak gerek) ve su kütlesi taşıyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resimle olmaz bu iş gidin diyetisyende ölçüm yaptırın. ayrıca 10 kilo olduğuna emin misin sabah aç karna üstünüzde kot pantolon gibi ağırlık yapacak bir kıyafet olmadan maksimum 5-6 kilo farkınız olduğunu düşünüyorum
  • Sağ taraftaki esmer arkadaşın kemik yapısı daha gelişmiş gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.