Bildirim
iki uçlu usb arıyorum tavsiyeleriniz?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ne için kullanacaksınız ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardes hic tavsiye etmem. Ben aldim 1 ayda kirildi. Birazdan capsi aticam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Evictionex
Ne için kullanacaksınız ?
hocam usb yani ne için yazmak yerine cevabı verip sonra sorsanız sanki böyle sen aklındakini söyle bakem neymiş bizde bilek belki cevap yazarız havasında olmuş bu cevap. Usb belleği ne olarak kullanabiliriz arada bir dışarı çıkıp gezecek arkadaş arada bir ekmek almaya göndermek için kullanmayı düşünüyorum. Troll cevap mı nedir bilemedim -
quote:
Orijinalden alıntı: SleepyCrow
hocam sizinki galiba hem usb hem tel için olanlardan ben iki ucuda usb 3.0 ya da 2.0 olan iki usb bir arada bellk arıyorum. Benim için sorun yok ama ayrı konu açarsanız daha net ve kesin cevaplar gelir bence yine de sen bilirsin inception gibi konu içinde konu olsun diyorsan arada bir up yazman yeter :D
Edit: Resim bulanaık neresi kırıldı nasıl yani elimi yakıyor derken hocam ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedroid -- 15 Temmuz 2016; 6:15:05 > -
Hocam ben soruyu tam okumamışım. Sadece çift ucu usb kablo gerekiyor diye okudum. Usb otg istediğini anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Evictionex
Hocam ben soruyu tam okumamışım. Sadece çift ucu usb kablo gerekiyor diye okudum. Usb otg istediğini anlamadım.
http://www.aliexpress.com/w/wholesale-usb-otg.html?spm=2114.01010208.0.46.3o1kgW&site=glo&groupsort=1&SearchText=usb+otg&SortType=total_tranpro_desc&g=y&shipCountry=TR&isFreeShip=y
-
quote:
Orijinalden alıntı: kedroid
quote:
hocam sizinki galiba hem usb hem tel için olanlardan ben iki ucuda usb 3.0 ya da 2.0 olan iki usb bir arada bellk arıyorum. Benim için sorun yok ama ayrı konu açarsanız daha net ve kesin cevaplar gelir bence yine de sen bilirsin inception gibi konu içinde konu olsun diyorsan arada bir up yazman yeter :D
Ben san diski kotulemek icin yazmistim aliyosan kingston al. Konular alakali yani ben ayri konu acsam cevap gelmeyecek biliyorum ben de alakali bi basliga yazayim da hem sen hayrini gorursun hem de ben.
Elimi yakmasi konusunu da acikliyim; simdi usblerin metal kismi var ya. Bilgiler orda saklaniyo. Ona bisey olmadi yani icindekileri goruyorum laptoptan. Ama cikarmak istedigim zaman dis kismi kirilmis oldugu icin elimi yakiyo metal kismi isindigindan. Cikarmak icin mandal kullaniyom ama bu boyle gitmez. Ya bu deveyi gutmeli ya bu diyardan gitmeli. Yani usbyi aticam ama pisi pisine aticam cunku hem calisiyo hem 32 gb yani 50 tlye almistim. Yeni alacagim usbnin de kirilmayacaginin garantisi yok. :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SleepyCrow -- 15 Temmuz 2016; 19:59:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: SleepyCrowquote:
quote:
Ben san diski kotulemek icin yazmistim aliyosan kingston al. Konular alakali yani ben ayri konu acsam cevap gelmeyecek biliyorum ben de alakali bi basliga yazayim da hem sen hayrini gorursun hem de ben.
Elimi yakmasi konusunu da acikliyim; simdi usblerin metal kismi var ya. Bilgiler orda saklaniyo. Ona bisey olmadi yani icindekileri goruyorum laptoptan. Ama cikarmak istedigim zaman dis kismi kirilmis oldugu icin elimi yakiyo metal kismi isindigindan. Cikarmak icin mandal kullaniyom ama bu boyle gitmez. Ya bu deveyi gutmeli ya bu diyardan gitmeli. Yani usbyi aticam ama pisi pisine aticam cunku hem calisiyo hem 32 gb yani 50 tlye almistim. Yeni alacagim usbnin de kirilmayacaginin garantisi yok. :(
Alıntıları Gösterquote:
Orijinalden alynty: SleepyCrow
quote:
Orijinalden alynty: kedroid
quote:
Orijinalden alynty: SleepyCrow
hocam sizinki galiba hem usb hem tel için olanlardan ben iki ucuda usb 3.0 ya da 2.0 olan iki usb bir arada bellk aryyorum. Benim için sorun yok ama ayry konu açarsanyz daha net ve kesin cevaplar gelir bence yine de sen bilirsin inception gibi konu içinde konu olsun diyorsan arada bir up yazman yeter :D
Edit: Resim bulanayk neresi kyryldy nasyl yani elimi yakyyor derken hocam ?
hocam sizinki galiba hem usb hem tel için olanlardan ben iki ucuda usb 3.0 ya da 2.0 olan iki usb bir arada bellk aryyorum. Çift giri?li bir usb aramyyorum bu yüzden dedim konular alakasyz diye konuya yazmanyz sorun de?il istedi?iniz kadar yazyn sizin için demi?tim sadeceel yakma konusunda dedi?inizi anladym da mesela elektrik bandy ile güzelce sarabilirsiniz elinizi yakmamasy için ya da plastik eritip üzerine dökebilirsiniz.
-
Evictionex, hsenx ben otg falan de?il iki usb ama tek yapy halinde istiyorum ikisi ayry ayry ama fiziken tek ?ekilde ayry ayry olsunlar istemiyorum bir ucu pcye bir ucu tele de?il iki ucu da pcye girecek üstte iki kez dedi?im gibi 2.0 veya 3.0 olacak -
quote:
Evictionex, hsenx ben otg falan de?il iki usb ama tek yapy halinde istiyorum ikisi ayry ayry ama fiziken tek ?ekilde ayry ayry olsunlar istemiyorum bir ucu pcye bir ucu tele de?il iki ucu da pcye girecek üstte iki kez dedi?im gibi 2.0 veya 3.0 olacak
istediğin googlede çıkmıyor
bu varhttp://www.kendinyapsitesi.com/proje.asp?id=2085
-
quote:
Orijinalden alıntı: hsenx
quote:
Evictionex, hsenx ben otg falan de?il iki usb ama tek yapy halinde istiyorum ikisi ayry ayry ama fiziken tek ?ekilde ayry ayry olsunlar istemiyorum bir ucu pcye bir ucu tele de?il iki ucu da pcye girecek üstte iki kez dedi?im gibi 2.0 veya 3.0 olacak
istediğin googlede çıkmıyor
bu varhttp://www.kendinyapsitesi.com/proje.asp?id=2085
işte o yüzden google bilemezse belki günlük yarım milyona yakın kişinin kullandıığı forumda biri bilir diye konuyu açtım el yapımı usbler çok hantal ve kaba bunları gördüm nette zati hocam, demek ki projeyi hayata geçirsm deli para kazanırım :D
-
Evet abi sen hayali bisey anlattigin icin hepimizin aklina farkli seyler gelmesi normal :D
quote:
Evet abi sen hayali bisey anlattigin icin hepimizin aklina farkli seyler gelmesi normal :D
hayali ise hayata geçir al patentini al paranı :D yardım kurulşlarına para göndermeyi unutma
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X