Şimdi Ara

****İKİ SORUM VAR ARKADASALR BI BAKARMISINIZ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. SORUM : DAHA INTERNETE EXPLORERIN TURKCESI CIKMADAN BEN IE INGLIZCESINI YUKLEMISTIM SONRADA KALDIRDIM EXE. DOSYASI HALEN PCDE VAR SIMDI YENIDEN YUKLESEM TURKCESI YUKLENIRMI..

2.SORUM:BENIM HDD DE ACAYIP SES GELIYOR HIRILDIYOR NEYDEN OLABILIR SANKI COK AGIRMIS GIBI SES CIKARIYOR MSNYI ACTIGIMDA ACAYIP GURULTU CIKARTYOR NEYDEN OLABILIR..

• 1. Soruna; ilk olarak internet explorerin türkçesini kurarsan türkçe, ingilizcesini kurarsanda ingilizce olur. Birde işletim sisteminin dili neyse onu kurmanı tavsiye ederim çünkü ingilizce bir işletim sistemine türkçe i.e kurulabilirmi kurulsada ne kadar sağlıklı çalırışır orasını bilemem yada tam tersi.

2. Soruna; Eğer kullandığın hdd eski ise (mesela 4.7GB yada 8.4GB )gibi bu ürünlerin çalışma prensipleri biraz sesli bunu engelleyemezsin bu onun doğasında var ama yeni bir hdd kullanıyorsan ve anormal bir ses geliyorsa o zaman satın aldığın kişi ile kontak kurup hemen garantiye göndermende yarar görüyorum.

Orjinalden alıntı: passman

1. Soruna; ilk olarak internet explorerin türkçesini kurarsan türkçe, ingilizcesini kurarsanda ingilizce olur. Birde işletim sisteminin dili neyse onu kurmanı tavsiye ederim çünkü ingilizce bir işletim sistemine türkçe i.e kurulabilirmi kurulsada ne kadar sağlıklı çalırışır orasını bilemem yada tam tersi.

2. Soruna; Eğer kullandığın hdd eski ise (mesela 4.7GB yada 8.4GB )gibi bu ürünlerin çalışma prensipleri biraz sesli bunu engelleyemezsin bu onun doğasında var ama yeni bir hdd kullanıyorsan ve anormal bir ses geliyorsa o zaman satın aldığın kişi ile kontak kurup hemen garantiye göndermende yarar görüyorum.

saolasın tskler..
    2.soru ıste boyutu 15 gb ama kullanılmıs bıraz garantısı falan yok yedek olarak taktım bıde wındowsu bahestıgımız hdd yukledım ..

• Önemli Değil Kardeş Herzaman.

15GB demişin evet bunlarda da biraz ses problemi var. Ses çıkarması nornal olabilir tabi bu sesin türüne göre değişir ama takılma yada herhangi bir kilitlenme gibi bir sorunu yoksa sorun yok kardeş devam et sen kullanmaya gittiği yere kadar.

15GB olan hdd 5400RPM dir (%99). 7200RPM Lik bir hdd varsa eğer, işletim sistemini ona kurarsan daha sağlıklı ve daha seri çalışacağından emin olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passman -- 18 Ocak 2007; 3:51:23 >

Orjinalden alıntı: passman

Önemli Değil Kardeş Herzaman.

15GB demişin evet bunlarda da biraz ses problemi var. Ses çıkarması nornal olabilir tabi bu sesin türüne göre değişir ama takılma yada herhangi bir kilitlenme gibi bir sorunu yoksa sorun yok kardeş devam et sen kullanmaya gittiği yere kadar.

evet haklısın galıba :)
    eyvallah saolasın bılgılerın ıcın ıyı sabahlamalar ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bİ SORUM OLACAK
    19 yıl önce açıldı
    Sorum olcak bi bakar mısınız??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.