Şimdi Ara

İKİ ŞIK ARASINDA KALANLARA TÜYO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UZAK OLAN ŞIKKI İŞARETLEYİN, %75 DOĞRU.

Mesela, B ve E şıkları arasında kaldıysanız, hiç bilmiyorsanız, E'yi işaretleyin.

Bize de üniversitede şuan doçent olan bir lise öğretmenimiz söylemişti.

• Sağa göre bakınca B uzak
    Sola göre bakınca E uzak

O zaman ne olacak ?
  • Dediğin ancak deneme sınavlarında olur, ÖSYM şıkları kitapçık türüne göre karıştırarak verecek.
  • Asıl yüzyılın sorusu şu

3 şık eledik, ve geriye I, II vs I, II, ve III
    kaldı. hangisini işaretliycez? en uyuz olduğum seçenekler bunlar. genelde biyoloji ve kimyada 1,2,3 çıkması daha yüksek ihtimal oluyor ama tam 1 doğru diyosun, 2 doğru diyosun. ama 3 diyemiyosun. ne yaparsam da tersi çıkıyor o zaman

ayrıca şöyle bi yöntem geliştirdim

tüm şıklardaki 1,2,3 vs. ne varsa toplayıp şık sayısına bölün. eğer 1,8+ bi ortalama varsa cevap yalnız 1, yalnız 2 veya yalnız 3 olamaz, eğer 2+ bi ortalama varsa büyük ihtimal I, II ve III'tür ama ösym her türlü yatırır buna güvenerek çözmeyin tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

Asıl yüzyılın sorusu şu

kaldı. hangisini işaretliycez? en uyuz olduğum seçenekler bunlar. genelde biyoloji ve kimyada 1,2,3 çıkması daha yüksek ihtimal oluyor ama tam 1 doğru diyosun, 2 doğru diyosun. ama 3 diyemiyosun. ne yaparsam da tersi çıkıyor o zaman

tüm şıklardaki 1,2,3 vs. ne varsa toplayıp şık sayısına bölün. eğer 1,8+ bi ortalama varsa cevap yalnız 1, yalnız 2 veya yalnız 3 olamaz, eğer 2+ bi ortalama varsa büyük ihtimal I, II ve III'tür ama ösym her türlü yatırır buna güvenerek çözmeyin tabi

Ortalama 3,5 çıktı fakat cevap I,II ydi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Sağa göre bakınca B uzak
    Sola göre bakınca E uzak

O zaman ne olacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

Asıl yüzyılın sorusu şu

Ortalama 3,5 çıktı fakat cevap I,II ydi :D

Olur öyle
    bir de hangisi kesinlikle doğrudur sorularında kesin yalnız I, yalnız II veya yalnız III diye düşünüyo millet. fakat ösym ters köşe yapıp I, II ve III veya II, III falan yapabilir.
    dikkatli olun

• Türkçede de anlatımın akışını bozan cümleyi I yapmasınlar İnsan afallıyor ben C III ü gördüm mü işaretliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tryunar

Türkçede de anlatımın akışını bozan cümleyi I yapmasınlar İnsan afallıyor ben C III ü gördüm mü işaretliyorum

Geçen sene ilk cümleyi yapmışlar ilk cümleye dikkat edicem direk

• quote:

Asıl yüzyılın sorusu şu

Hocam bide şöyle bişey var I II III verilmiş şıklarda Yalnız 1 yalnız 2, 1 ve 3, 1 2 3, 1 ve 2 olunca cevap yalnız 2 çıkarsa %90 pas geçiyorum o soruyu.

• Ne alaka o doçent matematik görmemiş heralde
    Edit: Rakip Eleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cern'demuhendis -- 23 Mart 2013; 11:11:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cern'demuhendis

Ne alaka o doçent matematik görmemiş heralde
    Edit: Rakip Eleme

Sözeller için konuşmuştum ama belirtmeyi unutmuşum pardon.

Peki, yarın sınavdan sonra hem gerçek sınavı hem de denemelerinde iki şık arasında kaldığın sorulara bir bak o halde...

%100 demiyorum zaten
  • dogru olma ihtimali size göre eşit olan iki şık arasında kalınca o soruyu cevaplıyor musunuz,yoksa cevaplamadan mı geciyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodeotr

dogru olma ihtimali size göre eşit olan iki şık arasında kalınca o soruyu cevaplıyor musunuz,yoksa cevaplamadan mı geciyorsunuz?

Uzak olan şıkkı işaretliyorum ve doğru çıkıyor. Ben sadece paylaştım yaparsınız yapmazsınız sizin tercihiniz
  • Arkadaşlar nedir bu ya :)

Sonuç olarak hepiniz matematik ve olasılık bilen adamlarsınız. Bu benim totemim dersen anlarım da yok hoca böyle dedi. Yüksek ihtimal geliyor vs. şeyler çok saçma. Totem yapıyorum şansıma doğru çıkıyor diyebilirsiniz. Aksi cümleler arkadaşların canını yakabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.