Şimdi Ara

İki Senemi Verdiğim Kız Meselesi Bitti (Özet/Final 5 Satır) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
12
Favori
2.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devam etsen iyidi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan hiç bi kıza 3 sene verilir mi neyin kafasındasınız

bu arada yazıyı okumadım
  • Beklemedeyim hocam

• Dil ogrencisi olarak eglenerek okuyorum

• Daha yazının başını okudum ama bir şeyi söylemeden edemeyeceğim. Kızların şu "Ben yaptıklarımın cezasını çekiyorum yeaaa, ahını aldım senin çok mutsuzum ühühühü, nolur beni affet" triplerine uyuz olduğum kadar hiçbir şeye uyuz olmuyorum sanırım. Karşımda bir kız böyle dediğinde ağzıma geleni söyleyip gitmek geliyor içimden. Şu anda bile sövmemek için zor tutuyorum kendimi.
  • Okumadım kardeş durumumuz yoktu hikayelerin hepsi birbirinin aynısı sadece figuranlar değişiyor fazla kafa yormamak lazım seven kişi zaten ugrastirmaz en güzeli kızlara anladığı dilden konuşmak yoksa kendini heba edersin.

• E kızı kim kaptı
  • yanlış arkadaşlıklar, vakit kayıpları , kavak yelleri . Hepsini sil hayatından başka bir kıza yönel yazık sana çünkü daha iyilerini hak ediyorsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neoravoiner

quote:

Orijinalden alıntı: go_can

yanlış arkadaşlıklar, vakit kayıpları , kavak yelleri . Hepsini sil hayatından başka bir kıza yönel yazık sana çünkü daha iyilerini hak ediyorsun :)

Öneriniz için çok teşekkürler hocam fakat şu an bir kalemde hepsini silecek durumum maalesef yok, ki hepsini silsem bile, sanmıyorum ki Ece'yi silebileceğimi. Ona olan sevgimi diğer sevdiğim hiç bir şeye sığdıramam. Ama üniversiteye geçince, yaklaşık sekiz-dokuz ay sonra Ece hariç, bana duygusal yönden eziyet eden herkesi silmeyi düşünüyorum.

ecenin attığı kazıkları görmüyorsun son seçeneğisin biraz kendine değer ver başkalarına şans ver

• sen bilirsin hocam, bu işin sonunda kaybeden sen olacaksın üzülme sakın

• Bu nasıl bir olay böyle. Kesintisiz okudum hocam bence hepsini bırak yazarlığa başla sen, çok akıcı yazmışsın. Bu olayda herkes suçlu nedeni ise biriniz ortaya çıkıp kime karşı ne hissettiğini söylememiş. Söyleseniz böyle karışmayacak durum ama yapmamışsınız. Bence bunu sen yapmalısın biraz cesaretlenip olayı açıklığa kavuşturacak ve çözecek kişi sensin. Seviyorsan silmen zor tabi ki oldukça seviyorsun zaten okuduğum kadarıyla ama sınavına dikkat et. Sevmiyorsa zorlama unutturacak biri gelir genç adamsın.
  • hayırdır gardaş dağamı çıkıyonuz
  • valla yazının tamamını okuyamadım ama çıkma mıkma ne bu boyle gercı bızde lısedeyken boyle muhabbetler oluyodu ama sacma yanı bak kız daha olgun davranmıs adını koymuyalım demıs salaşh sofistike bi ilişki olsun demiş benımde bu senın manıtayla aynı agzı yapan bı kız arkadasım vardı kamyonun altına atıyodum en son bıgun yolda gıderken benımkıde 2 senelıktı vır vır vır nasıl bı cene ama varya nalet yanı çıngar boyle 2 sene saclar beyazladı yanı kardesım en sonunda kurtardık pacayı pencereden kendını atmalar fılan allahım yasatmasın bıdaha yanı ama ben muhabbetlerden anladıgım kadarıyla kısa bı bolumunden sal gıtsın bu kızı bundan olmaz bısey
  • Valla benim 5 senelik bitti geçen hafta. Yapacak bir şey yok.
  • sıkma canını kardesım insanoğlu ölümü unuturken bu gıbı seylerı unutmaması ıstesende elde degıl
  • Küçümseme olarak anlama ama lise zamanı hep böyle saçma sapan şeyler oluyor olmayacak şeyleri çok büyütüp değer veriyorsunuz

ne eceymiş bazı yazılara çok güldüm neyse boşver kız işlerini ilerde bulursun elbet ders önemli

bende o yıllar çok kovaladım biraz pişmanım :))
  • kusura bakma ama çok sağlam safsın.
    gerçek dostum dediğin adam senin onu sevdiğini bile bile gidip kıza yazmaz. hem de defalarca. hem dostun hem sevdiğin kız seni o biçim kullanıyor. hepimiz liseli olduk hatalar yaptık da seninki hata değil saflık be kardeşim. böyle olmaya devam edersen çok kandırılırsın daha. çıkar hayatından ikisini de yeni sayfa aç kendine. çok mu zor.
  • türk kızı senin gibi diz çöken romantik erkekleri sevmez, it-kopuk-soytarı ve kızı azarlayan aşağılayan erkekleri severler. baştan kıza çok iyi davranarak kızın poposunu everest e kaldırmışsın zaten, kız da egosu tavan yapınca tribe nos vermiş, forever trip moduna girmiş. zaten o kızla bi geleceğin olamazdı artık. türk kızı bu, iyi davranırsan tepene çıkar.

senin kıza iyi ve romantik davranman bir hata değil, senin hatan bunu bir türk kızına karşı, türkiye gibi kızlara tapılan ve kızların ego manyağı olduğu bi ülkede yapmış olman.

• bosver genc adam o kizdan sana yar olmaz, ne sevdigin belli ne sevmedigin turku cigiran adamlar bu isi populer kulture katkimiz olsun diye yapmamislar emin ol.

hakana gelince, bizde bir kisi belli ederse hislerini o kiza kimse bir daha bir omur yan gozle bakmaz bu isin kanunu raconu budur, ogut olarak soyluyorum yine sen bilirsin ama o cocukla da arkadasligi kes, hatta aralarda kaynamis ama ahmetle arkadasligi da kes, kizla konus konus gel sana soyleme olmaz oyle sey.

Ee ben ne yapacagim herkesten kop diyorsun dersen surda 3 gun kalmis sinava, demle yesil cayini al onune test kitabini derslerine yonel okul bittikten sonra nasilsa gormezsin dogru durust
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.