Şimdi Ara

iki sene önce ban yemiştim, ve şimdi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 sene önce "Leqo" gem bug programını kullanmış ve ban yemiştim. Şimdi arkadaş dedi knight'ı başka bir şirket devraldı felan, bende bilgilerimi hatırlıyorum hatta knight sitesine girerek'den az önce hepsini güncelledim fakat banım hala kalkmamış, ben şimdi ne yapabilirim ticket atsam şansım var mı sizce? "pişmanım, bana bir şans verin, iki sene oldu" felan desem.
    bir yardımcı olun be arkadaşlar.

Bu arada forumun bu katagorisinde illa albüm olarak mı konu açmak gerekiyor, normal konu açamadım kusura bakmayın.

• Yılbaşında banı açılan bir kuzenim vardı yalnız çarı 1 lwl düşürülmüşdü o ticket filanda atmamışdı bence şansın var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılan açıklamaya göre geçmişe dönük olarak hiç bir şeklide hesap açıma durumu söz konusu değil, Mutevazı'nın bu konuda isteği boşuna ticket gönderip destek ekibini meşgul etmemeniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Yapılan açıklamaya göre geçmişe dönük olarak hiç bir şeklide hesap açıma durumu söz konusu değil, Mutevazı'nın bu konuda isteği boşuna ticket gönderip destek ekibini meşgul etmemeniz.

niye okadar önyargılısınız, belki açacaklar, hiç mi denemeyim şansımı? meşgul etmiyim diye?
  • Ticket at bakalım. Bende denedim şansa bakıyor heralde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loneliest

Ticket at bakalım. Bende denedim şansa bakıyor heralde..

kabul edilmedi mi sizin?

birde ticket örneği verebilir misiniz? :P
  • Zamanında koxp kullanmadığım halde koxp yüzünden ban yemiştim. Öğrendim ki hesabıma biri girip koxpla oynamış. Ama iş işten geçip ban yemiştim 999 günlük. Bunu dün Türkçe olarak onlara yazdım ayrıntılı bir şekilde. Bugün bunu cevap olarak yolladılar.

"Knight Online World Destek Ekibi ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Sorununuz ile ilgili sizlere daha iyi yardım edebilmemiz için lütfen aşağıdaki bilgileri belirtiniz.

-Karakter adı

-Sunucu

-Hesap ID

-Sorunu yaşadığınız tarih ve saat

Belirtilen bilgileri aldığımızda, gerekli soruşturma yapılacaktır.

Bu zaman içinde göstereceğiniz sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
    "
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düzeltin şu forumu 1 hafta oldu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loneliest

Zamanında koxp kullanmadığım halde koxp yüzünden ban yemiştim. Öğrendim ki hesabıma biri girip koxpla oynamış. Ama iş işten geçip ban yemiştim 999 günlük. Bunu dün Türkçe olarak onlara yazdım ayrıntılı bir şekilde. Bugün bunu cevap olarak yolladılar.

"Knight Online World Destek Ekibi ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Sorununuz ile ilgili sizlere daha iyi yardım edebilmemiz için lütfen aşağıdaki bilgileri belirtiniz.

-Karakter adı

-Sunucu

-Hesap ID

-Sorunu yaşadığınız tarih ve saat

Belirtilen bilgileri aldığımızda, gerekli soruşturma yapılacaktır.

Bu zaman içinde göstereceğiniz sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
    "

açıverelim demiyorlar demek, yok tarih verin biz soruşturacağız felan bu kadar kasıntıya ne gerek var bea :/ geçmiş olsun sizede, bende deniyeceğim artık şansımı.

• Banlanan charların açılması muhtemel değil -ki açılmaması da gerekiyor - . Dediğiniz gibi gem bugları , pus bugları , npc bugların dan dolayı banlanan charlar açılırsa oyun felç olur . Umarım açmak gibi bir hataya düşmezler , açsalar benim kârıma olur fakat oynayan insanların emeklerine yazık olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Banlanan charların açılması muhtemel değil -ki açılmaması da gerekiyor - . Dediğiniz gibi gem bugları , pus bugları , npc bugların dan dolayı banlanan charlar açılırsa oyun felç olur . Umarım açmak gibi bir hataya düşmezler , açsalar benim kârıma olur fakat oynayan insanların emeklerine yazık olur .

daha ne kadar felç olabilirki ozaman bile oyun daha temizdi en fazla oyuna gb girer. itemler almış başını gitmiş.
  • sanmıyorum açacaklarını 3 charım var banlı ve hala banlılar ..
  • süresiz banned açılmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.