Şimdi Ara

İki Meslek Arasında Kalan Karmaşam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sene LYS-4, LYS-3 ve LYS5 olarak 3 oturumda sınava başvurdum.
    Meslek lisesinden mezun oldum bu yıl. Bölümüm sayısal bir meslek olmasına rağmen, son 2 sene sayısal derslere dair bir şey göstermediler.
    Hayvan gibi çalışmama rağmen YGS'de istenilen sonucu elde edemeyince mezuna bırakma kararı aldım, hiç çalışmadan geri kalan 2 sınava gireceğim.

Seneye kadar Dilden girip Tercümanlık düşünüyorum ama, bir yanım TM'den Hukuk okumak istiyor.
    Matematiğe dair bir ilgim olmadı şu zamana kadar da okulda hep kötü geldi. Üzerine düşmediğinden mi durum böyle oldu bilmiyorum.
    Bu sene Antremanlarla Matematik kitabını falan bitirebildim fakat bi hayli zorlanmıştım

1 sene boyunca Dilden hazırlanmak mantıklı mı? Bölümün geleceği olmama korkusuda içimi korkutuyor açıkçası, ne yapsam bilemedim Yardımınıza ihtiyacım var

• Hiç çeviri işi yaptın mı? Ben ing iktisat öğrencisiyim yazın çalışırken, arkadaşlardan biri marmara tercümanlıktaydı, bir bürodan bi iş pasladı, 30 dklık video describe yani ingilizce videoyu ingilizce metne dökme, 30 dakika için 1 hafta uğraştım ve ücreti 30 tl, asla yapmam dedim bir daha ve yapmadım müthiş bir baş ağrısı veriyor ve çok zor bir iş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BluePage B kullanıcısına yanıt
    Hocam bence sürmez o kadar ya arkadaşınız niye o kadar üzerine düşmüş ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charming Diamond

Hocam bence sürmez o kadar ya arkadaşınız niye o kadar üzerine düşmüş ki

İngilizcen varsa dene derim görüp sen karar ver, saniye senkronuna kadar istiyorlar ve dakika ücreti genelde 1 tl, ayrıca arkadaşımın hayıflandığı konu sektörde tercüman diploması olmayan bir çok kişi bu işi yapıyor ve piyasayı düşürüyor, hatta alaylı diyorlar bu gruba.

Dene mutlaka ingilizcen yeterliyse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BluePage B kullanıcısına yanıt
    Hocam meslekten soğuttun şu anda Ne yapsam bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.