Şimdi Ara

iki laptop net paylaştırma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

evimde iki adet laptop var. birisi eski birisi yeni. internetide yan dairede ki akrabalarımızla beraber kullanıyoruz. modem onların evinde.kablosuz modemim yok.

sorum şu. laptoplardan birisi eski ve dahili wifi yok. bunun yerine us robotics 5410 wifi kart var.bu eski laptop ı kullanarak yeni laptop la nete kablosuz bağlanmak istiyorum. bundan 2 ay önce başka bi notebook la bağlanıyordum bu anlattığım şekilde.ama şu anda yapamıyorum.sadece pc ler birbirini görüyo. eski laptop ta net e erişim var ama yenisinde yok. windowsun kendi programıylada denedim robotics lede . ama bir sonuca ulaşamadım.eski olanı win xp. yenisi vista. dediğim gibi 2 ay önce yapmıştım şimdi unuttum. yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı?

• nete kablo ile bağlı bilgisayarda ağ bağlantılarına gir.. (eski laptop olcak bu sanırım)
    kablolu ağ bağlantısıyla kablosuz ağ bağlantısını beraber seç.. sağ tıklayıp "bağlantıları köprüle" de..

iki laptop arasında kablosuz ağ oluşturduğunda yeni laptopla nete çıkabilirsin..

farklı detaylar olabilir.. (manuel ip, ağ alt geçidi vs.) elimde şu anda uygulama imkanı olmadığı için daha fazla detaylı bilgi veremeyeceğim.. ama bu şekilde bağlantıları köprüleme mantığıyla yapabilirsin..
  • hocam cevap için teşekkürler sonunda yaptım ama nasıl yaptığımı çözemedim daha
    :D

senin yazdığın gibi ikisini seçince ''Ağ köprüsü oluşturmak için,internet bağlantı paylaşımı tarafından kullanılmayan en az iki LAN veya yüksek hızlı internet baülantısı seçmelisiniz'' şeklinde bir uyarı çıkıyor.

ben nasıl yaptığımı çözünce buraya yazarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tods

hocam cevap için teşekkürler sonunda yaptım ama nasıl yaptığımı çözemedim daha
    :D

senin yazdığın gibi ikisini seçince ''Ağ köprüsü oluşturmak için,internet bağlantı paylaşımı tarafından kullanılmayan en az iki LAN veya yüksek hızlı internet baülantısı seçmelisiniz'' şeklinde bir uyarı çıkıyor.

ben nasıl yaptığımı çözünce buraya yazarım

Aynı dert benim başımda da var.
    Ben hala çözemedim!
    Nasıl yaptığını yazarsan çok sevineceğim.
  • evet aynı sorun bende de var ....
    acilen yanıt bekliyorum
  • köprüle yoluyla oldu..
    arkadaşım saol
    kaç gündür uğraşıyodum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.