Şimdi Ara

İki Laptop Arasında Kararsız Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle oyun için kullanacağım beni yarı yolda bırakmasın kasma olmasın hızlı olsun sizce en iyisi hangisi kararsız kaldım pek anlamıyorumda yardımcı olursanız sevinirim?

MONSTER® ABRA A7 V1.1 17.3"
    http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463448&kat=6454&lang=tr-TR#.U8VK1EDm7cw

MSI GE70 2PC-087XTR Apache Core i5-4200H 8GB 1TB GTX850M 2GB 17.3" Full HD
    http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2pc087xtr-apache-core-i54200h-8gb-1tb-gtx850m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_54961/

• Monster daha iyi gözüküyor sağlam markadır da monsteri öneririm kardeşim.
  • monstercookie kullanıcısına yanıt
    Dostum bunlar çok düşük ekran kartları içeriyor.O paraya 2 kat daha iyi masaüstü pc toplayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monstercookie

öncelikle oyun için kullanacağım beni yarı yolda bırakmasın kasma olmasın hızlı olsun sizce en iyisi hangisi kararsız kaldım pek anlamıyorumda yardımcı olursanız sevinirim?

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463448&kat=6454&lang=tr-TR#.U8VK1EDm7cw

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2pc087xtr-apache-core-i54200h-8gb-1tb-gtx850m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_54961/

http://forum.donanimhaber.com/m_92017843/tm.htm

Bu sayfadaki yazdıklarımı oku casper olarak yazdığım yere diğer bütün markaları koyabilirsin. Asus dahil böyle yapar daha fazla kar için.

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-2oe294xtr-core-i74700mq-8gb-1tb-gtx765m-2gb-156-full-hd-freedos-hediyeli/p_51359/

Önemli Özellikleri :

4. Nesil Intel® Core i7-4700MQ Dört Çekirdekli işlemci ( Gayet yeterli ve haswell seriisinin en iyi işlemcilerinden )

17.3"LED Full HD 1920x1080 - Çözünürlük çok önemlidir çoğu laptopta bu 1280x720 veya 1366x768' tir. Bunlar dandik çözünürlüktür, oyunda keyif vermez ve gerçekten 15.6" çözünürlüğü bu güzel laptoplara çok ufak geliyor gözümle gördüm o yüzden 17.3 olması büyük avantaj.

NVIDIA GeForce GTX 765M GDDR5 - Optimus Technology 2GB GDDR5 ( Oyun performansı gayet tatminkardır alttaki linkte oyundaki performansları verilmiştir. )

https://store.donanimhaber.com/79/9f/e7/799FE70A95866B629D8C821BF77BB2D7.png

Bir laptoptaki belkide en önemli özellik soğutmadır. MSI ' da Özel Cooler Boost teknolojisi soğutma ve akustiği büyük ölçüde iyileştirir.

Piyasa laptopları 5400 RPM' dir yavaşlıktan beklersin öyle,dosya kopyalaması program yüklemesi yavaş olur, PC 30 40 saniyede açılır. MSI ' da Hard Disk Hızı masaüstü hddleriyle aynı yani 7200 RPM'dir.

Piyasa laptoplarının içindeki işlemci ve ekran kartı hariç çoğu parçası fasondur ucuz çin malıdır.

MSI' da genel olarak malzeme kalitesi hepsi özel üretimdir, oyuncular içindir klavyesi bile alttan aydınlatmalı SteelSeries Markalıdır ( Klavyede en kaliteli markadır diğer markalarda böyle birşey bulamazsın )

2 adet USB 3.0 + 2 adet USB 2.0 ( Usb fazla olmalıdır daima )

monster premium bir ürün değil.

mahalle bilgisayarcısının oluşturduğu bir pc gibi.

gittim inceledim çok basit kasası , ses kartı kötü belki daha fazla vardı da 1 2 saatte gördüklerim bunlar.

yanından çıkan kurulum kağıtları felan notbelgesine elle yazılmış yazıcıdan çıkarılıp koyulmuş felan.

cd ' si 20 sene önce aldığımız cd ' lerden.

yani toplanmış bir araya getirilmiş işte.

MSI ' la karşılaştırma.

monsterin hangi markadan esinlendiğini bilmeyen mi var eskiden MSI ' ın kasalarının birebirini alıyordu artık MSI vermeyince kendide üretemeyince atari tarzı kasa stiline dönmek zorunda kaldı.

Cooler Boost 2 MSI ' da var nereye daha serin sağlıyor.

Monsterin kasasından daha iyi olduğunu söyleyebilirim + monsterın kasa tasarımının 1950'lerde bulunmuş ilk bilgisayarla aynı olduğunuda görmemek için kör olmak lazım.

ortada bir orjinal amerikan dünya markası var birde çakma demek istemiyorum da yani başka sözde yok öyle bir türk markası var.

Sitelerine girin zaten görürsünüz farkı, birtanesinin sitesi 100 liraya yapılmış habire çöken bilgileri doğru görüntüleyemediğimiz dandik bir site diğeri seni senden alıyor çünkü adamlar dünya markası. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

öncelikle oyun için kullanacağım beni yarı yolda bırakmasın kasma olmasın hızlı olsun sizce en iyisi hangisi kararsız kaldım pek anlamıyorumda yardımcı olursanız sevinirim?

http://forum.donanimhaber.com/m_92017843/tm.htm

Bu sayfadaki yazdıklarımı oku casper olarak yazdığım yere diğer bütün markaları koyabilirsin. Asus dahil böyle yapar daha fazla kar için.

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-2oe294xtr-core-i74700mq-8gb-1tb-gtx765m-2gb-156-full-hd-freedos-hediyeli/p_51359/

Önemli Özellikleri :

4. Nesil Intel® Core i7-4700MQ Dört Çekirdekli işlemci ( Gayet yeterli ve haswell seriisinin en iyi işlemcilerinden )

17.3"LED Full HD 1920x1080 - Çözünürlük çok önemlidir çoğu laptopta bu 1280x720 veya 1366x768' tir. Bunlar dandik çözünürlüktür, oyunda keyif vermez ve gerçekten 15.6" çözünürlüğü bu güzel laptoplara çok ufak geliyor gözümle gördüm o yüzden 17.3 olması büyük avantaj.

NVIDIA GeForce GTX 765M GDDR5 - Optimus Technology 2GB GDDR5 ( Oyun performansı gayet tatminkardır alttaki linkte oyundaki performansları verilmiştir. )

https://store.donanimhaber.com/79/9f/e7/799FE70A95866B629D8C821BF77BB2D7.png

Bir laptoptaki belkide en önemli özellik soğutmadır. MSI ' da Özel Cooler Boost teknolojisi soğutma ve akustiği büyük ölçüde iyileştirir.

Piyasa laptopları 5400 RPM' dir yavaşlıktan beklersin öyle,dosya kopyalaması program yüklemesi yavaş olur, PC 30 40 saniyede açılır. MSI ' da Hard Disk Hızı masaüstü hddleriyle aynı yani 7200 RPM'dir.

Piyasa laptoplarının içindeki işlemci ve ekran kartı hariç çoğu parçası fasondur ucuz çin malıdır.

MSI' da genel olarak malzeme kalitesi hepsi özel üretimdir, oyuncular içindir klavyesi bile alttan aydınlatmalı SteelSeries Markalıdır ( Klavyede en kaliteli markadır diğer markalarda böyle birşey bulamazsın )

2 adet USB 3.0 + 2 adet USB 2.0 ( Usb fazla olmalıdır daima )

monster premium bir ürün değil.

mahalle bilgisayarcısının oluşturduğu bir pc gibi.

gittim inceledim çok basit kasası , ses kartı kötü belki daha fazla vardı da 1 2 saatte gördüklerim bunlar.

yanından çıkan kurulum kağıtları felan notbelgesine elle yazılmış yazıcıdan çıkarılıp koyulmuş felan.

cd ' si 20 sene önce aldığımız cd ' lerden.

yani toplanmış bir araya getirilmiş işte.

MSI ' la karşılaştırma.

monsterin hangi markadan esinlendiğini bilmeyen mi var eskiden MSI ' ın kasalarının birebirini alıyordu artık MSI vermeyince kendide üretemeyince atari tarzı kasa stiline dönmek zorunda kaldı.

Cooler Boost 2 MSI ' da var nereye daha serin sağlıyor.

Monsterin kasasından daha iyi olduğunu söyleyebilirim + monsterın kasa tasarımının 1950'lerde bulunmuş ilk bilgisayarla aynı olduğunuda görmemek için kör olmak lazım.

ortada bir orjinal amerikan dünya markası var birde çakma demek istemiyorum da yani başka sözde yok öyle bir türk markası var.

Sitelerine girin zaten görürsünüz farkı, birtanesinin sitesi 100 liraya yapılmış habire çöken bilgileri doğru görüntüleyemediğimiz dandik bir site diğeri seni senden alıyor çünkü adamlar dünya markası. :)

yani MSI'ımı öneriyorsunuz?

• monstercookie kullanıcısına yanıt
    Senin attığını değil benim attığımı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 22 Mayıs 2020; 9:20:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

linki alabilir miyimi?
  • quote:

quote:

linki alabilir miyimi?

Kardeş daha attığım yazıyı okumamışsın yahu var zaten orada link........

• quote:

quote:

quote:

linki alabilir miyimi?

şimdi gördüm 15 inç 17 inç arasında pek fark var mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

linki alabilir miyimi?

Kesinlikle var 15.6 çok ufak

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

linki alabilir miyimi?

sizin önerdiğiniz 15 inç :S

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

linki alabilir miyimi?

17 sini stoklarda bulabilirsen al.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

linki alabilir miyimi?

stoklarda yok işte benim tercih ettiğimle aralarında ne gibi bi fark var i5 ve 17 inç olması dışında?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

linki alabilir miyimi?

stoklarda yok işte benim tercih ettiğimle aralarında ne gibi bi fark var i5 ve 17 inç olması dışında?

Ben bu kadar yazıyı boşuna yazmışım onu anlıyorum.

Tamam kardeş kafana göre hareket et birşey demedim iyi günler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

linki alabilir miyimi?

Ben bu kadar yazıyı boşuna yazmışım onu anlıyorum.

Tamam kardeş kafana göre hareket et birşey demedim iyi günler.

ya tamamda anlamadığım için soruyorum benim anlayabileceğim şekilde anlatsan diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Partis Temporus

Ben monster kullanıcısıyım abra a5 v1.1.2 var işlemcisi 4710mq ve ayrı olarak içinde corsair gs 128 gb lık modeli var.Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür.Yukarıda bjk__murat arkadaşın belirttiği bazı şeyler doğru.Bir kere direk olarak oyun oynamak amaçlı alacaksanız 17.3 inçlik modeller tercih edin ama 15.6 ya da belli bir süre sonra alışıyorsunuz.2. kısma gelirsem msi marka olarak iyi laptoplar çıkardığı ve içindeki donanımını iyi tedarik ettiği gerçek.şahsen kullanmadım ama az çok biliyorum.Burada monster'ı da yerden yere vurmakta yanlış.Ben hem eksi hem artı yönlerini yazayım.Eksi yönleri kasa olarak bilmediğimiz bir marka ama öyle dandik alüminyum plastik falan değil.Sıradanın biraz üstünde olması gerektiği kadar.2.si hiç yakıştıramadım hoparlörleri gerçekten yetersiz geldi bana yani kullandığı o marka hoparlörleri ben seneler önce forumda öneren biriydim ses sistemlerinde yazıyordum ilk zamanlar ama beni tatmin etmedi.Günlük kullanımda sesler yetersizdi ama bazı filmler ve yüksek çözünürlüklü videolarda normal verim alıyorum.Ama kulaklık girişinde sorun yok bangır bangır ses veriyor o ayrı.Yaklaşık 1 aylık kullanıcısı olarak eksi yönleri bunlardı.Artı yönleri ise kasası genellikle ısınmıyor turbo fan ile 7-8 derece düşüyor hatta fn-1 kombinasyonu ile.Diğer artısı klavyenin ışıklandırması bence beyaz aydınlatma gece kullanımı için rahatlatıcı bir seçenek rengarenk gözünüzü ağrıtacağına tek renge odaklanmak bence daha mantıklı.Bunlar kasa ve kasa üzerindeki donanımlar hakkında eleştirimdi.İçindeki parçaları eleştiremedim zaten bir sürü benchmark testi falan bulabilirsiniz şunuda belirteyim ekran çözünürlüğü ve parlaklığı normalin üzerinde oyuncu bilgisayarına yakışır bir donanım.Bazı noktalarda bjk__murat adlı arkadaşa katılıyorum içinden çıkan cd ler yazılar falan gerçekten doğru bende yakıştıramadım daha orjinal olabilirdi.Kutulaması falan.Şimdi gelelim esas cevaba eğer kasa takıntın marka takıntın yoksa monster al arkadaşım yoksa msi marka olarak daha iyi ama şunuda unutma msi da yüksek fiyatta olan donanımı monster da daha ucuza bulabilirsin ve monster bayindeki izlenimime göre gerçekten müşterisi ile ilgilenen personel mevcut sağolsunlar hiç zorluk çıkarmadılar çok şükür şu ana kadar servislik bir durumumda olmadı ama kullanıcı yorumlarına göre servisleri de gayet iyi olduğu söyleniyor.Yazmayı unuttum önerim i7 işlemcili olanını al ben ilk başlarda araştırdığımda i5 4200'ün çift çekirdekli olduğunu gördüm sadece işlemlerde 4 çekirdek olarak geçiyor i7 ise gerçekten dört çekirdekli bu arada gtx860m gtx765m den daha iyi bir karttır.

öncelikle teşekkür ederim yorumun için monster'a içim pek ısınamadı ama ne olur ne olmaz diye yedekte tutuyorum galiba msi alacağım sadece beni tatmin etmemesinden korkuyorum

• monsterin ar ge si yok kardeşim. MSI öneririm ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.