Şimdi Ara

iki laptop arasında kaldım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar , fazla oyun oynamayacağım bir laptop istiyorum. Böyle baktığımızda ekran kartına gerek yok diye düşündüm ama uzun süre yeni bir laptop almayı düşünmediğim için işlemci fazla yıpranmasın diye ekran kartı da olsa iyi olur gibi düşünmeye başladım. Açıkçası fazla bilgim yok ekran kartı gerekli mi değil mi , işlemci nasıl olmalı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.

burda sağ alttaki özelliklere sahip laptop gösteriliyor.

• birinci resimdeki laptop tam okunmuyor, linki şurda

iki laptop arasında kaldım yardımwww.vatanbilgisayar.com
    ACER ASPIRE 7 CORE İ5 10300H 2.5GHZ-8GB-512GB SSD-15.6"-GTX1650 4GB-W10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/acer-aspire-7-core-i5-10300h-2-5ghz-8gb-512gb-ssd-15-6-gtx1650-4gb-w10.html
  • Asus laptop eğer ram senin için sorun olmayacaksa tasinabilirlik, batarya ve ekran olarak çok tatmin eder. Öğrenci işleri, günlük kullanım için falan on numara. Mühendislik okuduğum için 16 ram sınırim olmasa ben alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun için kullanmayacaksan bu laptop işini fazlasıyla görür. Fiyatı çok iyi, bellek ilave edip devam edersin.

https://www.hepsiburada.com/hp-250-g8-intel-core-i3-1005g1-4gb-256gb-ssd-windows-10-home-15-6-tasinabilir-bilgisayar-27k15ea-p-HBCV000008FCUZ?magaza=Sepetist

• Acer nitro 5 aldim uzun süre gitmesi için dayanıklı güzel laptop almak istedim
    Cevaplar için sağolun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.