Şimdi Ara

İki kulaklık arasında hangisini önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Ben, kendime maksimum 200TL bir kulaklık arıyorum. Biraz araştırdıktan sonra, iki model arasında kaldım. Modelleri söylemek gerekirse:

Steelseries Siberia Raw Prism
    Asus Cerberus

Benim için en önemli özellik mikrofon. Hangisinin mikrofonu daha iyiyse o modele yönelmeyi düşünüyorum. Steelseries olanın kötü özelliği sadece omnidirectional mikrofonu olması. Ama eğer çok fark etmezse (Gürültüyü de almazsa) onu alırım çünkü tasarımı ve yazılımı daha iyi. Sizin düşünceleriniz neler?

• bu tarz kulaklıklardan anlamam ama mikrofonlardan biraz anlıyorum. gürültü engelleme desteği varsa kullanacağın yazılım veya driver'da, çok sorun olmayabilir. tabii bu tarz eklemeler cpu gücünden biraz yiyor, cardioid olması donanımsal olarak kestiği için faydalı oluyor ancak güçlü bir makinen varsa sonuçta, yazılım desteği konusunda da sıkıntı yoksa çok kafaya takman gerekmeyebilir.

bende super cardioid modu kullanan xingdadang xd 199 mikforon var çinden getirttim. super olmasına rağmen hala makinenin fanları yüzünden gürültü engelleme desteği almak zorunda kalıyorum özellikle geceleri. tabii benim fanlar tam güçte çalışıyor :D yani cardioid de her derde deva değil onu demek istedim ama tabii güzel bir özellik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki Creative arasında hangisi?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.